- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.921
merhaba kızlar...
bu akşam biriyle tanışacağım ama nedense bir huzursuzluk var içimde...
sanki bugüne kadar görüştüklerim gibi buda olmayacakmış geliyor...
içim ısınmıyor nedense...
birde görüşmeden sonra aile çevre başlıyor yok neden olmadı...vs
daha karşı tarafla tanışmadan bunları düşünmeye başladım
sizden gönül rahatlığı,
huzuru için ve hayırlı kararlar verip,
çevremdeki insanların baskılarına karşı güçlü olmam için dua istiyorum...
ve benim gibi sorun yaşayanlardan da paylaşım istiyorum...
Rabbim hepimize kolaylık versin....
Dilsah seninki napiyo manyak mi ne ya.
görüşmeye devam ederken ne silmesihayir tamamen biter anlarim da garip olmuş cidden.
inşallah rabbim gonlumuze gore hayirli insanlar çıkarsın karşımıza
erkekler iyice sacmalamaya başladı çünkü.
Dilsahcım duanı okudum canım.3ihlas 1fatiha 7rabbiyessir 3kevser 3ayetelkürsi okudum. Rabbim niyetini kabul etsin canım
Duanı okudum cnm.Rabbim kabul etsin ins.Rabbim hepimizi ne aradığını ve ne istediğini bilmeyen kullarından korusun ins Amin
Cnm şükürler olsun iyileştin aramıza dondun.İns daha iyi olursun cnm.
.Cnm nolur kendini üzme böyle değmez birisi için.okurken seni uzdugu için üzüldüm
ama ...Büyük bir beladan kurtuldun diye düşünüyorum cnm.Böyle ne yaptığını bilmeyen dengesiz Terbiyesiz dusuncesiz karaktersiz kişilerle evlilik düşünülmez cnm.Rabbim seni korudu belki de gercek yüzünü gördün..Allah hiç birimizi sasirtmasin ins.Yanlış kisileri karşımıza çıkarmasın ins..Rabbim ne aradığını bilen doğru iyi ve hayırlı kisileri karşımıza çıkarır ins.Âmin...
sultanım Allah kabul etsin duanı canım benim.. Rabbim seninde gönlüne göre versin.7 Aytel kürsü- 7 fatiha -7 ihlas Okudum Ddilşah
merhaba kızlar...
bu akşam biriyle tanışacağım ama nedense bir huzursuzluk var içimde...
sanki bugüne kadar görüştüklerim gibi buda olmayacakmış geliyor...
içim ısınmıyor nedense...
birde görüşmeden sonra aile çevre başlıyor yok neden olmadı...vs
daha karşı tarafla tanışmadan bunları düşünmeye başladım
sizden gönül rahatlığı,
huzuru için ve hayırlı kararlar verip,
çevremdeki insanların baskılarına karşı güçlü olmam için dua istiyorum...
ve benim gibi sorun yaşayanlardan da paylaşım istiyorum...
Rabbim hepimize kolaylık versin....
Allah yardımcın olsun.Aramıza hosgeldin.İns görüşmen en hayırlı sekilde sonuçlanır cnm..
Bizlerin cogu da senin durumundayiz.Malesef insanlar özellikle aracı olan kisiler iyice tartmadan tanıştırıyorlar.Gorucu usulü evlilik deyince her çeşit insan karsina çıkabiliyor.Cok Kotu bir durum ve insani yipratiyor.Insanlarin pek umru deil acikcasi.Kafamiza cevreyi ve Kimseyi takmamis lazim.Onlar dvamli bir laf bulurlar..bu hayat bizim... Biz dualarımıza devam edelim.İns Rabbim hakkimzda hayırlı olanı nasip eder.Allah iyilerle karsilastirsin INS hepimizi..INS hepimize sevip sevilip en hayirli sekilde evlenmek nasip olur.
Amin canım inşallah...
