Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Hergün okuyoruz değil mi 313adet. Tamam ben de varım canlarım ama hastayım bir kaç gün sonra başlasam olur mu biriktirip??

Hergün okuyoruz değil mi 313adet. Tamam ben de varım canlarım ama hastayım bir kaç gün sonra başlasam olur mu biriktirip??

Evet canım günü olana 313 tane okuyoruz, seni 3. sıraya ekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlar yeni liste oluşturup günü olana 313 ayetel kürsi okuyalım mı ne dersiniz :) Yarına hemen başlasak ne güzel olur mübarek cuma gününde. Yine dualarımızı yazarız ve 313 ü listedeki kişi sayısına böleriz, herkese kendi duası için 313 Ayetel Kürsi okumuş oluruz.

-Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur(ne bir eksik ve ne bir fazla okunmamalıdır bu sayıların adedi çok önemlidir).

Ben listeyi oluşturmaya başlıyorum canlar kendisini eklemek isteyen eklesin de hemen başlayalım inşallah.

YENİ LİSTEMİZ
1)Nara87
2)Birgaripyalnizzz
3)Esrazambak
4)Aybirgen

Bir de 313 ayetel kürsiyu kisi sayisina bolecegiz degil mi yoksa bir kisinin bir günde 313 ayetel kursu okumasi cok zor olur

Günde 313 tane okuyoruz canım , herkese ayrı ayrı okunuyor

Ama aybirgen burda kişi sayisina bolecegiz demiş ondan alinti yapiyorum bak
*Yine dualarımızı yazarız ve 313 ü listedeki kişi sayısına böleriz, herkese kendi duası için 313 Ayetel Kürsi okumuş oluruz.

-Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur(ne bir eksik ve ne bir fazla okunmamalıdır bu sayıların adedi çok önemlidir).

kızlar ben geçen sene birtakım sıkıntılarımdan dolayı tek başıma selatı tefriciyeyi yapmıstım 4444 tane ..ve bikaç ay sonra yaptığım dualardan birinin kabul olmasıyla ödüllendirildim belki tam istediğim o deildi ama hayırlısını dilemiştim rabbimden ve o en hayırlısını uygun gördü suan 9 aydır birlıkteyiz ve haftaya nişanım var herşey rüya gibi inanın tanışmamız hepsi çok garipti :) sadece allah tan isteyin önce temiz bir tövbe edin ve ona yönelin kimseyi boş çevirmez kapısından .. allah dualarınızı kabul etsin insallah

Ayetel kürsi hastayken de okunabiliyor diye biliyorum dua değil mi çünkü ben de hastayim
Canım ben hastayken okunmuyor diye biliyorum.

Bir de 313 ayetel kürsiyu kisi sayisina bolecegiz degil mi yoksa bir kisinin bir günde 313 ayetel kursu okumasi cok zor olur
Her gün günü olan kişi için toplam 313 tane okuyacağız canım, mesela 5 kişi olursak, herkes 60 tane okur günü olan kişi 73 tane okur, 313 e tamamlamış oluruz.

Günde 313 tane okuyoruz canım , herkese ayrı ayrı okunuyor
Günde 313 doğru ama toplam 313, 1 kişiye 313 düşmüyor yani. Birgaripyalnızın sormak istediği o galiba.
Ayet- el kursi okumak için beni de listeye alın, rica ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım seni de ekliyorum listemize, hoşgeldin :)

Allah tamamına erdirsin ve mutluluğunu daim etsin inşallah canım :)

amin canım inşallah dua etmekten asla vazgecmeyin

Canlar yeni liste oluşturup günü olana 313 ayetel kürsi okuyalım mı ne dersiniz :) Yine dualarımızı yazarız ve 313 ü listedeki kişi sayısına böleriz, herkese kendi duası için 313 Ayetel Kürsi okumuş oluruz.

Katılmak isteyen çabuk gelsinn, belli sayıda okuyacağımız için listemiz bitene kadar başkasını ekleyemeyeceğiz. Akşama kadar kendisini eklemek isteyen eklesin, akşam listemizi düzenler 1 kişiye günde kaç tane düşüyor bakarız inşallah :)

Ben listeyi oluşturmaya başlıyorum canlar kendisini eklemek isteyen eklesin de hemen başlayalım inşallah.

YENİ LİSTEMİZ
1)Nara87
2)Birgaripyalnizzz
3)Esrazambak
4)Aybirgen
5)Deryadeniz28

amin canım inşallah dua etmekten asla vazgecmeyin

Canım çok şükür ben de dualarımız sayesinde gönlüme göre birini buldum, yakında düğünüm var inşallah, Allah her türlü nazardan korusun bizleri, mutluluğumuzu daim etsin inşallah. Allahım şükrümüzü hiç eksiltmesin. Elhamdülillah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…