- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #8.721
Liste bitene kadar ihlas okuyoruz canım üç arkadaş kaldı okuyacağımız.. Ama ayetel kürsi için 313 adet bitinceye kadar okuyacağız. Herkes okudukça yazıyor sayıdan eksiltiyoruz o kadar miktarı. Ekleyelim seni deTabiiki çok sevinirim :) Peki bu listelerin bir süresi var mı ? Yani haftalık falan gibi ? Yoksa süresi yokta bitene dek devam mı ediyor ?
Canım ben de otuzum yaCanım benim sen kaç yaşındasın? Benim yaşım 30 :) hatta yıl olarak 31
Ben 22 yasındayım ama herkes 26-27 gosterdıgımı soyluyorCanım ben de otuzum ya
Canım ben de otuzum ya
Ben 22 yasındayım ama herkes 26-27 gosterdıgımı soyluyor
Tatlım sen kaç yaşındasin?üzülmeyin, sanırım bu sayfada yaş bakımından sizden öndeyim :))
Tatlım sen kaç yaşındasin?
Listedeki herkes için okunuyor ama demek istediğim mesela ihlası şuan okuduğunuz arkadaş için bi son gün var mı ?Liste bitene kadar ihlas okuyoruz canım üç arkadaş kaldı okuyacağımız.. Ama ayetel kürsi için 313 adet bitinceye kadar okuyacağız. Herkes okudukça yazıyor sayıdan eksiltiyoruz o kadar miktarı. Ekleyelim seni de
Ahh canımmm sende miii geldiinnn :)merhaba sistemi anlamadım aslında pek ama bende katılabilir miyim? ayetel kürsi ve ihlas okunuyor sanırım ufak bi açıklama yapabilir misiniz?:S
geldim geldim benim niyetimdeki eşim belli ama evlilik yolumuz zor olunca geldimAhh canımmm sende miii geldiinnn :)
benimde istediğim biri var ama ihtimali yok gibi yinede hayırlısı tatlım :) başlayalım valla seninle de ::)geldim geldim benim niyetimdeki eşim belli ama evlilik yolumuz zor olunca geldim
hakkında hayırlısı olsun kuzumbenimde istediğim biri var ama ihtimali yok gibi yinede hayırlısı tatlım :) başlayalım valla seninle de ::)
evinamin için 10.000 ihlas okumaya başlıyoruz
10.000 ihlas suresi okunan miktar
1. Esrazambak =20
2.redvelvetcake =100
3.huyluduygu=400
4. elanur84=270
5.evinamin=100
6.frikadelle=2000
7.namaria=180
OKUNAN=3070
KALAN=6930
Hepimiz için 313 Ayetel Kürsi listemiz.
1. Esrazambak =20
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=41
4. elanur84=
5.evinamin=15
6.frikadelle=100
7.namaria=15
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=
10.perigunlugu=
Okunan=161
Kalan=152
Selam kızlar,
bu perşembe-cuma yine 21 Taha suresi okuyalım mı? 3 cuma üstüste olursa tamamlanmış olur duamız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?