Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Evet evet bana da putlaştırmak gibi geldi. Haram vs diyemembilmiyorum, hani dua edip Allah a bırakmalıyız ya, burda dua edip tesbih asıyoruz yani şirke girmekten korktum..
Bu arada redvelvetcake gibi ben de gece yarısı 313 ayetel kürsi okudum kimseyle konuşmadan yatmıştım ve o ara çok seviyordum birini ayrılık kabustu ama hayırlı değildi biliyordum. İşler düğüm olmuştu. Okudum bikaç gün içinde iş çözüldü çok şükür. Aslında şimdi de yapmak istiyorum bu derecede inanarak bi nasip olmadı sonradan. Demekki kısmet işte. İçten inanarak yapmıştım.
Hatta hatırladım su an bana sen soylemıstın 313 ayetel Kursıyı :) sen soyledıkten sonra yapmıştım hatta :)

Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).

Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl.

Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.

Yâ Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin.

kesinlikle bu dualar kuranda geçen ayetler evlilik için okunması çok makbul ben genelde okumaya çalışıyorum bunları da okuyabiliriz
Evet canim hepimizin duasi ayni hayirli es istiyoruz. Bence bunlari okuyalim birbirimize dua edelim ozellikle evlilik icin.

canım uygulamasını kopyalayayım netten.

Tesbih Duası - Dilek Duası

Perşembe gecesi yani cumaya bağlayan
gece, 2 rekat Allah rızası için, 2 rekat Peygamber Efendimiz (S.A.V.) için, 2
rekatta hacetiniz için namaz
kılıyorsunuz. Sonra oturduğunuz yerden
kalkmadan, her bir tesbihe 3 ihlas 1
fatiha okuyorsunuz. Okudunuz 99 oldu.
Birde imamesine okuyun 100 adet olacak.
Sonra o tesbihi kıbleye doğru yüksekçe
biryere asıyorsunuz. Dileğiniz olduktan
sonra 41 adet tesbih satın alıyorsunuz ve
bu tesbihleri çevrenizdekilere
dağıtıyorsunuz. Camiye de verebilirsiniz.
Dağıttıktan sonrada astığınız tesbihi
yerinden alıyosunuz.

Uygulaması basit ve gerçekten etkili bir
duadır. Umarım dilekleriniz kabul olur.

şu an bu yöntemle yapılmış ve dileği
kabul olmuş birinin verdiği bir tesbih var
ona yapacağım

Aa ben de duymuştum
bunu cok etkılı dıyorlar ama tesbihin
dinde yeri yoktur diye sıcak bakmayanlar
da cok sonucta sonradan ortaya
çıkmış

Canim iyiniyetle dua okuyoruz mahzuru olmaz diye dusunuyoruz ama Kurani Kerim veya sunnet kaynakli olmayan seylere supheyle yaklasmak lazim, sonradan uydurulan birsey, bidat olabilir Allah korusun,

Bir de duanin etkili olmasi diye birsey olmaz, yuzumuze surdugumuz bir kirisik kremi veya zayiflama cayindan bahsetmiyoruz sonucta :))
Usulune uygun dua ederiz, neticeyi Yaradan'a birakiriz,
Dualarin kabul oldugu etkili zamanlar vardir,cuma vakti gibi, kandil geceleri gibi, seher vakti herkes uyurken samimi bir kalple teheccud namazi ardindan dua etmek gibi, duasi hakkimizda makbul
kisiler var, anne-baba duasi almak,
onlarin razi olacagi isler yapmak onemli

Allah duaya devam etme sabri versin, imanimizi arttirsin..

Hatta hatırladım su an bana sen soylemıstın 313 ayetel Kursıyı :) sen soyledıkten sonra yapmıştım hatta :)
Canım çok sevindim buna, vesile olmuşumdur inşallah.. Aslında yine yapsak birbirimize etsek. Ama duanın kabul olacağı vakitte resmen insanın içine doğuyor ve içten dua ediyorsun.. Seviyorum bu forumu sizler gibi dua kardeşleriyle karşılaştığım için:KK19:

LİSTEMİZİN SON HALİ(19ŞUBAT2015)

Namaria Namaria için 10.000 ihlas okumaya başladık. Liste sonundayız...

10.000 ihlas suresi okunan miktar

1. Esrazambak =200
2.redvelvetcake = 340
3.huyluduygu=200
4. elanur84=
5.evinamin=550
6.frikadelle=2.330
7.namaria=2.130

Ek olarak serenhanim=200

OKUNAN=5.950
KALAN=4.050

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hepimiz için 313 Ayetel kürsi listemiz.
(6.TURUMUZ)

1. Esrazambak =10
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=61
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=11
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=90
13.pozitifhatun=10
14. LucySpecter=
15.Buyrunbenim=
16.Serenhanim=70

OKUNAN=252
KALAN= 61

:KK72::KK72::KK69::KK69:o_Oo_O

Yeni İhlas listemize katılmak isteyenler
1. esrazambak esrazambak
2. frikadelle frikadelle
3. E evinamin
4. @ikaross
5. perigunlugu perigunlugu
6. Namaria Namaria
7. redvelvetcake redvelvetcake
8. Serenhanim Serenhanim
9. Zeynepp20 Zeynepp20
10. huyluduygu huyluduygu

Kızlar katılmak isteyen yazsın da yeni listemizi oluşturalım şimdiden. Zaman kaybetmeyelim.yukarıdaki arkadaşlar iater misiniz bilemedim ondan eklemedim izniniz olmadan yanlış anlamayın.

