Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar listemiz bugün bitiyor yavaş yavaş yeni listeyi oluşturalım. İsteyen kendini eklesin lütfen.

YENİ LİSTEMİZ
1)
2)
3)
4)
5)Aybirgen

Canım duanı okudum Allah kabul etsin

Canım sana da okudum Rabbim kabul etsin inşallahh

Yanlız bi sorun daha var kızlar 5-6 kişi harici herkes okuyo mu ben hiç göremiyorum :26:

Geliyolar dualrnı yazıp çkıyolar böyle olmamalı dua kardeşi olcaksak sadece kendine değil burdaki arkadaşlarımıza da etmeli herkes

Belki ben görmemiş olablirim ama böyle düşünüyorum :26:

Kızlar listemiz bugün bitiyor yavaş yavaş yeni listeyi oluşturalım. İsteyen kendini eklesin lütfen.

YENİ LİSTEMİZ
1)
2)
3)ddilsah
4)yildizindenizi
5)Aybirgen
6)LadyMarmelad
7)00Turkuaz

Ekledim kendimi Hayırlısıyla İnşaallah dualarımız kabul olur.

7)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina
muhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın ve tüm müslümanların günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, kötü
olan herşeyden koru.Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.
Sıkıntılarında yar ve yardımcısı ol.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.
Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.
Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina
muhammed.Amin Amin Amin

Son düzenleme:
oyy kuzularım benim..Allah hayrlı eş nasib etsin,bende hiç ümidimi yitirmeden kocamı dualarla bekledim. Allah a şükürler olsun evlendik yiğidimle.. Allah sizlere de nasib etsin canlarım...

amin canım,Allah cümlemize nasib etsin.. ece kardeşim hiç ümidini yitirme ve her yerde duanı yap.. temem bak gelcek bulcak seni vee evleniceksiniz inşaAllah öptüm..

amin canım,Allah cümlemize nasib etsin.. ece kardeşim hiç ümidini yitirme ve her yerde duanı yap.. temem bak gelcek bulcak seni vee evleniceksiniz inşaAllah öptüm..

sagol tatlım,İNŞALLAH:))bende öptüm,dualarında bizi de an lütfen,Sevgiler..

15)Buuju
16)ahsennisa

Kızlar dualarınızı yaptım. 20ya vedud 20ya hadi okudum size. Rabbim eşiniz ve evlatlarınızla birlikte 2cihan saadeti yaşamayı nasip etsin. Tez zamanda muradınıza kavuşun inşallah

kızlar regliyim bir kaç gündür dua edemiorum kusura bakmayın ne olur ama hep aklımdasınız

YENİ LİSTEMİZ
1)julia__
2)prenses1006 (Ece)
3)ddilsah
4)yildizindenizi
5)Aybirgen
6)LadyMarmelad
7)00Turkuaz

YENI LİSTEMİZ
1)julia__
2)prenses1006 (Ece)
3)ddilsah
4)yildizindenizi
5)Aybirgen
6)LadyMarmelad
7)00Turkuaz
8)Nazliesma

Estağfirullah el azim.. Estağfirullah el azim.. Estağfirullah el azim.. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Rabbim senden gelecek her türlü hayra muhtacız. Yalnızlığımızdan sana sığındık. Şüphesiz ki senden başka sığınacak kimsemiz yok. Dilsah kulunun gönlündekini hayır eyle Ya Cami' ve onu yakın zamanda muradına kavuştur. Sürümcemede kalmış işlerini hayırlısıyla tamamına erdir Ya Hakim! Dualarını kabul ve makbul eyle Ya Mucib Ya Vehhab! Ona dini dünyası ve ahireti için hayır olacak, onu sana yakınlaştıracak ve doğru yola teşvik edecek merhametli ve sevgi dolu bir eş nasip eyle Ya Fettah. Onlara birlikte iki cihan saadetine ulaşmalarını lutfeyle ve onlardan doğacak evlatları sana kulluk eden sırat-ı müstakime ulaşan kullardan eyle.. Velhamdulillahi Rabbil Alemin AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…