Hayırlı eş için birlikte dua edelim

LİSTEMİZİN SON HALİ(19ŞUBAT2015)

Namaria Namaria için 10.000 ihlas okumaya başladık. Liste sonundayız...

10.000 ihlas suresi okunan miktar

1. Esrazambak =200
2.redvelvetcake = 340
3.huyluduygu=200
4. elanur84=
5.evinamin=550
6.frikadelle=2.330
7.namaria=2.130

Ek olarak serenhanim=100

OKUNAN=5.850
KALAN=4.150

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hepimiz için 313 Ayetel kürsi listemiz.
(6.TURUMUZ)

1. Esrazambak =10
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=61
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=11
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=80
13.pozitifhatun=10
14. LucySpecter=
15.Buyrunbenim=
16.Serenhanim=40

OKUNAN=212
KALAN= 101

:KK72::KK72::KK69::KK69:o_Oo_O

Yeni İhlas listemize katılmak isteyenler
1. esrazambak esrazambak
2. frikadelle frikadelle
3. E evinamin
4. @ikaross
5. perigunlugu perigunlugu
6. Namaria Namaria
7. redvelvetcake redvelvetcake
8. Serenhanim Serenhanim
9. Zeynepp20 Zeynepp20
10. huyluduygu huyluduygu

Kızlar katılmak isteyen yazsın da yeni listemizi oluşturalım şimdiden. Zaman kaybetmeyelim.yukarıdaki arkadaşlar iater misiniz bilemedim ondan eklemedim izniniz olmadan yanlış anlamayın.

:KK36::KK74::KK8::anneadayı::KK46::21::nazar:

Okuduklarımızın istatistikleri

60.000 ihlas suresi + 1.565 Ayetel Kürsi + 21 Taha süresi Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı. Küçük simgelerdeki gibi olalım inşallah:)

Canım dilek tesbihi nasıl oluyor ilk defa duydum?

canım uygulamasını kopyalayayım netten.

Tesbih Duası - Dilek Duası

Perşembe gecesi yani cumaya bağlayan gece, 2 rekat Allah rızası için, 2 rekat Peygamber Efendimiz (S.A.V.) için, 2 rekatta hacetiniz için namaz kılıyorsunuz. Sonra oturduğunuz yerden kalkmadan, her bir tesbihe 3 ihlas 1 fatiha okuyorsunuz. Okudunuz 99 oldu. Birde imamesine okuyun 100 adet olacak. Sonra o tesbihi kıbleye doğru yüksekçe biryere asıyorsunuz. Dileğiniz olduktan sonra 41 adet tesbih satın alıyorsunuz ve bu tesbihleri çevrenizdekilere dağıtıyorsunuz. Camiye de verebilirsiniz. Dağıttıktan sonrada astığınız tesbihi yerinden alıyosunuz.

Uygulaması basit ve gerçekten etkili bir duadır. Umarım dilekleriniz kabul olur.

şu an bu yöntemle yapılmış ve dileği kabul olmuş birinin verdiği bir tesbih var ona yapacağım

Perşembe gecesi yani cumaya bağlayan gece, 2 rekat Allah rızası için, 2 rekat Peygamber Efendimiz (S.A.V.) için, 2 rekatta hacetiniz için namaz kılıyorsunuz. Sonra oturduğunuz yerden kalkmadan, her bir tesbihe 3 ihlas 1 fatiha okuyorsunuz. Okudunuz 99 oldu. Birde imamesine okuyun 100 adet olacak. Sonra o tesbihi kıbleye doğru yüksekçe biryere asıyorsunuz. Dileğiniz olduktan sonra 41 adet tesbih satın alıyorsunuz ve bu tesbihleri çevrenizdekilere dağıtıyorsunuz. Camiye de verebilirsiniz. Dağıttıktan sonrada astığınız tesbihi yerinden alıyosunuz.

Uygulaması basit ve gerçekten etkili bir duadır. Umarım dilekleriniz kabul olur.

şu an bu yöntemle yapılmış ve dileği kabul olmuş birinin verdiği bir tesbih var ona yapacağım
Canım benim hiç bu şekilde dua ettin mi? Yani etkili mi?

çok güzelmiş gerçekten...Allah kabul etsin dualarını inşallah

Dua elle tutulmayan bir şey, tespih asmak bana garip geliyor, şirk olabilir mi araştırmak lazım. duamız kabul olsun derken günaha girmeyelim kızlar:-)

İnşallah günah olmaz kızlar ya, evlenmek için her yola başvuruyoruz bak şimdi kendi kendime ve sizin için de üzüldüm ya, inşallah Rabbim hepimize hayırlı mutlu aşk dolu evlilikler evlatlar nasip etsin dua kardeşlerim:KK42: arkadaş bikaç gün önce evlendi diyorum kendini kurtardı diye.

