Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar bugün Adak kurbanımı kestirdim ama kabul oldu mu bilmiyorum .(ailem Adak için kestirdigimi bilmiyordu,3 -4 ay önce ziyarete gitmiştik orda "Allahım hayırlı bi evlilik yapmak için adıyorum burdaki Kulun ahirette şahidim olsun "hayırlı bir evlilik yapmak için 2 kurban adıyorum birini evlenmeden önce hemen bu bir kac ayın içinde kestiricem birinide evlendikten sonra kestiricem" dedim o yüzden de soyleyemedim aileme) abim ,annem ve ben gittik hayvan pazarına. Ben hiç anlamam hangisi iyidir hangisi kötüdür.annem bitane beğendi anlaştık.hayvanı kesmeye götürüyorlar (hemen yanında kesimhane var, kosturmacayla götürdüler hayvanı) annem dediki
"Hayvan dişi mi erkek mi? "
Adam" bunlar .....bişey dedi" (ne dediğini hatırlamıyorum o yüzden .... koydum)
Annem "o ne demek"dedi.
Adam"yani ne dişi ne erkek "dedi.
anneminde benimde içime sinmedi .ama kesimhane den geri getirin almıyoruz bunu diyemedik.

Birde geçen hafta kestirecektim regl oldum o yuzden de kestirmeyi istemedim.reglim bitsin ki arkasından namaz kilayim diyip bu hafta kestirdim. Normalde 4 günde biter reglim bugün 7 gün oldu hala bitmedi

ALLAH kabul etmedi mi benim kurbanımı .o kadar üzüldüm ki böyle olmasına

özel hayatımı düzene oturtamamam bi türlü,, işle ilgili de var...Dua istiyorum sizden
İnşallah canım herşey yoluna girer.. Biz ahiret peşinde koşarsak, dünya bizim peşimizden koşarmış.. Namazını duanı düzene koy canım eğer düzensizsen, bir de bunu dene derim nacizane tavsiyem tabi..

Canım içini kötüleme bence.. İnşallah kabul olmuştur de.. Neden kabul olmadı dediğini tam anlayamadım baya karışık geldi. İstersen ayrıntılı şekilde müftülüğü ara sor. Hala rahat etmezsen maddi durumun elverirse tekrar kesersin. Adaktan kesen kişi yemiyor biliyorsun demi..

Ben de katılmak istiyorum ama liste oluşturulmamış heralde. Hanımlar gönuller bir olsun topiğindeki gibi liste yapalım mı?
Hoşgeldin canım. Evet liste yapmadık herkes ne kadar okumuşsa onu yazıyor. Daha önce liste yapıyorduk , aslında yine yapabiliriz dediğin gibi... Diğer arkadaşlar sizler ne dersiniz????? Daha derlitoplu olabilir

Allah Allah o ne demek ne dışı ne erkek ilk defa duyuyorum. Sanmıyorum canım kabul olmayacagını, senin niyetin önemli olan sonucta kestirmissin yani. Bence kabul olmustur

Kızlar bu arada bence de liste yapmak daha mantıklı olur daha kolay takip ederiz. Esrazambak arkadasımızın duası bitmek üzere isterseniz bir sonrakinde bana okuyacagız bu dua bitince oluşturalım listeyi

Su an 8000deyiz ben yarın falan muhtemelen adet olacağım olmadan en azından bu geceye kadar elimdekileri bitireyim insallah alabilirim tekrar

Inşallah canım.biliyorum canım adaktan kesen kişi, ailesi ve akrabaları yemiyor ama ben bizimkilere Adak olduğunu söylemedim(ne adağı diyecekler.evlenme niyetiyle Adak ettim demek istemedim) o yüzden bizimkiler pisirdiler ama onun parasını verebiliyormusum, yani öyle oluyormuş. Bende yoksul birine parasını vericem nasip olursa

Allah Allah o ne demek ne dışı ne erkek ilk defa duyuyorum. Sanmıyorum canım kabul olmayacagını, senin niyetin önemli olan sonucta kestirmissin yani. Bence kabul olmustur

Bende ilk defa duydum , kısmet boyleymis yapacak bişey yok. Inşallah Rabbim kabul eder

Ben daha önce adak adadigimda muftuluge sormustum onlar adarken ne soyledigine bagli demisti.yani kesicem dagiticam dersen yiyemiyorsun ama sadece kurban kesicem dersen yiyebiliyorsun diye soylediler

ben okuyamiyorum bu aralar arkadaslar. Regl gibi biseyde degil bende anlamadim ne oldu, bende cikolata kisti var normalde menapozdayim bununda olmamasi lazimdi. SImdi ozure girermi girmezmi bilmiyorum ogrenemedimde. galiba boyle devam ederse 10 gunden sonra kanama olsada ozure giriyormus. Okadar surmez insallah. Aklimdasiniz hep herseyin basi saglik, insanin sagligi yerinde olunca kendini guclu hissediyor enerjisi oluyor. rabbim size saglik mutluluk versin insallah.

Merhaba kızlar benide aranıza alsanız listeniz yoksa çok sevinirim redvelvetcake canım tesadüfen gördüm seni de burda :)dua ile kızlar inşallah Rabbim gönlümüze göre verir herşeyi

Hosgeldın canım :)alırız tabıı sımdı herkes okuduğunu eklıyor bıttıgınde lıste yapacağız 10 bın ıhlas okuyoruz :)

Canlar Allah hepinizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah, dualarimdasiniz hepiniz
Aaa aybirgen canım hoşgeldin seni gördüğüme sevindim amin inşallah canım benim , Sn de dualarımdasın aklımdasın canım bu arada profil resmiin yoksaaa hadi inşallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…