- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #8.341
Ne güzel ne ümitvar yazmışsın canım çiçekşer açtı içimde çok sağol, seni buraya yazdıran da Allah anlamam için. İnşallah herşey gönlümüzce olur amin. Dua etmekten vazgeçmeyeceğim inşSana dua ettim arkadaşım, Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben dualarla kaderin bile değişebileceğine inanırım.Sonuçta her şeyi yaratan Allah. Ol derse mutlaka olduracak bir neden yaratır. Ama bence bu senin imtihanın ve belki düşüncelerinde umutsuzluk oldukça kendi kısmetini kapatıyosundur. Öncelikle herşeyin mümkün olabileceğine inanmalısın bence... Bi de şöyle bi durum var. Bir ara ben de senin gibiydim ama aslında hiçbir şey nedensiz değil. Yani Allah belki bizi bir noktaya çekmeye çalışıyor, düşünce yapısı bakımından ve daha fazla dua etmemizi istiyor. Kaldı ki hakkımızda hayırlı olan kişiyi bulsak bile o da geçici olacak. Herşeyin geçip gittiği gibi...Kalan bir tek Allah, baki olan gerçek aşk.
Okuyalım canım çok güzel olur10 bin ihlas okuyabiliriz ne dersiniz? Hem cok uzun bir sure de degil okuyabiliriz. Liste oluşturup sırayla her birimize okuruz
Nasıl yapalım liste oluşuncaya kadar bekleyelimmi10 bin ihlas okuyabiliriz ne dersiniz? Hem cok uzun bir sure de degil okuyabiliriz. Liste oluşturup sırayla her birimize okuruz
Katılmak ısteyenler yazsın lıstemız belırlensın baslayalım bır an önce:) nedense sabahtan beri ne zaman bos kalsam kendımi ihlas sürmesini okurken buldum. Vardır bır hayır. Hep bırlıkte okuyalım o hayrı paylasalımOkuyalım canım çok güzel olur
Başlayalım canım inşallah hayırlar getirsin .. Senden de başlayabilirdik farketmez benim için .. O zaman okudukça yazalım hayırlı olsun inşallah başlangıcımızHerkes okur sürekli ekler o sekilde de olabilir.. Istersen simdi bile başlayabiliriz canım. Katılma ısteyen katılır. Ilk sana okuyalım sonra bana. Oyle devam ettiririz
Olur canım tabıı :) zaten sımdılık ıkı kısıydık uc olduk senınle. HosgeldınBugunde icim skiliyordu dualar bolumunu actim skintim gecti. Benimde duaya cok ihtiyacim var. Bende katilayim size olur mu. Azar azar okuyabilirim ben.
ben de varım:))
+100 okudum
toplamda 300 oldu
Hoşgeldin canım. 350
Tam da hasta oldum okuyabilir miyim acaba içimden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?