Allah herkesin yardımcısı olsun...Görüşmem buakşam olacaktı ertelendi...çok mutlu oldum
Aslında karşıma çıkan insanlar kötü nitelendireceğim insanlar değildi ama eş olarak bakmak başka
nedense çevrenin sesini dinlemekten bazen iç sesimizi dinleyemiyoruz...
en son tanıştığım kişi de çok baskı yaşadım
ailem çevrem çok üstüme geldi...ama karşı tarafa ısınamadım...
bitti ve çok rahatladım...
ama yeni biriyle tanışmak önceki yaşadığım duyguları hatırlatıyor bana...
ve herkes beni problemli gibi görmeye başladı
çok olumsuz yazdım değilmi...
bir derdim var bölümüne mi konu açsaydım
Gel patla canim nolacakdengesiz yaa benimde patlayasım varmış geldim buraya patladım:)
Canım Allah razı olsun. Allah kabul etsin.
sorma tatlım dünden beri lenf bezlerim ağrıyor. hayır inşallah. Şükür sağlığım iyi. hayatta en büyük zenginlik sağlıkmış bunu anladım. Rabbim hasta olan herkese şifa versin. doğum günümü hastanede geçirdim bu yılhediyem serum şişesi oldu. yinede elhamdülillah. iyiyim şimdi. dünde çok sinirlendim geldim size döktüm içimi:):)
sultanım Allah kabul etsin duanı canım benim.. Rabbim seninde gönlüne göre versin.
Kızlar benden size bir dua önerisi..
Hayırlı bir evlilik yapmak isteyen bekar kardeşlerim cuma ezanı vakti (1062) kere “Ya Bais Celle Celalühü” ismi şerifini okuyup,hayırlı bir evlilik için dua ederlerse kısmetleri açılır ve evlenirler.
kaynak:mutluluğunşifresi .com
canım hakkında hayırlısı olsun. ön yargısız olmaya çalış. peşin hüküm verme.
daha öncekiler gibi olursa diye evham yapma
El Hâdi ism-i celilini çekebilirsin 20 kere. El Hâdi (yol gösteren, hidayet veren, murada erdiren) demek.
Rabbim doğru karar vermene yardımcı olsun.
hay Allah ya.onemli olan kaç çocuk dogurmak degil kac tanesini düzgün ve eğitimli, sevgi ortaminda buyuteceksin o önemli sonucta.Cnm bir de o erkeklerin annelerini ablalarini falan bir gorseniz :))Durum cok vahim yani..Daha ortada fol yok yumurta yok ..oyle cahil gorgusezleri varki En
basiti aklima gelen.4 cocuk dogurmak lazim diyenleri bile oluyor.Kendisi 3 cocuk dogurmus:)) Bu zamanda hangi kiz 4 cocuk dogurur:))) neler neler...,
Rabbim iyilerle karsilastirsin INS .Hepimizi..Amin cok dua edelim cooooookkkk
çok sağol canım...
esma tavsiyeni okuyunca tüylerim ürperdi...
ben çok etkilenirim ve çok inanırım...El Hâdi (yol gösteren, hidayet veren, murada erdiren)
çok sağol...
hay Allah ya.onemli olan kaç çocuk dogurmak degil kac tanesini düzgün ve eğitimli, sevgi ortaminda buyuteceksin o önemli sonucta.
her dogan çocuğun da bir vebali var. Yoksa dogurmanin siniri yok. Anlasa işte insanlar.
Amin esmacim inş her anlamda ii insanlarla karsilastirsin Allah, gerisi bi şekilde halloluyor.
bana da dua et yavrum hayırlı haberle gelem size
Cnm tuylerin urpersin diye yazmadim.Seni rahatlatmak ve teselli etmek icin yazmistim.Ayni durum ve yasadiklarin bizim de basimiza geliyor.Sana destek olmak istedim..Bu yasadiklarin normal demek istemistim..Olumsuzluklara alismak lazim..Allah yardimciniz olsun INS Hepimizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?