- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #8.401
Daha çok küöüksün bence zamana bırak canım ve o geçen 2 seneyi kar olarak düşün . Tebrübe oldu eğer bu kişiyle olmazsa bundan sonra karşına çıkan kişinin değerini daha iyi anlaman için belki de Allah bunu yaşatıyordur. Hakkında hayırlısı olsun .. Dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok , 313 Ayetel kürsi oku derim ama bu işin bir şekilde sonuçlanması için diye oku ve yatsı ile sabah namazı arasında bitir canım gerçekten çok etkili
Daha çok küöüksün bence zamana bırak canım ve o geçen 2 seneyi kar olarak düşün . Tebrübe oldu eğer bu kişiyle olmazsa bundan sonra
karşına çıkan kişinin değerini daha iyi anlaman için belki de Allah bunu
yaşatıyordur. Hakkında hayırlısı olsun ..
Dua etmekten başka yapabileceğimiz
bişey yok , 313 Ayetel kürsi oku derim
ama bu işin bir şekilde sonuçlanması için
diye oku ve yatsı ile sabah namazı
arasında bitir canım gerçekten çok
etkili
Allah Allah cok ilginç
sanki bu bir işaret oldu, az önce yatsı nın
kazasını kıldım ben de. Okumaya
başlayayım canım o zaman cok tesekkur
ederim
Canim bence durumun pek karisik degil tabii disaridan 3. kisi olarak bakinca. Gorustugun insan cok genc degil, artik bir kizla evlenme niyetiyle gorusmesi gereken biri, sen de anladigim kadariyla ciddi niyetli bir insansin, yani ondaki dengesizlik yengec burcu degilse pek normal degil, sana daha once benzer bir durumu yasamis biri olarak tavsiyem, o aramadan arama, her bulusma teklifine atlama, bazen mesgulum de ertele, sonuc ne olursa olsun sen degerlisin, herseyin en iyisini hak ediyorsun bunu unutma..
Bir de kitap tavsiyesi,
Mustafa Ulusoy, Aynalar koridorunda ask
ilisknde ne olup bittigini, senin ve karsndakinin davranislarinin
sebeplerini anlamak ve sogukkanli bir sekilde davranabilmek
icin cok faydali bir kitap, ben cok yararlandim, depresif halimden bu kitapla kurtuldum diyebilirim, yazari psikiyatrist zaten, insallah sen de okur begenirsin..
Canım aldım. Kıtabı :) cok tesekkur ederım bu gece baslayacagım okumaya.Canim bence durumun pek karisik degil tabii disaridan 3. kisi olarak bakinca. Gorustugun insan cok genc degil, artik bir kizla evlenme niyetiyle gorusmesi gereken biri, sen de anladigim kadariyla ciddi niyetli bir insansin, yani ondaki dengesizlik yengec burcu degilse pek normal degil, sana daha once benzer bir durumu yasamis biri olarak tavsiyem, o aramadan arama, her bulusma teklifine atlama, bazen mesgulum de ertele, sonuc ne olursa olsun sen degerlisin, herseyin en iyisini hak ediyorsun bunu unutma..
Bir de kitap tavsiyesi,
Mustafa Ulusoy, Aynalar koridorunda ask
ilisknde ne olup bittigini, senin ve karsndakinin davranislarinin
sebeplerini anlamak ve sogukkanli bir sekilde davranabilmek
icin cok faydali bir kitap, ben cok yararlandim, depresif halimden bu kitapla kurtuldum diyebilirim, yazari psikiyatrist zaten, insallah sen de okur begenirsin..
HoşbuldummmmHosgeldın canımm:)
6700
Kuzum sıkma canını bu kadar yaaa...herseyden ve herkesten önemli kisi sensin bunu unutma...Ya kızlar benim moralim cok bozuk. Benimki sabah surekli online oldu bayagı girdi girdi çıktı girdi iki dk kaldı çıktı girdi bir dk kaldı çıktı sonra öğlen whatsapp resmini değiştirdi böyle keyfi yerinde guzel bir resim koymus. Yurtdışında su an. Bir haftadır orada. Sinirim bozuldu. Baskasını mı buldu bu ıkı günde anlamadım ki bu ne yaabugun kardesim tatile gitti annemle babam da haftasonu yok evde de yalnızım içimden geldikçe ağlıyorum cok canım sıkıldı iyice arabeske bağladım
Valla cok bozuldu moralimKuzum sıkma canını bu kadar yaaa...herseyden ve herkesten önemli kisi sensin bunu unutma...
Kendine eziyet etme sakın...hayat ondan ibaret degilki...evet mutsuz oluyorsundur ama abartma bu mutsuzlugu zaman herseyin ilacı..Valla cok bozuldu moralimesrazambak arkadasımızın söylediği kitabı aldım bugun sabaha kadar onu okuyacağım hıc uyumak ıstemıyorum Sureklı kabus görüyorum su adam yüzünden cok mutsuzum
Valla cok bozuldu moralimesrazambak arkadasımızın söylediği kitabı aldım bugun sabaha kadar onu okuyacağım hıc uyumak ıstemıyorum Sureklı kabus görüyorum su adam yüzünden cok mutsuzum
Kendine eziyet etme sakın...hayat ondan ibaret degilki...evet mutsuz oluyorsundur ama abartma bu mutsuzlugu zaman herseyin ilacı..
Vesvese yapiyosun tamamen bosuna uzuyorsun kendini,
Biseyler yap zihnini dagitacak, yuruyus/spor yap, kitabi bitir bence iyi gelecek,
surekli kotu ihtimalleri(aldatma-ayrilma gibi) dusunursen kendini gerceklestiren kehanet gibi sonunda oyle olur
Benim de canım sıkkın...Alıp başımı gidesim var
özel hayatımı düzene oturtamamam bi türlü,, işle ilgili de var...Dua istiyorum sizdenSenın neyın var kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?