- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.961
Dilşahcım sen hala ona karşı bişeyler hissediyo musun, ya da o sana karşı bişeyler hissediyo mu, arkadaş kalmayı başarabildiniz mi?
kuzum ikimizde birbirimize karşı bişiler hissediyoruz hala ama şartlar sevgili kalmak yada evlenmek için elverişli olmadığı için arkadaş kalmaya karar verdik. başardık da.. şöylekii yolda karşılaşırsak selamlaşıyoruz. ayda yılda bi kahve içiyoruz. hafta bir mesajlaşıyoruz naber nasılsın diye filan. inan böyle içim daha rahat. kuş gibi hafifledim. öbür türlü bir beklenti oluyor. şimdi hiçbir beklentim yok. olursa da elhamdülillah olmazsa da elhamdülillah diyorum. Allah'a teslim oldum anlayacağın. kaderimse zaten gelir beni bulur değilse ne yapsam ne etsem tutamam benden gider. zaman gösterecek. hayırlısı.
beni kalbimden vurdun bu kahve lokumla ve de fincanla yaaKızlar hepiciğinize iyi hafta sonları dilerim.
Buyrun kahveleriniz benden..
(Geçen duygucuk diyince içimde kaldı)
Eki Görüntüle 928341
Topikteki tüm canlar için 489 Ya Fettâh okudum.
Rabbim hepimize hayırlı eş ve yuva nasip etsin.
Tez zamanda dualarımızı yaşamayı lûtfeylesin! (Amin)
uzun süredir kapalı olduğu için daha kullanmayacağımı düşünüp silmiş
çüşşş dedim afedersiniz
ergen gibi açıp kapatıyorsun ne o öyle dedi. bende dedim ergen gibi siliyorsun ne o öyle. gülüştük tatlıya bağlandı
11) Nazliesma :Bismillahirrahmannirrahim .Elhamdullillah .Allahummu salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed. .Allah'im Nazliesma arkadasimizin dualarını hayirlisiyla .kabul et, günahlarını bagisla, sıkıntılarını gider.Daha sabırlı,güçlü ,imanli sevdiğin razi oldugun bir kul olmasını nasip et.Allah'im, Nazliesmanin evlenmesi hayırlı ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise .gec olmadan guc olmadan en hayirli zamanda, en hayirli sekilde heryonden en hayirli ,mutlu ,huzurlu .razi oldugun bir evlilik yapmasini nasip et.Allah'im Nazliesmanin istediği gibi olan .,gönlüne gore ,dunyasini ve ahiretini guzellestirecek ,cok sevip ,sevilecegi ,heryonden cok uyumlu olacagi,iyi anlasacagi,iyi ve hayirli bir isi olan .,durust,sadik,terbiyeli,guvenilir,sevdigin razi oldugun Nazliesmaya heryonden denk , ailesi de heryonden hayirli olacak ,iyi bir kulunla evlenmesini nasip et,kiminle evlenmesi heryonden en hayırlı olacak ise .bu kisiyi en hayirli zamanda en hayırlı sekilde karsına çıkar.Âmin.Burada dua eden arkadaslarımızın dualarını hayirlisiyla kabul et gunahlarini bagisla.Yanlis kisilerden koru .Yanlis kisilerin karsimiza cikarma .Bizleri yarattiklarinin serrinden ,nazarindan herturlu kotuluklerden kazalardan belalardan ,felaketlerden ,musibetlerden,haramlardan gunahlardan koru.Bizlere ve ailelerimize dunyada ve ahirette iyilik ,guzellik ,afiyet ver.Hayırlı kapılar ac.Âmin. .Allahumme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali Muhammed.El Fatiha.....
beni kalbimden vurdun bu kahve lokumla ve de fincanla yaa
Internetten mi buldun kendinin mi bunlar. İçmiş madar oldum diyemiycem kendime kahve yapicam
isteyen varsa yapabilirim yaninda da bitter çikolata
cokk sevindim. Insallah hepimiz sevdigimzle mutlu oluruz. Yalnız ben beklentimi yok edemezdim sana helal olsun kuzum
haftasonunuz nasil geçiyor kızlar ben ders çalışıyorum yine
buarada beğen butonu cok sacma ya kazen napmis boyle
beğen butonu gitmiş kahve ... bayılırım bende
rain valla senden özendim kıs
kahve fotosu internetten kuzumm
Altta yıldız var ya yeni buton o galiba kirk kere tikliyosun begenebilmk için.
Kizlar benimkiyle kahve icersem hepinize benden kahve
sultancim haftasonun nasil?
canım çok teşekkür ederim. Allah kabul etsin. Dualar gönüller bir..
Rabbim hepimize hayırlı kısmet lûtfeylesin inşaAllah
Tez zamanda önce düğün için sonra bebek için gün sayalım inşaAllah
Allah kabul etsin canımmilk rep'imi de sana verdim. beğeni butonu kalkmış malum sitenin bu halini hiç sevmedim ben
duyguuuuuuuuuuu TR.de olsam çeyizine alır gönderirdim sana düğün hediyesi..
çok içimden geçti. Aldım farzetseviyorum seni balımm
Canım duanı okudum Allah kabul etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?