Hayırlı eş için birlikte dua edelim

icine atmak daha kotu cnm.Bazen insanin teselliye cok ihtiyaci oluyor..Yeni iyileştin cnm kendini üzme, hakkında hayırlısı olur ins..

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn kuzummm aminnnnnnnnnn

harbi kahkaha attım yaww bir de kafedeyim herkes bana baktı

hihihihh ben de üstüme alındım gii...kızcağızı üzdüm morelini bozdum diye dusundum:))))) hahahahhahh Hep böyle gülelim ins dilsahcim...

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn kuzummm aminnnnnnnnnn

harbi kahkaha attım yaww bir de kafedeyim herkes bana baktı

Ben de yazdığım mesajı okudukça gülüyorum :))))) Cok komik cidden ya :)))))hahahahahhahaha:))))

kızlar çok tatlısınız beni de güldürdünüz
zaten stresliydim iyi oldu
çok teşekkür ederim..................

hihihihh ben de üstüme alındım gii...kızcağızı üzdüm morelini bozdum diye dusundum:))))) hahahahhahh Hep böyle gülelim ins dilsahcim...

canım yazdığım msjda esma yazdığım için üstüne alınmış olman çok normal

aksine moralimi bozmadın,moral verdin........

nekadar samimi iyi niyetlisin...

Allah hepimize hayırlı, evine bağlı , sevmeyi sevilmeyi bilen , varlığıyla huzur veren ,adam gibi adam olan, özü sözü bir , vicdan ve mantık sahibi , tüm yüreğiyle seven ve saygı duyan eşler nasip etsin...Aminnnnn

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiinnnn canım ne güzel bir dua bu böyle

kızlar benim kontrol panelim yok oldu

17. cüz ACELE LÜTFEN.............. Kandilde HATİM için ramazan hatmine var mısınız topiğine yardım edin

Dilsahcımmm duanı okudum canm

Rabbim kabul görsün hepimizin dualarını inşallahh

İnşallah canım gönlüne yüreğine sağlık

İnşallah Allahım kabul etsin hepimizin dilinden dökülen duaları

Kızlar hepiciğinize iyi hafta sonları dilerim.
Buyrun kahveleriniz benden..
(Geçen duygucuk diyince içimde kaldı)

Topikteki tüm canlar için 489 Ya Fettâh okudum.
Rabbim hepimize hayırlı eş ve yuva nasip etsin.
Tez zamanda dualarımızı yaşamayı lûtfeylesin! (Amin)

Dilşahcım nasılsın canım,dün ne yaptın kahve içtiniz mi şu senin eski gıcıkla, sordun mu ona seni silmesinin hesabını

ellerine saglık canım cok güzel görünyo :)))kahve fincanı tepsisine lokumluga bayıldım bu aradaAllah kabul etsin canım amin

İnşallah canım gönlüne yüreğine sağlık

İnşallah Allahım kabul etsin hepimizin dilinden dökülen duaları

sende sagol canım Allah hayırlı kapılar acsın hepimiz için,sevenleri kavustursun insallah amin

Son düzenleme:
Dilşahcım nasılsın canım,dün ne yaptın kahve içtiniz mi şu senin eski gıcıkla, sordun mu ona seni silmesinin hesabını

uzun süredir kapalı olduğu için daha kullanmayacağımı düşünüp silmiş
çüşşş dedim afedersiniz

ergen gibi açıp kapatıyorsun ne o öyle dedi. bende dedim ergen gibi siliyorsun ne o öyle. gülüştük tatlıya bağlandı

duyguuuuuuuuuuu TR.de olsam çeyizine alır gönderirdim sana düğün hediyesi..
çok içimden geçti. Aldım farzet seviyorum seni balımm

Dilşahcım sen hala ona karşı bişeyler hissediyo musun, ya da o sana karşı bişeyler hissediyo mu, arkadaş kalmayı başarabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…