Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar mesajlaşmalarınızı okuyunca vallahi içim açıldı. Ne güzel bakış açıları ya . Dua etmeye devam etmeliyiz herşey eş çoluk çocuk ev araba aile mi inşallah hepimize en güzelleri nasip olsun olan da sağlık sıhhatle devam etsin.. Ama Allah nasip etmese de eyvallah.. O istememişse başımızın üstüne.. Vardır bir hayır demek lazım gerçekten. İsyan etmemek lazım. Ettiğimiz duaları ahirette karşılığını görmek ne güzeldir. Orda zaten tüm istediklerimiz nasip olacak..mesela bir derdim var bölümünü okuyorum ara sıra da genelde eş kayınvalide elti görümce ne dertler var.. Allah hepsinin yardımcısı olsun, açşık oldum evlendim diyor sonra boşanıyor.. Tabi ki vardır hayır, hepsini ferahlatsın Rabbim. Çok üzülüyorum okudukça onları. Biz de hayırlısını isteyelim ve olmayınca bir kişiyle engeller çıkınca da bırakmasını çok ısrarcı olmamak gerektiğini bilelim. O dini filmdeki ne güzel sahneymiş. İnsana umut vaadediyor.Allahbbizi heran görüyor. Gerçek yaşama sebebimiz evlenip çoğalmak değil, iyi kul olmak. Bazen bazı şeyler kişiler saçmalayıp bizi çıldırtsa da yapıp sabretmek lazım

Aynen canım.. Kesınlıkle oyle. Bak bir söz var hep aklımın köşesindedir "her gun hayal kurarsın hiçbiri gercek olmaz, bir gun bır gercek yasarsın hıcbır hayale sığmaz". Cok guzel degil mi.. Ben hep öyle dua edıyorum, Allahım hayallerıme sığmayacak mutluluklar yasat, gerceklesmeyen hayallerım ıcın ıyı kı olmamıs dıyeyım, diye

Kocaman bir amiiiinnnnn çok harika bir sözmüş canım. Ve çok şükür ki bizleri ne güzel terbiye ediyor aslında Rabbimiz , bol bol verse bekletmeden şükürsüz olacağız belki de..

Kocaman bir amiiiinnnnn çok harika bir sözmüş canım. Ve çok şükür ki bizleri ne güzel terbiye ediyor aslında Rabbimiz , bol bol verse bekletmeden şükürsüz olacağız belki de..

Aynen canım öyle, Rabbim en dogru vakti bilir. Ne demişler, Znasip en guzel ihtimaldir, Allah'ın dediği olur :)

DUA KARDEŞLERİM AYETEL KÜRSİLERİ 313 ER ADET OLMAK ÜZERE 6 TUR OKUDUK.
Şimdilik sadece ihlas okuyalım. son arkadaşı okuyoruz ihlas için.370 ihlas kaldı.
Sonra herkes için ayetel kürsi ve el mucib başlayacağız.

LİSTEMİZİN SON HALİ(25 ŞUBAT 2015)

Namaria için 10.000 ihlas okumaya başladık. Liste sonundayız...

10.000 ihlas suresi okunan miktar
1. Esrazambak =200
2.redvelvetcake = 340
3.huyluduygu=1100
4. elanur84=1.100
5.evinamin=800
6.frikadelle=2.545
7.namaria=3.130

Ek olarak serenhanim= 200
Ek olarak nisa1234= 55
Ek olarak aybike= 80
Ek olarak perinin gunlugu= 70
Ek olarak pozitifhatun=30

OKUNAN=9.650
KALAN=350

Yeni İhlas listemize katılmak isteyenler
1. esrazambak
2. frikadelle
3. E evinamin
4. Turta Yagmuru
5. perigunlugu
6. Namaria
7. redvelvetcake
8. Serenhanim
9. Zeynepp20
10. huyluduygu

Kızlar katılmak isteyen yazsın da yeni listemizi oluşturalım şimdiden. Zaman kaybetmeyelim.yukarıdaki arkadaşlar iater misiniz bilemedim ondan eklemedim izniniz olmadan yanlış anlamayın.

DUA KARDEŞLERİM AYETEL KÜRSİLERİ 313 ER ADET OLMAK ÜZERE 6 TUR OKUDUK.Listedeki herkes için 10.000 ihlas suresi (toplam=70.000) okuduk ve listeyi tamamladık ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN İSALLAH :)

Sıradaki listemizde herkes için ayetel kürsi ve el mucib başlayacağız.

LİSTEMİZİN SON HALİ(25 ŞUBAT 2015)

Namaria için 10.000 ihlas okumaya başladık. Liste sonundayız...

10.000 ihlas suresi okunan miktar
1. Esrazambak =200
2.redvelvetcake = 340
3.huyluduygu=1100
4. elanur84=1.450
5.evinamin=800
6.frikadelle=2.545
7.namaria=3.130

Ek olarak serenhanim= 200
Ek olarak nisa1234= 55
Ek olarak aybike= 80
Ek olarak perinin gunlugu= 70
Ek olarak pozitifhatun=30

OKUNAN=10.000
KALAN=0

Yeni listemize katılmak isteyenler
1. esrazambak
2. frikadelle
3. E evinamin
4. Turta Yagmuru
5. perigunlugu
6. Namaria
7. redvelvetcake
8. Serenhanim
9. Zeynepp20
10. huyluduygu

Kızlar katılmak isteyen yazsın da yeni listemizi oluşturalım şimdiden. Zaman kaybetmeyelim.yukarıdaki arkadaşlar ister misiniz bilemedim ondan eklemedim izniniz olmadan yanlış anlamayın.

Tamam kac tane okuyoruz, ben kac gundur bisey okuyamadim, icim sıkıldı, pazara kadar da okuyamiyacagim ama en azindan Ya Mucib okuyabilirim

Tamam kac tane okuyoruz, ben kac gundur bisey okuyamadim, icim sıkıldı, pazara kadar da okuyamiyacagim ama en azindan Ya Mucib okuyabilirim
Canım aynen okuyamadım resmen boğuldum kaç gündür çok şükür hemen alışmışız okumak enerji veriyor bize, hemen başlayalıımm
beni almamissiniz listeye okadar yazip katilmak istedigimi bekledigimi soylemistim. Neyse dualariniz kabul olsun,
Aaaaa olur mu canım benim daha başlamadık okumaya arkadaş eklemiş zaten seni, gözden kaçmış olmalı kusura bakmaa

Bence herkese tek tek okuyalım ama önce kim giriyor kim girmiyor görmek ıcın bır deneme sürüsü yapalım, yani önce listenin tamamına okuyalım sonra da tek tek okuyalım derim ben
Tamam canım ilk sürüş o zaman herkese olsun. BAşlayalım yarın inşallah o zaman, herkes okudukça yazar
Ayetel kürsi okuyoruz
Hasta olanlar da el mucib okusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…