- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #8.681
evet ben de merak ediyorum alıyormusunuz, geçen yıl bu zamanlarda çok giriyodum bu topiğe tekrar başlamak istiyorum yeni kişi ekleniyosa...
kızlar listeye yeni kişi alıyor musunuz
tamam canım sağol, peki hastayken napıyosunuz dua niyetiyle okuyomusunuzHoşgeldiniz kızlar ywni ayetel kürsi listesine adınızı yazdım
Hasta olanlar tefriciyye okuyordu ama o da uzun oluyor. hasta olan sontaki listeye katılabilirtamam canım sağol, peki hastayken napıyosunuz dua niyetiyle okuyomusunuz
Eksik var mı su an canım tamamlayalımKızlar bana okuyananlar hep yanlış olmuş. Yani eksik yada fazla yazılmış hep çünkü topladigimda asagidaki sayıyı vermiyor
elanur84 için bitti okumamız kızlar..
evinamin için 10.000 ihlas okumaya başlıyoruz
10.000 ihlas suresi okunan miktar
1. Esrazambak =
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
OKUNAN=
KALAN=10.000
Yeni liste başlatalım diyorum kızlar ihlas okumamız için üç kişi kaldı. Yeni arkadaşları da almış oluruz yeni listemize. 313 Ayetel Kürsi. Katılmak isteyenler adını listeye eklesin.. Katılmak istemeyen adını silebilir. Kaç ayetel kürsi okumuşsanız adımızın yanına Yazalım:)
Hepimiz için 313 Ayetel Kürsi listemiz.
1. Esrazambak =
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=
Okunan=
Kalan=313
Eksik var mı su an canım tamamlayalım
Allah razı olsun canım yüreğine saglık bitanesinBuarada kızlar hepimizin hayırlı birer evlilik yapmamız için yani o niyetle 313 fatiha okudum RABBİM KABUL ETSİN İSALLAH, hepimizin tek tek yuva kurduğumuz günleri görelim(sizler de amin diyin Duama bu dua sadece bana değil hepimize, evlilik isteyen bütün genç kızlara. Peygamber efendimizin ruhuna fatiha okuyun isterseniz onun yüzü suyu hürmetine ALLAH dualarımızı kabul etsin isallah)
Tamam canım ben bır bakayım, varsa eksik yazayım okuyalımTatlım ben toplayayim eksik varsa okuyayım dedim ama içinden çıkamadım, çünkü en başından beri yanlış toplanmış
Allah razı olsun canım, ben dualarımızın kabul olacağına çok inanıyorum...Rabbimin hazinesi bol.İnşallah hayır kapılarını açsın hepimize.Buarada kızlar hepimizin hayırlı birer evlilik yapmamız için yani o niyetle 313 fatiha okudum RABBİM KABUL ETSİN İSALLAH, hepimizin tek tek yuva kurduğumuz günleri görelim(sizler de amin diyin Duama bu dua sadece bana değil hepimize, evlilik isteyen bütün genç kızlara. Peygamber efendimizin ruhuna fatiha okuyun isterseniz onun yüzü suyu hürmetine ALLAH dualarımızı kabul etsin isallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?