- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi huzurolsun
- #8.981
Kızlar yeni listemiz hayırlı olsun :) .suan regli olduğum için okuyamiyorum
ama cumartesi günü basliycam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba birşey soracaktım ama listede 21 Taha suresi de yazıyor ama onu ne zaman okuyoruz acaba ? Bu liste sırasında ynaiKızlar yeni listemiz hayırlı olsun :) .suan regli olduğum için okuyamiyorumama cumartesi günü basliycam
Merhaba birşey soracaktım ama listede 21 Taha suresi de yazıyor ama onu ne zaman okuyoruz acaba ? Bu liste sırasında ynai
Kızlar yeni listemiz hayırlı olsun :) .suan regli olduğum için okuyamiyorumama cumartesi günü basliycam
Merhaba birşey soracaktım ama listede 21 Taha suresi de yazıyor ama onu ne zaman okuyoruz acaba ? Bu liste sırasında ynai
Ben de izinliyim kızlar bi hafta okuyamıyorum. Yİne buralardayım ama.ilk başladığımızda okumuştuk, perşembe-cuma günü paylaşmıştık, tekrar okuyabiliriz aslında,
30 Ayetel kursi okuyorum arkadaslar. Insallah en kisa zamanda bizlerde mutlu huzurlu yuvalar kurariz.
100 okudum 2000 daha okuyacagım inş
Ekliyorum canım30 ayetel kursi okuyacagim canim, eklermisin.
Tamam sensiz de olmaz canım:)ayetelkürsü grubunda ben de olmak istiyorum
61 ayetelkürsü okudum bu arada
Tamamdır200 de ihlas
arkadaslar dualari incelerken evlilik icin okunacak birsuru dua var. Hep birlikte tek bir liste yapip o dualari okusak olmaz mi.