- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #6.961
Canım bu defa belli sayıda okuduğumuz için şimdi eklersek sayıda karışıklık olur, sen bize bir sonraki listede katılsan olur mu
Canım görmüş olsam neden oralı olmayım, keşke tekrar hatırlatmış olsaydın, hakkını helal et, bir sonraki listeye bekleriz, bu listede az kişi olduğu için sonraki listeye daha erken başlarız.
Canım senin için 50 tane Ayetel Kürsi okudum Allahım kabul etsin dualarını.
Canım bu defa belli sayıda okuduğumuz için şimdi eklersek sayıda karışıklık olur, sen bize bir sonraki listede katılsan olur mu
.
Arkadaslar bir daha ki listeye bende katilabilirmiyim
Allah razı olsun canım dua arkadaşım listeyi sayıları hazırlamışsın yine, herşey gönlünce olsun inşallah şuanda beklediğinden daha güzeline kavuşmak inşallah, düğününüzde takılan altınlar beklediğinizden fazla fazla olsun :))))
Canım dediğin gibi de yapabilirdim ama her yeni gelende aynı uygulamayı yapmam gerekecekti bu defa ve listeye bir kez bakıp bi kaç gün uğramadan ilk sayıya göre okuyanlarda olabilir, herşey belirli olsun, karışıklık olmasın istedim, sonraki listeye muhakkak beklerizASLINDA YARINDAN İTİBAREN SAYILARI DÜŞÜRÜP ekleseniz de olurdu, bugün ki kişiye 50 okunur, yarın da herkes 50 okuyacağına daha az okurdu ve daha kolay olurdu.
ama neyse kafa karıştırmayayım, bir daha ki sefere olsun. Yine de dua edin bana da :)
2)Birgaripyalnizzzz:tövbe Estağfurullah elazim tövbe Estağfurullah elazim tövbe Estağfurullah elazim euzübillahimineşşeytanırracim bismillahirrahmanirahim allahumme salli ala seyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed Rabbim fadime kulunun karşısına tez vakitte hayirli birini çıkar tez vakitte hayirli ve mutlu bir evlilik yapmasini sağla bunun için aradaki engelleri kaldir dualarinin kabulünü engelleyen günahlarini affet Rabbim tüm evlenmek isteyenlere hayırlı yuvalar kurmayi nasip et Rabbim gözümüzü gönlümüzu aydinlatacak eş ve nesiller bağışla bizi takva sahiplerine Önder eyle amin amin amin allahumme salli ala seyyidina muhammedim ve ala ali seyyidina Muhammed
Canım senin için de 50 tane Ayetel Kürsi okudum, Allahım kabul etsin inşallah dualarını.
onceden bu sayfaya yazardım, uzun zamandır yazmıyorum.
Sınav stresı yuzunden sadece kendı konularıma bakayım dıye gırıyorum. Neyse, sınavdan sonra yıne buradayım ınsallah :)
sızlerle bır sey paylasmak ıstedım.
Oncekı lıstelerden bırınde, sonra okurum deyıp erteledıgım dualar oldu. Sonra da unuttum. Hakkınızu helal edın lutfen. ıstemeyerek yaptım bunu. Erteleme gıbı cok kotu bır huyum var.
Ayrıca, bır guzel bır de kotu haber. Guzelı, bugun sevgılımın aılesıyle bızımkıler tanısacak. Aksam cay ıcmeye gelecekler. Cok heyecanlı ve cok mutluyum, ufak mutsuzluklar dısında. Bana dua eden, duası gecen arkadaslarımdan allahım razı olsun. Gonlunuzdekılerın daha guzellerını, ıyılerını nasıp etsın sıze.
Kotu haber su, erkrk arkadasımın babası kanser oldu. Rabbımden umut kesılmez tabı ama durumu ıyı degıl demısler. Dua edın bıze.
Hepınıze hayırlı bayramlar can kızlar.
2)birgaripyalnizzzz:tövbe estağfurullah elazim tövbe estağfurullah elazim tövbe estağfurullah elazim euzübillahimineşşeytanırracim bismillahirrahmanirahim allahumme salli ala seyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed rabbim fadime kulunun karşısına tez vakitte hayirli birini çıkar tez vakitte hayirli ve mutlu bir evlilik yapmasini sağla bunun için aradaki engelleri kaldir dualarinin kabulünü engelleyen günahlarini affet rabbim tüm evlenmek isteyenlere hayırlı yuvalar kurmayi nasip et rabbim gözümüzü gönlümüzu aydinlatacak eş ve nesiller bağışla bizi takva sahiplerine önder eyle amin amin amin allahumme salli ala seyyidina muhammedim ve ala ali seyyidina muhammed
canım senin için de 50 tane ayetel kürsi okudum, allahım kabul etsin inşallah dualarını.
CANIM DUA ARKADASLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SİZE MÜJDEM VAR TOPİĞİMİZE İNSALLAH MİNİŞ GELİYO
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEP DUAMDASINIZ RABBİM HEPİNİZE HAYIRLI YUVA HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN CANIM ARKADASLARIM ALLAHA SÜKÜRRRR
CANIM DUA ARKADASLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SİZE MÜJDEM VAR TOPİĞİMİZE İNSALLAH MİNİŞ GELİYO
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEP DUAMDASINIZ RABBİM HEPİNİZE HAYIRLI YUVA HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN CANIM ARKADASLARIM ALLAHA SÜKÜRRRR
Çok güzel haber duygucum inan çok çok çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız bebişinizi amin amin amin dualar her kapıyı açıyor gerçekten maşallah barekallah tüm kötülüklerden korusun bebişinizi Rabbim 😚
Okuyunca gozlerim doldu. Saq salim kucaqina alirsan insallah. Ozude bir tane deyil de ekiz bebisler olsun.amin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
AMİN Allah razı olsun canım arkadasım rabbim sizlere bu duyguları en yakın zamanda yasatsın insallah hep duamdasınız Allah sizlerinde dualarınızı kabul etsin asla yılma duaya devam gülüm ...dualarımdasınız
canım sen azerisin galiba ne tatlı dilin var.Allah razı olsun Rabbim hepinize herseyin en güzeli nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhh amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?