Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kızlar yeni listede ayetel kürsi okuyalım demiştiniz.kabul ederseniz herkese 313 ayetel kürsi 3025 el mucip okuyalım.kişi sayısına paylaştırırız.ne dersiniz?
Olabilir canım , herkes için. Ben regliyim şuanda okuyamam da yeni listemiz oluşuyor ya , ihlaslar bitince başlayalım mı? İhlas için bir kişimiz kaldı o da bitse başlatız. O zaman bitene kadar ayetel kürsi okumayı durduralım mı?

DUA KARDEŞLERİM AYETEL KÜRSİLERİ 313 ER ADET OLMAK ÜZERE 6. TUR OKUDUK.
Şimdilik sadece ihlas okuyalım. son arkadaşı okuyoruz ihlas için.3250 ihlas kaldı.
Sonra herkes için ayetel kürsi ve el mucib başlayacağız.

LİSTEMİZİN SON HALİ(20ŞUBAT2015)

Namaria için 10.000 ihlas okumaya başladık. Liste sonundayız...

10.000 ihlas suresi okunan miktar

1. Esrazambak =200
2.redvelvetcake = 340
3.huyluduygu=800
4. elanur84=
5.evinamin=550
6.frikadelle=2.330
7.namaria=2.130

Ek olarak serenhanim=200

OKUNAN=6550
KALAN=3250

Yeni İhlas listemize katılmak isteyenler
1. esrazambak
2. frikadelle
3. E evinamin
4. Turta Yagmuru
5. perigunlugu
6. Namaria
7. redvelvetcake
8. Serenhanim
9. Zeynepp20
10. huyluduygu

Kızlar katılmak isteyen yazsın da yeni listemizi oluşturalım şimdiden. Zaman kaybetmeyelim.yukarıdaki arkadaşlar iater misiniz bilemedim ondan eklemedim izniniz olmadan yanlış anlamayın.

DUA KARDEŞLERİM AYETEL KÜRSİLERİ 313 ER ADET OLMAK ÜZERE 6 TUR OKUDUK.
Şimdilik sadece ihlas okuyalım. son arkadaşı okuyoruz ihlas için.3250 ihlas kaldı.

1. Esrazambak =200
2.redvelvetcake = 340
3.huyluduygu=800
4. elanur84=
5.evinamin=550
6.frikadelle=2.330
7.namaria=2.130

Ek olarak serenhanim=200

OKUNAN=6550
KALAN=3250

1. esrazambak
2. frikadelle
3. E evinamin
4. Turta Yagmuru
5. perigunlugu
6. Namaria
7. redvelvetcake
8. Serenhanim
9. Zeynepp20
10. huyluduygu

Kızlar katılmak isteyen yazsın da yeni listemizi oluşturalım şimdiden. Zaman kaybetmeyelim.yukarıdaki arkadaşlar iater misiniz bilemedim ondan eklemedim izniniz olmadan yanlış anlamayın.

Canlar takip edemedim yazılanları simdi girmeye fırsat bulabıldım. Ben bugun regl oldum maalesef anladığım kadarıyla ihlas bitince 313 ayetel kürsi 3025 el mucib okuyacagız oyle degil mi? Bence de ayetel kürsi okuyalım, sayıları bölüstürelim ama bir de listenin tamamına degil de her birimize tek tek okuyalım sırayla. Bir tur böyle dönsün. Sonra tekrar 10 bin ihlasa döneriz. Ne dersiniz

Kızlar bu arada sizden bir ricam olacaktı, bizim yogun bakımda bir hastamız var ona 41 Yasin okutuyorum 35 tane kaldı bir tane bile okusanız yeter. Yardım edebilir misiniz

DUA KARDEŞLERİM AYETEL KÜRSİLERİ 313 ER ADET OLMAK ÜZERE 6 TUR OKUDUK.

1. Esrazambak =200
2.redvelvetcake = 340
3.huyluduygu=800
4. elanur84=500
5.evinamin=550
6.frikadelle=2.330
7.namaria=2.130

Ek olarak serenhanim=200

OKUNAN=7.050
KALAN=2.950

1. esrazambak
2. frikadelle
3. E evinamin
4. Turta Yagmuru
5. perigunlugu
6. Namaria
7. redvelvetcake
8. Serenhanim
9. Zeynepp20
10. huyluduygu

Canım malesef deme çok şükür regl oldum deevet ihlas bitince ayrı ayrı ayetel kürsi ve el mucib dağıtalım diyoruz. Herkesin ödevi olur hem okuması gereken tabi senle ben regliyiz okuyamayız el mucib okuruz sadece. Allah kayınvalide adayına da şifalar versin inşallah ne güzel sahipleniyorsun onu, erkek arkadaşın çok şanslı.

Regl olunca dua okumayı özlüyorum:) evet canım o zaman bız sadece el mucıb okuruz sonrasında katılırız. Sag ol kuzum cok uzuluyorum durumuna boyle olunca yani artık zor iyileşmesi ama yıne de okutmak ıstedım. Allah yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…