- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.901
Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder canım benim içinde dua edersen çok sevinirim herkes gibi benim de bol bol duaya ihtiyacım var ve bende sana tefriciyye de yardım etmek isterim
7)00Turkuaz-7 ocak
8) julia__-8 ocak
9)suskun_sultan-9 ocak
Turkuaz ve julia dualarınızı okudum... bu aksam suskun sultan için okuyacagım...Rabbım hepımızın gonlune gore ersın ınsallah
6)Yaslikiz: Ey rahmeti mağfireti bereketi bol olan Allah'ım, sana hamdü sena Resuluna salatu selam olsun. Tüm Müslüman kardeşlerime ve bu topikteki arkadaşlarıma ve bana son nefesimize kadar ve son nefesimizde dahil olmak üzere iman nasip eyle. Allah'ım yaslikiz arkadaşımızın gönlündeki, senin bildiğin tüm dua ve isteklerini kabul eyle ve korktuklarından emin eyle. Sevdiği kişi hakkında hayırlı ise hayrını daim eyle ve bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber olmalarını nasip eyle. Hakkında hayırlı değilse hayırlı kıl ve yine bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber eyle. Sevdiği kişi aralarındaki ilişkinin en kısa zamanda adını koysun. Ve aralarında bir ömür boyu sadakat, güven, sevgi, aşk, muhabbet, ilgi, tutku eksik olmasın. Karşılıklı olarak birbirlerinin aileleri, akrabaları, arkadaşları, çevreleri ile araları iyi olsun.
Yaslikiz kardeşimize ders çalışma azmi isteği ver Allah'ım. Tüm derslerini iyi notlarla geçmesini nasibi müyesser eyle. Arkadaşımıza sağlık, kilo, cilt sorunları için şifa ver. Sana isyan edeceği her şeyden koru. Maddi sıkıntılarını gider. Sen herşeye gücü yeten rabbimizsin tüm Müslüman kardeşlerimizin bu topikteki arkadaşlarımızın ve yaslikiz kardeşimizin dualarını kabul eyle. Amin.
7ayet kürsü- 7 ihlas- 7 fatiha okudum
6 ocak için
duamı okudum
7)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru.
Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Amin Amin Amin
7ayet kürsü- 7 ihlas- 7 fatiha okudum 7 ocak için
8) julia__Allahım sevdiğim adamla sorunsuz bir şekilde en kısa zamanda evlenmeyi nasip et yarabbimm ... huzur dolu bir yuvamız olsun , aile içinde hiç bir problem yasamadan yuvamı kurmayı nasip et yarabbim . aklımdakini kalbimdekini bana hayırlı eyle evine yuvasına sadık çocuklarına iyi bir baba olsun ya rabbim . evlilik işlerimizi kolaylaştır , babamla sevdiğimin arası düzelsin ya rabbim AMİN
7ayet kürsü- 7 ihlas- 7 fatiha okudum 8ocak için
7)00Turkuaz-7 ocak
8) julia__-8 ocak
9)suskun_sultan-9 ocak
kızlar dualarınızı okudum.
Rabbim gönlünüze göre versin.
İki cihan saadeti ve kısmetli evlatlar nasip etsin
sinirden ölcemmm
şu eski cibiliyetsiz sevgilimin ağzını burnunu dağıtmak saçını başını yolmak istiyorum
başka türlü alamam hıncımı
dua ediyorum Rabbime inşallah tez zamanda hayırlı biri çıkar karşıma da evlenirim.
hatta yarın çıksın karşıma o kısmet.. hemen yarın!
düğün davetiyemi allayıp pullayıp göndermezsem o cibiliyetsize ne olayım!
Allahım sınama beni yalnızlıkla yanlış insanlarla artık kurbanın olayım!
neden cnm ne yaptı ki saanaaaaaa :26::26:
julia'cığım anlatması uzun hakikaten kısaca şöyle özetliyim. artık arkadaş kalacağız diye konuşmuşuk. bir süredir böyleydi. benim hasta olduğumu biliyordu. türkiyeden gelince görüştük bir kere. hiç bir sorun yoktu aramızda. günlerdir haberleşmedik. sık sık kontrol edeceğim seni demişti halbukii. bende mesaj attım dün gece napıyorsun ne zaman kahve içiyoruz diye cuma görüşelim dedi. benim face kapalıydı ne zamandır bugün açtım. hatta ilk onun sayfasına baktım. bir iki bilgi güncelledim bir baktım silmiş beniulan hani arkadaştık. ne yaptım ben sana. şuan gidip evini dağıtasım apartmanda cıngar çıkarasım var. aylarca sabrettim yeter. bu adam yarın benle kahve içecek! eminim bir bahane bulur gelmez. bin pişman olsun beni kaybettiğine!!! salağım ben inanıyorum hemen herkese. bu da bana afilli bir ders olsun. 30 yaş armağanı hayattan!! daha büyümedin mi gel ben seni büyüteyim dedi hayat işte! evin yedek anahtarı onda mecbur görüşeceğim. tutarım kendimi yüzüne tükürmem inşallah. hiçte böyle cazgır biri değilim ama şuan fena halde cırlayasım var.
boşver cnm umursamaz davrannnnn o zaman gelecek sana bnm ki gibi seninkininde k... kalkmışşş z uzaklş içlerine kaybetme korkusu düşüo o zaman hemen geliorlar
onun içine korku filan düşmez. buna eminim. zaten uzağız ne zamandır. dengesizliğine sinir oldum. çocuk muyuz biz? al karşına konuş. arama daha sorma bitti arkadaş filanda olmayalım de. ne o öyle ergen gibi face.ten silmeler. hemde bir gün sonraya kahve sözü vermişken.. ama içim çok rahat ben elimden gelen herşeyi yaptım o itti ben istemedi vazgeçti. Allah büyük bi hayır kapısı açılır elbet. Buna da elhamdülillah!
Canlarım meraba bugün yine sizlere uzun uzun hayırlı eş duaları ettimnasılsınız naptınız. Beyciğim 2 haftadır eve geç geliyor işler güçlerden bende huzursuz olup sorun çıkarmaya başladım çok üzülüyorum
Sizlerden onun için dua etmenizi evimize artık daha çok gelmesini istiyorum çok üzülüyorum ya bide bu evde muskalar çıkınca taktım kafaya acaba yine birileri bişiler mi yazdı diye. Ağla ağla içim şişti adamı da bunaltmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum
onun içine korku filan düşmez. buna eminim. zaten uzağız ne zamandır. dengesizliğine sinir oldum. çocuk muyuz biz? al karşına konuş. arama daha sorma bitti arkadaş filanda olmayalım de. ne o öyle ergen gibi face.ten silmeler. hemde bir gün sonraya kahve sözü vermişken.. ama içim çok rahat ben elimden gelen herşeyi yaptım o itti ben istemedi vazgeçti. Allah büyük bi hayır kapısı açılır elbet. Buna da elhamdülillah!
canım cok kızdım varya cocugun yaptıgına,lütfen kimseye kendini ezdirme siliyosa kendi bilir ama benim görüsüm eski sevgiliyle arkadas olunmaz gülüm,elbet hayırlı bir kapı acılır insallah ,hem sen bizim için degerlisin kendini yanlız hissetme .yanında olmasakta kahvemizi yaparız burda hem yazısırız hem içeriz
Cansın ciğersin. Kahve içesim geldi kıs:):) duamı okumuşsun cancağızım Allah kabul etsin. Bebişlerimiz için gün saymayı da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?