Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kizlar bugun şaka gibi ya :) birinden umut bekliyodum olmadi.ama garip bisey oldu biraz once birisi benimle gorusmek istedigini soyledi.birde bir tanidigimiz beni biriyle tanistirmak istiyomus o haber verdi :)
Şaka gibi

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Beni sorarsanız çok iyiyim çünkü sevdiğim kişiden evlilik teklifi aldım dün . Inşallah hayırlısı olur inşallah size de nasip olur kızlar. Şimdi araştırma süreci baslayacak lütfen dua edin bana da

Insallah hersey gönlünce olur...mutlu yuvan kurulsun çocuk sesleriyle şenlensin insallah canim..

Bu arada kaldi 100

Cok şükür 100 daha okudum ve duam bitti..
Okuyandan da okumayandan da Allah razi olsun Rabbim hepimizin gonlune gore hayitli kapilar acsin..

Dualamasini da yapayim..

Kizlar bugun şaka gibi ya :) birinden umut bekliyodum olmadi.ama garip bisey oldu biraz once birisi benimle gorusmek istedigini soyledi.birde bir tanidigimiz beni biriyle tanistirmak istiyomus o haber verdi :)
Şaka gibi

Maşallah kızlar süper haberler vermişsiniz yaa hadi hayırlısı olsun güzel haberler gelmeye başladı bilee, dualarımız kabul olsun inşallah. Tefriciyye okudum çok şükür , hacet namazını da kıldım dua ettim hepinizeee.. hayırlı evlilikler nasip etsin Rabbim bizlere amin... Bi ben mi kaldım ne :)

Ne kadar güzel haber...Umut oldun hepimize...Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah...

Cok şükür 100 daha okudum ve duam bitti..
Okuyandan da okumayandan da Allah razi olsun Rabbim hepimizin gonlune gore hayitli kapilar acsin..

Dualamasini da yapayim..
Rabbim dualarımızı kabul etsinn..Tez vakitte iki dünyada da eşin olacak merhametli,imanlı,kuranlı kişiyi karşına çıkarsın...Dualarımızın mucizelerini yaşamayı nasip etsin

kızlar bir yerde okumuştum yasin suresinin tamamı ve furkan suresinin 74. ayetini 40 gün okursan sabah namazı vakti 40 güne kalmadan eş adayın karşına cıkıyor diye. uyguladım ve gercekleşti inşALLAH o benim için en hayırlı olan insandır bunu ierleyen zamanlarda göreceğiz. şimdilik iyi gidiyor her şey bakalım

Şaka gibi

arkadaşlar çok sevindim sizin adınıza inşallah mutluluğunuz daim olur darısıda artık bizlerin başına ☺

Hasta olduğunda yasin okunamıyor canm nasıl yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…