- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.841
canım şu zamana kadar diye süre vermedik liste tamamlanana kadar bekliyoruz liste bitince yeni duaya geçiyoruz ekliyorum ismini :)Yok canım bırakırmıyım okumayı hiç :) o zaman bende okuyim 18 tane dimi bi suresi varmi peki
kopyala yapistir yaptimarkadaşlar yeni liste için dua önerisi olan varsa alalım şimdiden :)
canım Fetih suresini yeni okuduk Cuma suresinden önce 41 Yasin ve 41 Fetih okumuştuk18 CUMA Suresi'ni 3 hafta arka arkaya yapılması gerekmekte olduğunu bu şekilde olduğunda daha yararlı olduğunu duydum.gulbera bence ondan sonra yenı bır dua lıstesı yapaılım bence Fetih suresı okunsa ıyı olur
Ayetel Kürsi yi ihtiyacı ve isteği olan 170 defa okuduktan sonra 300 defa Ya Kafi, Ya Ğani, Ya Fettah, Ya Rezzak isimlerini zikredip ihtiyacını Allah'tan dilerse isteği kabul olur. (arif Arslan Dua ile Korunma kitabından )
canım 3000 olacak ben yanlış yazmışım ama bu benim önerimdi daha kesinleşmedi duamız ben ayrıca yazıcam kesinleşince :)Ben bitince haber veririm
Bide bu ya kafi ya gani ya fettah ya rezzak in toplami mi 300 yoksa 300 er kezmi her biri
canım hepsini birlikte okuyorsun ya kafi ya gani ya fettah ya rezzak diye toplamda 3.000 tane okunuyorBen bitince haber veririm
Bide bu ya kafi ya gani ya fettah ya rezzak in toplami mi 300 yoksa 300 er kezmi her biri
canım hepsini birlikte okuyorsun ya kafi ya gani ya fettah ya rezzak diye toplamda 3.000 tane okunuyor
Duha suresinin Günde 100 kere okuma şekli ile de olabilir ,ilk 8 ayet mi tekrar edilecek biraz bilgi verirmisindenizinmavisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?