- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.101
Haklısın canım valla sanssızlık olduama bak söyle dusun önüne zorluklar cıkıyor Allah ölçüyor senı bakalım bunları asacak kadar cok ıstıyor musun dıye duanda ısrarcı mısın dıye:)
Aynen canim saka bi yana zaten yillar boyu yanliz kalacak olsam da duaya devam etmem lazim bu dunya icin degil aslinda cunku es cocuklar mallar bu dunyanin süsü. bize ecir sevap lazm ahiretimiz icin.. bu dunyada kabul olmayan duanin sevabi ahirete kaliyor diye omur boyu duaya devam insallah :)
Kızlar mesajlaşmalarınızı okuyunca vallahi içim açıldı. Ne güzel bakış açıları ya . Dua etmeye devam etmeliyiz herşey eş çoluk çocuk ev araba aile mi inşallah hepimize en güzelleri nasip olsun olan da sağlık sıhhatle devam etsin.. Ama Allah nasip etmese de eyvallah.. O istememişse başımızın üstüne.. Vardır bir hayır demek lazım gerçekten. İsyan etmemek lazım. Ettiğimiz duaları ahirette karşılığını görmek ne güzeldir. Orda zaten tüm istediklerimiz nasip olacak..mesela bir derdim var bölümünü okuyorum ara sıra da genelde eş kayınvalide elti görümce ne dertler var.. Allah hepsinin yardımcısı olsun, açşık oldum evlendim diyor sonra boşanıyor.. Tabi ki vardır hayır, hepsini ferahlatsın Rabbim. Çok üzülüyorum okudukça onları. Biz de hayırlısını isteyelim ve olmayınca bir kişiyle engeller çıkınca da bırakmasını çok ısrarcı olmamak gerektiğini bilelim. O dini filmdeki ne güzel sahneymiş. İnsana umut vaadediyor.Allahbbizi heran görüyor. Gerçek yaşama sebebimiz evlenip çoğalmak değil, iyi kul olmak. Bazen bazı şeyler kişiler saçmalayıp bizi çıldırtsa daAynen canım dogru soyluyorsun. Su dini diziler oluyor ya bir keresinde izlemiştim bie kadın ölüyor cennete gidiyor orada eşi cocukları var istediği ev istediği seyler. Ay dedim ne guzel eger cennet böyleyse cidden cennet gibiymiş :)
Kızlar mesajlaşmalarınızı okuyunca vallahi içim açıldı. Ne güzel bakış açıları ya . Dua etmeye devam etmeliyiz herşey eş çoluk çocuk ev araba aile mi inşallah hepimize en güzelleri nasip olsun olan da sağlık sıhhatle devam etsin.. Ama Allah nasip etmese de eyvallah.. O istememişse başımızın üstüne.. Vardır bir hayır demek lazım gerçekten. İsyan etmemek lazım. Ettiğimiz duaları ahirette karşılığını görmek ne güzeldir. Orda zaten tüm istediklerimiz nasip olacak..mesela bir derdim var bölümünü okuyorum ara sıra da genelde eş kayınvalide elti görümce ne dertler var.. Allah hepsinin yardımcısı olsun, açşık oldum evlendim diyor sonra boşanıyor.. Tabi ki vardır hayır, hepsini ferahlatsın Rabbim. Çok üzülüyorum okudukça onları. Biz de hayırlısını isteyelim ve olmayınca bir kişiyle engeller çıkınca da bırakmasını çok ısrarcı olmamak gerektiğini bilelim. O dini filmdeki ne güzel sahneymiş. İnsana umut vaadediyor.Allahbbizi heran görüyor. Gerçek yaşama sebebimiz evlenip çoğalmak değil, iyi kul olmak. Bazen bazı şeyler kişiler saçmalayıp bizi çıldırtsa dayapıp sabretmek lazım
Kocaman bir amiiiinnnnn çok harika bir sözmüş canım. Ve çok şükür ki bizleri ne güzel terbiye ediyor aslında Rabbimiz , bol bol verse bekletmeden şükürsüz olacağız belki de..Aynen canım.. Kesınlıkle oyle. Bak bir söz var hep aklımın köşesindedir "her gun hayal kurarsın hiçbiri gercek olmaz, bir gun bır gercek yasarsın hıcbır hayale sığmaz". Cok guzel degil mi.. Ben hep öyle dua edıyorum, Allahım hayallerıme sığmayacak mutluluklar yasat, gerceklesmeyen hayallerım ıcın ıyı kı olmamıs dıyeyım, diye
Kocaman bir amiiiinnnnn çok harika bir sözmüş canım. Ve çok şükür ki bizleri ne güzel terbiye ediyor aslında Rabbimiz , bol bol verse bekletmeden şükürsüz olacağız belki de..
Canım benim okumussun da listeyi bitirdik .yeniden basliycaz200 tane ihlas okudum ben de
Sıradaki listemizde herkes için ayetel kürsi ve el mucib başlayacağız
Yeni listemize katılmak isteyenler
1.esrazambak
2.frikadelle
3. E evinamin
4.Turta Yagmuru
5.perigunlugu
6.Namaria
7.redvelvetcake
8.Serenhanim
9.Zeynepp20
10.huyluduygu
Kızlar katılmak isteyen ismini yazsın da yeni listemizi oluşturalım
[/QU
ya beni almamissiniz listeye
beni almamissiniz listeyeokadar yazip katilmak istedigimi bekledigimi soylemistim. Neyse dualariniz kabul olsun,
Canım aynen okuyamadım resmen boğuldum kaç gündür çok şükür hemen alışmışız okumak enerji veriyor bize, hemen başlayalıımmTamam kac tane okuyoruz, ben kac gundur bisey okuyamadim, icim sıkıldı, pazara kadar da okuyamiyacagim ama en azindan Ya Mucib okuyabilirim
Aaaaa olur mu canım benim daha başlamadık okumaya arkadaş eklemiş zaten seni, gözden kaçmış olmalı kusura bakmaabeni almamissiniz listeyeokadar yazip katilmak istedigimi bekledigimi soylemistim. Neyse dualariniz kabul olsun,
Herkes için mi kişi için mi okusak canımSıradaki listemizde herkes için ayetel kürsi ve el mucib başlayacağız
Yeni listemize katılmak isteyenler
1.esrazambak
2.frikadelle
3. E evinamin
4.Turta Yagmuru
5.perigunlugu
6.Namaria
7.redvelvetcake
8.Serenhanim
9.Zeynepp20
10.huyluduygu
11.nisa1234
Kızlar katılmak isteyen ismini yazsın da yeni listemizi oluşturalım
Bence herkese tek tek okuyalım ama önce kim giriyor kim girmiyor görmek ıcın bır deneme sürüsü yapalım, yani önce listenin tamamına okuyalım sonra da tek tek okuyalım derim benHerkes için mi kişi için mi okusak canım
Bır de canım el mucibi sadece regl olanlar okusun, müsait olanlar ayetel kursi okusun sadece. Sonra cok karışıyor hesap da zor oluyor. 313 ayetel kursi okuyoruz, regl olanlar da 3025 el mucibi tamamlarHerkes için mi kişi için mi okusak canım
Tamam canım ilk sürüş o zaman herkese olsun. BAşlayalım yarın inşallah o zaman, herkes okudukça yazarBence herkese tek tek okuyalım ama önce kim giriyor kim girmiyor görmek ıcın bır deneme sürüsü yapalım, yani önce listenin tamamına okuyalım sonra da tek tek okuyalım derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?