- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #8.381
Kızlar size hayırlı evlilik için dua ediyorum. Ama özel duanız var mı bilmiyorum?
Tamam canım hayırlı iş ve hayırlı eş inşallah nasip olsun. Bu grupta başta aybirgen canım olmak üzere evlenen nişanlanan oldu , biz kaldık ama onlar çok gayretliydi. Gerçekten içten dualar ile Allah nasip ediyor tabi kader önde gidiyor o da ayrı. İnşallah bizlere de nasip olsun gönlümüzden geçen her hayırlı isteğimiz canımBenim isimde yok canim.part time calisiyorum simdilik.hem is hem es icin dua edermisin bana.
Sendwn de inşallah canımAllah razı olsun canım.
Tamam canım hayırlı iş ve hayırlı eş inşallah nasip olsun. Bu grupta başta aybirgen canım olmak üzere evlenen nişanlanan oldu , biz kaldık ama onlar çok gayretliydi. Gerçekten içten dualar ile Allah nasip ediyor tabi kader önde gidiyor o da ayrı. İnşallah bizlere de nasip olsun gönlümüzden geçen her hayırlı isteğimiz canım
Csnım Allah yardımcın olsun belirsizlik gerçekten kötü, inşallah bu çocuk senin zamanını çalmaz. Erkekler için çok daha kolay herşey olmazsa diğerinin kapısına gidiyor ve hemen evleniyor biz öyle değiliz.. Küsen insanla da hayat zor aşkta gurur olmamalı gerçekten. Bişey var ki sevgi çok önemliymiş ya ben artık sevemiyorum sanki çok iyi insan olsa da ne oldu bilmiyorum bana 29 yaşına girdim ve bişeyler oldu. Otuzdan sonra zorlaşıyor dedikleri bu olsa gerek.. Çok dua edelim canım birbirimizeAy ne guzel Allah nasip eder insallah biz de buraya yazarız öyle gelismeleri. Benim bir erkek arkadasım var 13 ay oldu bizim aramız bir iyi bir kötü bilmiyorum niye böyle bazen gercekten insanların nazarının degdigini dusunuyorum ama o da benim güvenimi sarsacak bazı hareketler yaptı... O kadar dengesizdavranıyor ki psikolojimi bozdu ciddi anlamda sağlığıma zarar veriyor artık. Su an cidden moralim cok bozuk gecen hafta beni dunyanın öbür ucundan arayıp telefonda saklabanlık yapan insan su an konuşmuyor bile benimle mesaj bile atmadı döndüğünde. Cok uzuluyorum anlatamam... Artık cok yoruldum. Çevremde insanlar evleniyor falan olsa cidden tribe girerim de kimse yok zaten evlenen arkadasım o yüzden bir sey de demiyorum. Ama oyaladıgını dusunuyorum artık. Kısmet ne diyeyim... Bu gece mübarek gece bol bol dua edecegim sizler de edinhepimize edecegim insallah
Keske cocuk olsa bu kisi, ben 22 yasındayım o da 30+ hatta 40ına merdiven dayamıs. Ben onu tanıdığımda daha 20 yasındaydım. Cok ozluyorum o zamanları elde ettikten sonra bir degerin kalmıyormuş karşıdaki ister 25 ister 40 yasında olsun. Zaten bu aralar babam da bana verdigi bir sözü yerine getirmedi senelerdir beklediğim bir şeydi hayatımdaki bütün erkekler tek tek kazık atıyor. O kadar yıkılmış durumdayım ki. Destege ihtiyacım oldugu zaman böyle yapması beni daha da yaraladı. Edecegim canım hatta su an cok içimden geldi namaz kılacağım bu gece baska bir seyler var sanki icimde, Allah kabul eder insallah...Csnım Allah yardımcın olsun belirsizlik gerçekten kötü, inşallah bu çocuk senin zamanını çalmaz. Erkekler için çok daha kolay herşey olmazsa diğerinin kapısına gidiyor ve hemen evleniyor biz öyle değiliz.. Küsen insanla da hayat zor aşkta gurur olmamalı gerçekten. Bişey var ki sevgi çok önemliymiş ya ben artık sevemiyorum sanki çok iyi insan olsa da ne oldu bilmiyorum bana 29 yaşına girdim ve bişeyler oldu. Otuzdan sonra zorlaşıyor dedikleri bu olsa gerek.. Çok dua edelim canım birbirimize
selam arkadaşlar, 500 daha alıyorum
toplam 4500 oldu.
bugün cuma, duaların kabul olduğu saatler var, belli olmaz kimin denk getireceği kabul saatini, sizden özel bir dua ricam var, eşi sıkıntıda olan bir komşumuz için dua ederseniz sevinirim, ismi Ayten. Onları görünce kendi halime şükrettim, ne imtihanlar var dünyada, bir derdimiz bu olduğu için şükretmeliyiz, Allah kimseyi darda koymasın, sabır versin, imtihandan isyan etmeden kurtulmayı nasib etsin.
Allah razı olsun cümlemizden, hayırlı cımalar..
Komşun icin 7 Fatiha – 7 Ayet-el Kürsi – 7 Kafirun suresi – 7 İhlas-ı şerif – 7 Felak – 7 Nas okudum canım. Allah yardımcısı olsun
Tabii canım. Esrazambak nisa frikadelle ve ben varız su an. Düzenli okuyabilecek misin?Kızlar beni de alır mısınız aranıza?
Ihlas okuyoruz su an 5.500deyızKızlar beni de alır mısınız aranıza?
Tabii canım. Esrazambak nisa frikadelle ve ben varız su an. Düzenli okuyabilecek misin?
Okurum canım ama şuan regliyim pazar günü katilayim aranıza olur mu
Daha çok küöüksün bence zamana bırak canım ve o geçen 2 seneyi kar olarak düşün . Tebrübe oldu eğer bu kişiyle olmazsa bundan sonra karşına çıkan kişinin değerini daha iyi anlaman için belki de Allah bunu yaşatıyordur. Hakkında hayırlısı olsun .. Dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok , 313 Ayetel kürsi oku derim ama bu işin bir şekilde sonuçlanması için diye oku ve yatsı ile sabah namazı arasında bitir canım gerçekten çok etkiliKeske cocuk olsa bu kisi, ben 22 yasındayım o da 30+ hatta 40ına merdiven dayamıs. Ben onu tanıdığımda daha 20 yasındaydım. Cok ozluyorum o zamanları elde ettikten sonra bir degerin kalmıyormuş karşıdaki ister 25 ister 40 yasında olsun. Zaten bu aralar babam da bana verdigi bir sözü yerine getirmedi senelerdir beklediğim bir şeydi hayatımdaki bütün erkekler tek tek kazık atıyor. O kadar yıkılmış durumdayım ki. Destege ihtiyacım oldugu zaman böyle yapması beni daha da yaraladı. Edecegim canım hatta su an cok içimden geldi namaz kılacağım bu gece baska bir seyler var sanki icimde, Allah kabul eder insallah...
Hoşgeldin canım , müsait olunca başlarsın okumaya ben de okuyamıyorum şu an , sadece salavat çekip dua edebiliyorumKızlar beni de alır mısınız aranıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?