- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #7.981
Maşallah, Allahım hayırlı etsin inşallah tamamına erersin canım, kaç kez okuyoruz yasin 1 kez mi? Furkan suresi kaç kez?Ben gün saymadim aslında. Her namazdan sonra yasin ve furkan süresini okudum
yasini 3-4 günde ancak bitiriyordum. furkan suresinin 74. ayetini her namazdan sonra okuyordumMaşallah, Allahım hayırlı etsin inşallah tamamına erersin canım, kaç kez okuyoruz yasin 1 kez mi? Furkan suresi kaç kez?
Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Beni sorarsanız çok iyiyim çünkü sevdiğim kişiden evlilik teklifi aldım dün . Inşallah hayırlısı olur inşallah size de nasip olur kızlar. Şimdi araştırma süreci baslayacak lütfen dua edin bana da
Ben demiştim yasin ve furkan suresi 74. Ayeti okuyin diye bakın kızlar sizde gerçekten çok işe yarıyor Rabbim size hayırlı bi evlilil nasip etsin inş bana ve tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar amiinnBen gün saymadim aslında. Her namazdan sonra yasin ve furkan süresini okudum
Ben demi
Ben demiştim yasin ve furkan suresi 74. Ayeti okuyin diye bakın kızlar sizde gerçekten çok işe yarıyor Rabbim size hayırlı bi evlilil nasip etsin inş bana ve tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar amiinn
Yeni listemizi başlatalım mı canlar
Yeni liste olacaksa ben de katılmak istiyorum :)
kızlar huylyduygu arkadaşımız için tefriciye okuyoruz..Kızlar merhaba,
Başlığı yeni gördüm ben de katıldım aranıza. Yapılması güzel olan bir kaç şey var, belki daha önce yazılmıştır bilmiyorum, yazıldıysa da hatırlatmış olurum.
Her gün sabah namazından sonra ya da önce 489 tane YA FETTAH
Her gün sabah namazından sonra ya da önce 118 tane YA CAMİİ
Her gün her namazdan sonra 129 tane YA LATİF
Her gün gün içinde 689 tane BİSMİLLAHİL LATİF
Dua ederken benim için de eder misiniz ? dua kardeşi olalım inşallah birbirimize. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırla nasip etsin inşallah. Bizi mahcup etmesin, yalnız bırakmasın.
Kızlar ne okuyorsunuz bitmedi mi 4444 adet ? Ben yakalayamadım galibaHuyluduygu canim 100 de ben okudum daha da okuyacagim
kızlar huylyduygu arkadaşımız için tefriciye okuyoruz..
şimdilik ben 100 huyluduygu da 250 tane okudu sırayla gideceğiz.sizlerde istediğiniz kadar okuyabiliirsiniz
Evet canimTefriciye dediğiniz salât I tefriciye duası mı?
461+250=711
811+203=1014711+100=811
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?