LİSTEMİZİN SON HALİ(19ŞUBAT2015)

Namaria Namaria için 10.000 ihlas okumaya başladık. Liste sonundayız...

10.000 ihlas suresi okunan miktar

1. Esrazambak =200
2.redvelvetcake = 340
3.huyluduygu=200
4. elanur84=
5.evinamin=550
6.frikadelle=2.330
7.namaria=2.130

Ek olarak serenhanim=200

OKUNAN=5.950
KALAN=4.050

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hepimiz için 313 Ayetel kürsi listemiz.
(6.TURUMUZ)

1. Esrazambak =10
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=61
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=11
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=80
13.pozitifhatun=10
14. LucySpecter=
15.Buyrunbenim=
16.Serenhanim=70

OKUNAN=242
KALAN= 71

:KK72::KK72::KK69::KK69:o_Oo_O

Yeni İhlas listemize katılmak isteyenler
1. esrazambak esrazambak
2. frikadelle frikadelle
3. E evinamin
4. @ikaross
5. perigunlugu perigunlugu
6. Namaria Namaria
7. redvelvetcake redvelvetcake
8. Serenhanim Serenhanim
9. Zeynepp20 Zeynepp20
10. huyluduygu huyluduygu

Kızlar katılmak isteyen yazsın da yeni listemizi oluşturalım şimdiden. Zaman kaybetmeyelim.yukarıdaki arkadaşlar iater misiniz bilemedim ondan eklemedim izniniz olmadan yanlış anlamayın.

:KK36::KK74::KK8::anneadayı::KK46::21::nazar:

Okuduklarımızın istatistikleri

60.000 ihlas suresi + 1.565 Ayetel Kürsi + 21 Taha süresi Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı. Küçük simgelerdeki gibi olalım inşallah:)

Günah olacağınıdüşünmüyorum ben sonuçta dua okunuyor, tespih de sadece sayıların belirlenmesinde bir araç. Sonuçta biz tespihe değil duaların gücüne inanıyoruz...
Canım ben de bilemiyorum. Ama bak duasını okuyabiliriz. Engellemek istemem. Tesbihi yükseğe asmak ilginç geliyor, ben daha önce de duymuştum. Ama yapa da bilir.

Bu arada kızlar bir arkadaş her namazdan sonra evlilik için hacet namazı kıldığını söylemişti iki rekatlık. Şimdi bakıyorum aşık olmuş maşallah hem de çok iyi biri

ama vazgeçtim yaa ben.emin olamayınca
Sen bilirsin canım ya günaha gireceğini sanmıyorum ama biraz bana putlastırmak gibi geldi. Ama sonucta dua okuyorsun günah olmaz kı. Istersen 313 ayetel kürsi formülünü uygulayabilirsin o cok etkiliymıs diye duydum ben formülü direkt uygulamadım ama gece yarısı niyet ettim namaz kılıp 313 ayetel kürsi okudum dua ettim uyudum istediğim sey ertesi gün gercek oldu bol bol da besmele cek salavat getir

Sen bilirsin canım ya günaha gireceğini sanmıyorum ama biraz bana putlastırmak gibi geldi. Ama sonucta dua okuyorsun günah olmaz kı. Istersen 313 ayetel kürsi formülünü uygulayabilirsin o cok etkiliymıs diye duydum ben formülü direkt uygulamadım ama gece yarısı niyet ettim namaz kılıp 313 ayetel kürsi okudum dua ettim uyudum istediğim sey ertesi gün gercek oldu bol bol da besmele cek salavat getir
Evet evet bana da putlaştırmak gibi geldi. Haram vs diyemembilmiyorum, hani dua edip Allah a bırakmalıyız ya, burda dua edip tesbih asıyoruz yani şirke girmekten korktum..
Bu arada redvelvetcake gibi ben de gece yarısı 313 ayetel kürsi okudum kimseyle konuşmadan yatmıştım ve o ara çok seviyordum birini ayrılık kabustu ama hayırlı değildi biliyordum. İşler düğüm olmuştu. Okudum bikaç gün içinde iş çözüldü çok şükür. Aslında şimdi de yapmak istiyorum bu derecede inanarak bi nasip olmadı sonradan. Demekki kısmet işte. İçten inanarak yapmıştım.

Back
X