• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 18 adet Cuma Suresi okuyor inşaallah

1- gulbera gulbera -----18 Cuma Suresi Okudu
2- C cansu_tr ----18 Cuma Suresi Okudu
3- denizinmavisi denizinmavisi ------ 18 Cuma Suresi Okudu

4- Yseeminn Yseeminn ---
5- mycherie mycherie --- 18 Cuma Suresi Okudu
6- Feraceli Feraceli --- 18 Cuma Suresi Okudu
7- @-Mahperi- ----18 Cuma Suresi Okudu
8- Sealand Sealand ----18 Cuma Suresi Okudu
9- neyiseda neyiseda ---- -18 Cuma Suresi Okudu
10- M mormenekse1234 ---10 Cuma Suresi Okudu
12- nutella_kavanozu nutella_kavanozu ----- 18 Cuma Suresi Okudu
13- talena talena -------18 Cuma Suresi Okudu

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 18 adet Cuma Suresi okuyor inşaallah

1- gulbera gulbera -----18 Cuma Suresi Okudu
2- C cansu_tr ----18 Cuma Suresi Okudu
3- denizinmavisi denizinmavisi ------ 18 Cuma Suresi Okudu

4- Yseeminn Yseeminn ---
5- mycherie mycherie --- 18 Cuma Suresi Okudu
6- Feraceli Feraceli --- 18 Cuma Suresi Okudu
7- @-Mahperi- ----18 Cuma Suresi Okudu
8- Sealand Sealand ----18 Cuma Suresi Okudu
9- neyiseda neyiseda ---- -18 Cuma Suresi Okudu
10- M mormenekse1234 ---10 Cuma Suresi Okudu
12- nutella_kavanozu nutella_kavanozu ----- 18 Cuma Suresi Okudu
13- talena talena -------18 Cuma Suresi Okudu
14- okyanus85 okyanus85 -----

arkadaşlar yeni liste için dua önerisi olan varsa alalım şimdiden :)
kopyala yapistir yaptim :21::21:
İstek ve dileğin olması için 7 defa Enam süresi okunur.
2.Dünya ve ahiret mutluluğu için Araf süresi okunur.
3.İzzet ve saadete nail olup ,bahtın açılması için Yusuf süresi okunur.
4.Taha süresini 21 defa okuyan kimsenin kısmeti açılır.
5.Nasip ve kismetin açılması için 7 defa Ahzap süresi okunur
6.Fatır süresini okuyan kimse mahlukat tarafından sevilir.
7.Yasin süresii 70 defa okuyan her murada nail olur.
8.7 defa Zuhruf süresini okuyan her muradına nail olur.
9.3 defa Duhan süresini okuyan her dileğini elde eder.
10.Muhammed süresi zarardan kurtulup saadete nail olmak için okunur.
11.Fetih süresini 7 defa okuyan kimse her müşkülünü halledip her muradına nail olur.
12.Necm sürsini 21 defa okuyan hr muradına nail olur.
13.hayır kapılarının açılması için Rahman süresi70 defa okunur.
14.Ruhi bunalımdan kurtulmak için 75 defa Hadid süresi okunur.
15.Tur süresini okyan Hak'ka aklaşır dertlerinden kurtulur.
16.40 gün 40ar defa Haşır süresini okuyan er muradına nail olur.
17.Saf süresini 70 defa okuyan aile huzursuzluğundan kurtulur.
18.Helalinden evlenmek isteyen kimse 18 defa okursa nasibi açılır.
19.Talak süresini 3 defa okuyan eşiyle güzel geçinir.
20.Şerden korunmak ve her muradına nail olmak için Kalem süresi 71 defa okunur.
21.İkindiden sonra Nebe süresini okuyan dünya ve ahiret saadetine nail olur.
22.Her murada nail olmak için 21 defa İnfıtar süresi okunur.
23.Duha süresini okumaya devam eden kimse ruhi bulanım ve sıkıntılardan kurtulur.
24.Her müşkülün hali için 21 defa Kadir süresi okunur.
25.Akşam ile yatsı arasında 1000 defa Fil süresini okuyan kimse her türlü muradına nail olur.
26.100 defa Kevser süresini okuyan muradına nail olur.
27.Her muradın halli için 1000 defa Nasr süresi okunur.

Ayetel Kürsi yi ihtiyacı ve isteği olan 170 defa okuduktan sonra 300 defa Ya Kafi, Ya Ğani, Ya Fettah, Ya Rezzak isimlerini zikredip ihtiyacını Allah'tan dilerse isteği kabul olur. (arif Arslan Dua ile Korunma kitabından )

Ayetel Kürsi yi ihtiyacı ve isteği olan 170 defa okuduktan sonra 3000 defa Ya Kafi, Ya Ğani, Ya Fettah, Ya Rezzakisimlerini zikredip ihtiyacını Allah'tan dilerse isteği kabul olur. (arif Arslan Dua ile Korunma kitabından )

18 CUMA Suresi'ni 3 hafta arka arkaya yapılması gerekmekte olduğunu bu şekilde olduğunda daha yararlı olduğunu duydum. gulbera gulbera bence ondan sonra yenı bır dua lıstesı yapaılım bence Fetih suresı okunsa ıyı olur

18 CUMA Suresi'ni 3 hafta arka arkaya yapılması gerekmekte olduğunu bu şekilde olduğunda daha yararlı olduğunu duydum. gulbera gulbera bence ondan sonra yenı bır dua lıstesı yapaılım bence Fetih suresı okunsa ıyı olur
canım Fetih suresini yeni okuduk Cuma suresinden önce 41 Yasin ve 41 Fetih okumuştuk
Cuma suresini 1 haftada bitirmek lazım 3 hafta üst üste yapmak için ama liste bitmiyor malesef bir haftada. hatta onu 3 hafta sela ve ezan arası 3 hafta okumak lazım ben öyle biliyorum

Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama sizinle paylaşmak istedim.Bugün biraz moralim bozuktu instagram da gezerken damladaki okyanus diye bir sayfaya denk geldim.herkes bir iyilik hikayesi paylaşmış yüzüm güldü iyi geldi bana.dbenide heveslendirdi.dua kardeşiyiz hergün bir sürü şey yaşıyoruz eş sorunumuzun yanında.belki ilginzii çeker diye sizinde gülümsemenizi sağlar diye paylaşmakm istedim

Ayetel Kürsi yi ihtiyacı ve isteği olan 170 defa okuduktan sonra 300 defa Ya Kafi, Ya Ğani, Ya Fettah, Ya Rezzak isimlerini zikredip ihtiyacını Allah'tan dilerse isteği kabul olur. (arif Arslan Dua ile Korunma kitabından )

Ben bitince haber veririm
Bide bu ya kafi ya gani ya fettah ya rezzak in toplami mi 300 yoksa 300 er kezmi her biri

Duha süresi ( kısmet kapıları sonuna kadar açılır)
5-7-8 âyet-i kerimler veya duha süresinin ilk 8 Âyet-i kerim..Veya duha süresinin tamamı okunabilir.

-Günde 100 defa okunur. Duha suresinin ilk 8 ayeti, tamamı da okunabilir..Her türlü maddi ve manevi zenginlik. Yardım iner. Rabbin Rızası, barındırması, Hidayeti, Zenginliği sınırsız akar gelir. Kazaya, belaya , nazara koruyucu kalkan olur. Kısmetkapıları sonuna kadar açılır. Sıkıntılar, stres kalkar, ruhsal rahatlama, ferahlık, Huzur bulunur.

“Ve le sevfe yu’tîke rabbuke fe terdâ. Ve vecedeke dâllen fe hedâ.Ve vecedeke âilen fe agnâ.“Duha suresi 5.7.8. ayetleri

“Şüphesiz, Rabbin sana verecek ve sen de hoşnut olacaksın. Seni yolunu kaybetmiş olarak bulup da yola iletmedi mi?.Seni ihtiyaç içinde bulup da zengin etmedi mi?”

وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَىوَوَجَدَكَ ضَالًّا فَهَدَىوَوَجَدَكَ عَائِلًا فَأَغْنَى

ALINTIDIR VE ÖNERİDİRR:KK3:

Arkadaşlar biraz araştırma yaptım:

***Cübbeli Ahmet Hoca çok önemli bir istek veya çok önemli bir sıkıntınız olduğuda (313) Ayetel Kürsi öneriyor.313 Ayetel Kürsi bir şifre olduğunu belirtiyor
Okuma şekli ve şifre olarak.Ayet-el Kürsi okurken bu ayete gelince “ve lâ yeûduhu hıfzuhumâ ve huvel aliyyul azîm(azîmu).” 7 defa okunur.

***Evlenmek isteyen kimseler.Aşağıdaki Duhan süresi 54.ncü Âyet-i Kerim (1136) defa okumaya devam ederler.
Duaların kabulü için 21 gün veya 41 gün devam edilir.
“Kezâlik(kezâlike), ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin).”
“İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.”

***Evlilik kısmeti kapalı olduğunu düşünenler her gün (526 veya 1000) defa “Yâ Şekûr celle celalühü” zikrine devam eder ise 110 günü geçmeden talipleri zuhur eder ve çok mutlu bir evlilikleri olur inşallah Allah’ın izni ile.
Kaynak:Sırrul Esrar dualar(Arif Pamuk)

***Güzel bir izdivaç yapmak,hayırlı ve mutlu bir yuva kurmak isteyenler her gece yatmadan önce.Niyet ederek Rabbimizden hayırlı bir talip hayırlı bir yuva kurmak için aşağıdaki esmaları okumaya devam etsinler.
Alahü Teâlâ’nın ..Ya Fettah İsmi şerifi ve Ya Selam ismi şerifi birlikte okunur.

Her gece 131 defa veya 110 defa ” Ya Fattahu Ya selam celle celalühü” şeklinde okunur.
Bu duaya 21 gece yada 41 gece devam edilir. İsteyen her gece devam edebilir.
Bu dua evlilik isteyen kimsenin kendi veya yakınları tarafından da okunabilir.

***Abdullah b.Abbas (r.a)’tan rivayet olunmuştur ki:
“Adamın biri dedi ki; Eya Allah’ın Resülü! Hiç duâ edilip de reddolunmayan,geri çevrilmeyen bir dua va mıdır? Resûllullah (s.a.v) da. ” Evet” diyerekk şöyle buyurdu.
“Es’elüke bismikel a’le’l eazzi’ll ecelli’l ekrem.”
Manası: “Rabbim! Senin yüce,aziz,celil ve kerim olan isminle Senden istekde bulunurum.”

***Bu salavat esmayı birlikte okuyanın duaları kabul olur.
Okunacak Esma ve salavat:

” Salli ve sellim ve bârik yâ Mücibü alâ hayri dâin ve ente dâiy Mücib.”

Manası:”Ey Zatına el açanların ellerini boş olarak geri çevirmeyen Allah’ım!Rahmetini,esenliğini,bereketini insanlığı güzelliğe davet eden Muhammed(a.s)’a indir.Çünkü Sen el açanları boş çevirmezsin.”

YİNE ÖNERİDİR VE ALINTIDIR:)

Back
X