- 22 Kasım 2014
- 757
- 701
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #7.941
Hadi yaa..Ben de merak ettim şimdi,gelişmelerden haberdar edersin biziKizlarrrrr bu aksam cok önemliiiii....dönüm noktam...hoslandigim biri var bugun onunla gorusme durumum var..beyimiz nazli biraz bakalim ne olacak..burdaki duamda niyetimi onun icin tuttum
Öyle deme umutsuzcukk herşeyin bir nedeni var..Belki zamanı değil belki de doğru insan değilMalisef beyimize jest yapicaktim malisef olmadi boylelikle gorusme ihtimalimizde ortadan kalkti
Zaten sans yokki yaaa
Cok üzüldüm yaaa..
Bahtsizim bennn
Bana karsi bisey hissetmiyo bunu biliyorum ama bugun biseyler degisir demistim ama olmadi hatta rezil oldum sayilirÖyle deme umutsuzcukk herşeyin bir nedeni var..Belki zamanı değil belki de doğru insan değil
Allahim baskaBiraz kendi haline bırak bakalım, çok ilgi görünce de havalara girebiliyo bazıları.Ama bence rezil filan olmamışsın
Bilmiyorum yaa..bu adama da niye taktim bilmiyom..yakisikki falan da degil ama gonul iste :)Biraz kendi haline bırak bakalım, çok ilgi görünce de havalara girebiliyo bazıları.Ama bence rezil filan olmamışsın
Hayırlısı olsun canım benim belli olmaz, bi de olmayınca aşka dönüşüyor yavaş yavaş.. Olmuyorsa boşver yoksa acı çekersinAllahim baska
Bilmiyorum yaa..bu adama da niye taktim bilmiyom..yakisikki falan da degil ama gonul iste :)
Olmayacagi dogmustur icine belkiKızlar ben okuyamadım ya noldu bilmiyorum nasip olmadı hakkınızı helal edin tefriciyyeyi. Olumsuzluğa mı kapıldım nedir ya bu aralar....
Hala şansın var henüz bitmedi, kimin duasının kabul olacağı belli olmazKızlar ben okuyamadım ya noldu bilmiyorum nasip olmadı hakkınızı helal edin tefriciyyeyi. Olumsuzluğa mı kapıldım nedir ya bu aralar....
Evet dogru söylüyorsun aslindaHala şansın var henüz bitmedi, kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
Canim ya kalbin gibi tertemiz hayirli biri ciksin tez zamanda insallah...iyiki burada karsilastik seninle yaa.Kızlar niye umutsuzluğa kapılıyorsunuz ki..Benim de içimde bu gruptan çok güzel haberler alacağıma dair his var...Herşeyin hayırlısı olsun zaten.Hayırsız olcaksa hiç olmasın daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?