- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.081
tekrar ihlas mi okuyacaksinizhep beraber bir tane hizli ilerleyen dua okusak, bunun yanindada toplu olarak hepimize bir 41 yasin okusak olmaz mi. Liste kolay ilerlemiyor ihlas ta , 1 haftayi geciyor. Basta bende listedeydim regl olunca ciktim ozaman herkese tek tek okumayacagiz demistiniz. Ben kendime okumaya baslamistim ozaman.
DUA KARDEŞLERİM AYETEL KÜRSİLERİ 313 ER ADET OLMAK ÜZERE 6 TUR OKUDUK.
Şimdilik sadece ihlas okuyalım. son arkadaşı okuyoruz ihlas için.3250 ihlas kaldı.
Sonra herkes için ayetel kürsi ve el mucib başlayacağız.
LİSTEMİZİN SON HALİ(22ŞUBAT2015)
Namaria için 10.000 ihlas okumaya başladık. Liste sonundayız...
10.000 ihlas suresi okunan miktar
1. Esrazambak =200
2.redvelvetcake = 340
3.huyluduygu=800
4. elanur84=800
5.evinamin=800
6.frikadelle=2.545
7.namaria=2.130
Ek olarak serenhanim=200
Ek olarak nisa1234= 30
OKUNAN=7845
KALAN=2155
Yeni İhlas listemize katılmak isteyenler
1.esrazambak
2.frikadelle
3. E evinamin
4.Turta Yagmuru
5.perigunlugu
6.Namaria
7.redvelvetcake
8.Serenhanim
9.Zeynepp20
10.huyluduygu
Kızlar katılmak isteyen yazsın da yeni listemizi oluşturalım şimdiden. Zaman kaybetmeyelim.yukarıdaki arkadaşlar iater misiniz bilemedim ondan eklemedim izniniz olmadan yanlış anlamayın.
Ayetel kürsiye başlanacak canım ihlas bitince.kızlar ihlas bitince ayetelkürsüye mi başlanacak ihlasa mı?
canım ben daha önce 1 yasin okumuştum hastan için 3 tane daha okudum 4 tane oldu Allah kabul etsin...
bi de ikaross adını lisstede değiştirebilirmiisniz nick değişikliği yaptım
1000 daha okuyacagım kendime okuyabilen cok olmamış heralde
Senden de canım Allah şifa versinCanım cok cok tesekkur ederim, cok sag ol. Allah senden razı olsun
Dogru canim o yuzdendir de kisinin kendine ettigi dua degil de baskasina ettigi kabul okurmus ya ondan dedim yani kendime cok okuyunca :)Canım cogu kisi adet oldu o yüzden.. Yavaşladık bayagı
Haklısın canım valla sanssızlık olduDogru canim o yuzdendir de kisinin kendine ettigi dua degil de baskasina ettigi kabul okurmus ya ondan dedim yani kendime cok okuyunca :)
Aynen canim saka bi yana zaten yillar boyu yanliz kalacak olsam da duaya devam etmem lazim bu dunya icin degil aslinda cunku es cocuklar mallar bu dunyanin süsü. bize ecir sevap lazm ahiretimiz icin.. bu dunyada kabul olmayan duanin sevabi ahirete kaliyor diye omur boyu duaya devam insallah :)Haklısın canım valla sanssızlık olduama bak söyle dusun önüne zorluklar cıkıyor Allah ölçüyor senı bakalım bunları asacak kadar cok ıstıyor musun dıye duanda ısrarcı mısın dıye:)
Aynen canim saka bi yana zaten yillar boyu yanliz kalacak olsam da duaya devam etmem lazim bu dunya icin degil aslinda cunku es cocuklar mallar bu dunyanin süsü. bize ecir sevap lazm ahiretimiz icin.. bu dunyada kabul olmayan duanin sevabi ahirete kaliyor diye omur boyu duaya devam insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?