:KK36::KK74::KK8::anneadayı::KK46::21::nazar:

Okuduklarımızın istatistikleri

60.000 ihlas suresi + 1.565 Ayetel Kürsi + 21 Taha süresi Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı. Küçük simgelerdeki gibi olalım inşallah:)

Canım çok sevindim buna, vesile olmuşumdur inşallah.. Aslında yine yapsak birbirimize etsek. Ama duanın kabul olacağı vakitte resmen insanın içine doğuyor ve içten dua ediyorsun.. Seviyorum bu forumu sizler gibi dua kardeşleriyle karşılaştığım için:KK19:

Di mi canım yaa ben de o gece hatırlıyorum gözlerimden uyku akıyordu hatta en sonunda gözlerimi kapattım biraz oyle okudum sonra actım oyle okudum gözlerimi dinlendiriyorum falan :) gercekten karşılığını hemen almıştım sayende canım benım... Ayetel kürsi gercekten en anlamlı ve bence en guzel en huzur veren dua. Ihlas listemiz bitince ayetel kürsi okuyalım bir süre her gün birimize 313 tane . Bitince tekrar ihlasa döneriz yeni listemize :) ayetel kürsi okuyunca icten bir sekilde gercekten kısa zamanda mükafatını veriyor Allah

Di mi canım yaa ben de o gece hatırlıyorum gözlerimden uyku akıyordu hatta en sonunda gözlerimi kapattım biraz oyle okudum sonra actım oyle okudum gözlerimi dinlendiriyorum falan :) gercekten karşılığını hemen almıştım sayende canım benım... Ayetel kürsi gercekten en anlamlı ve bence en guzel en huzur veren dua. Ihlas listemiz bitince ayetel kürsi okuyalım bir süre her gün birimize 313 tane . Bitince tekrar ihlasa döneriz yeni listemize :) ayetel kürsi okuyunca icten bir sekilde gercekten kısa zamanda mükafatını veriyor Allah
Estağfurullah canım Allah o anda beni vesile kılmış demekki.. Evet birbirimize 313 ayetel kürsi okuyabiliriz. 10.000 çok uzun sürüyor. Biraz ara verebiliriz.Diğer kızlar da ne der bilmiyorum.. Ama yaşayan biliyor gerçekten direk kapılar açılıyor Allah isterse. Ve huzur veriyor..

kızlar ayetelkürsü çok çok etkili bir dua gerçekten.yatsı namazından sonra okunması çok etkili diye okumuştum ben de..En çok severek okuduğum duadır kendisi çünkü koruyucu bir dua olduğu gibi çok farklı tesirleri var. Sezgileri de kuvvetlendiriyor gerçekten ve insana müthiş bir güç veriyor.Ayrıca annem için okumuşlardı 313 ayetelkürsü ve çok istediği bir şey gerçek oldu...İyi ki de oldu...

LİSTEMİZİN SON HALİ(19ŞUBAT2015)

1. Esrazambak =200
2.redvelvetcake = 340
3.huyluduygu=500
4. elanur84=
5.evinamin=550
6.frikadelle=2.330
7.namaria=2.130

Ek olarak serenhanim=200

OKUNAN=6250
KALAN=3750

(6.TURUMUZ)

1. Esrazambak =10
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=102
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=11
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=90
13.pozitifhatun=10
14. LucySpecter=
15.Buyrunbenim=
16.Serenhanim=70

OKUNAN=293
KALAN= 21

1. esrazambak esrazambak
2. frikadelle frikadelle
3. E evinamin
4. @ikaross
6. Namaria Namaria
8. Serenhanim Serenhanim
9. Zeynepp20 Zeynepp20

Kızlar katılmak isteyen yazsın da yeni listemizi oluşturalım şimdiden. Zaman kaybetmeyelim.yukarıdaki arkadaşlar iater misiniz bilemedim ondan eklemedim izniniz olmadan yanlış anlamayın.

60.000 ihlas suresi + 1.565 Ayetel Kürsi + 21 Taha süresi Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı. Küçük simgelerdeki gibi olalım inşallah:)

LİSTEMİZİN SON HALİ(20ŞUBAT2015)

1. Esrazambak =200
2.redvelvetcake = 340
3.huyluduygu=800
4. elanur84=
5.evinamin=550
6.frikadelle=2.330
7.namaria=2.130

Ek olarak serenhanim=200

OKUNAN=6550
KALAN=3250

(6.TURUMUZ)

1. Esrazambak =10
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=102
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=11
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=110
13.pozitifhatun=10
14. LucySpecter=
15.Buyrunbenim=
16.Serenhanim=70

OKUNAN=312
KALAN= 1

1. esrazambak esrazambak
2. frikadelle frikadelle
3. E evinamin
4. @ikaross
6. Namaria Namaria
8. Serenhanim Serenhanim
9. Zeynepp20 Zeynepp20

Back
X