Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Dilşahcım sen hala ona karşı bişeyler hissediyo musun, ya da o sana karşı bişeyler hissediyo mu, arkadaş kalmayı başarabildiniz mi?

kuzum ikimizde birbirimize karşı bişiler hissediyoruz hala ama şartlar sevgili kalmak yada evlenmek için elverişli olmadığı için arkadaş kalmaya karar verdik. başardık da.. şöylekii yolda karşılaşırsak selamlaşıyoruz. ayda yılda bi kahve içiyoruz. hafta bir mesajlaşıyoruz naber nasılsın diye filan. inan böyle içim daha rahat. kuş gibi hafifledim. öbür türlü bir beklenti oluyor. şimdi hiçbir beklentim yok. olursa da elhamdülillah olmazsa da elhamdülillah diyorum. Allah'a teslim oldum anlayacağın. kaderimse zaten gelir beni bulur değilse ne yapsam ne etsem tutamam benden gider. zaman gösterecek. hayırlısı.

Canım ne güzel, ne kadar da olgun düşünüyosun, Allahım inşallah hakkında hayırlısını kolaylıkla nasip eder, senin için 41 salatı tefriciye okudum canım, Allahım kabul etsin

beni kalbimden vurdun bu kahve lokumla ve de fincanla yaa
Internetten mi buldun kendinin mi bunlar. İçmiş kadar oldum diyemiycem kendime kahve yapicam
isteyen varsa yapabilirim yaninda da bitter çikolata

cokk sevindim. Insallah hepimiz sevdigimzle mutlu oluruz. Yalnız ben beklentimi yok edemezdim sana helal olsun kuzum
haftasonunuz nasil geçiyor kızlar ben ders çalışıyorum yine
buarada beğen butonu cok sacma ya kazen napmis boyle

Son düzenleme:

Canım duanı okudum Allah kabul etsin inşallahh

beğen butonu gitmiş kahve ... bayılırım bende

Ddilsah benden görüp avatar yapmışsın ben de seninkini cook beğendim

rain valla senden özendim kıs

kahve fotosu internetten kuzumm

Allah kabul etsin canımm ilk rep'imi de sana verdim. beğeni butonu kalkmış malum sitenin bu halini hiç sevmedim ben

Canim benim Allah kabul etsin duani dualarini.Esmaul Husna ve İsmi Azam okudum senin icin..
İyi bir insanla gonlune gore biriyle mutlu yuva kur ve evlatlara sahip ol..
Allah yardimcin olsun her konuda insalllah.:)

canım çok teşekkür ederim. Allah kabul etsin. Dualar gönüller bir..
Rabbim hepimize hayırlı kısmet lûtfeylesin inşaAllah
Tez zamanda önce düğün için sonra bebek için gün sayalım inşaAllah

canım çok teşekkür ederim. Allah kabul etsin. Dualar gönüller bir..
Rabbim hepimize hayırlı kısmet lûtfeylesin inşaAllah
Tez zamanda önce düğün için sonra bebek için gün sayalım inşaAllah

Amin inşallah.

Allah kabul etsin canımm ilk rep'imi de sana verdim. beğeni butonu kalkmış malum sitenin bu halini hiç sevmedim ben

Evet bende hiç beğenmedim. Bir kere beğeniyormuşun yazılanı olmadı ama yaaa. topikte bir kere beğeni olur mu belki bende arkadaşın her yazdığını beğenicem

Halam geldi yazmıyor mu ya gülesim geliyor. Biz arkadaşımla regli plunca kendi aramızda öyle derdik şimdi görünce ... bir gülümseme beliriyor yüzümde

7 Ayetel kürsü- 7 Fatiha -7 İhlas okudum Allah dualarımızı kabul etsin NAzlıesmanın günüydü değil mi :))

Son düzenleme:
duyguuuuuuuuuuu TR.de olsam çeyizine alır gönderirdim sana düğün hediyesi..
çok içimden geçti. Aldım farzet seviyorum seni balımm

canım benim düsünmen yeterli insan resimde görünce içesi gelyo cok güzel görünüyor.bende seni seviyorum canım benimbu arada seni daha iyi hissettim hep iyi ol insallah

rainbytem dilsah kızlar avatarlarınıza gözüm takılyo valla bende begendim dikkat cekiciler

yeni begeniler falan anlmadım ben kızlar ya cok degişmiş yorum yapıyosun begenince o yorumum nereye gitti simdi dilsahcım sana yapmıstım:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…