• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Dua listesi yapınca biraz öncelik tanı yaşıtmışız baksana Dua kardeşimm:) bizide eksik etmezsen dualarnda cok mutlu olurum inanki ihtiyacım var.. gulbera gulbera
cok mantıklı listeyi yaş sırasına göre yapmak lazım aslında :)) her zaman inşaallah canım Rabbim hepimize gönül rahatlığı versin dua eder dua beklerim :KK66:

Merhabalar... Bende 30 yaşındayım ve hayırlı beni seven benim sevebileceğim bir eş istiyorum banada dua edermisiniz

Merhabalar... Bende 30 yaşındayım ve hayırlı beni seven benim sevebileceğim bir eş istiyorum banada dua edermisiniz
Rabbim bütün bekarlara dünya ahiret mutluluğu yaşayacağı huzurlu bereketli sevgi dolu bereketli bir evlilik nasip etsin tez zamanda inşaallah
canım ayrıca listeye katılmak isterim dersen bekleriz :)

Rabbim bütün bekarlara dünya ahiret mutluluğu yaşayacağı huzurlu bereketli sevgi dolu bereketli bir evlilik nasip etsin tez zamanda inşaallah
canım ayrıca listeye katılmak isterim dersen bekleriz :)

Aminnn inşallah tez zamanda hayirlisiyla :)
Canim cuma suresimi okuyorsunuz tam bakmadim cunku bi de o kismet acmak icin mi okunuyor ?

Aminnn inşallah tez zamanda hayirlisiyla :)
Canim cuma suresimi okuyorsunuz tam bakmadim cunku bi de o kismet acmak icin mi okunuyor ?
evet canım Cuma suresi okuyoruz. bitince yeni listede başka bir duaya geçiyoruz sabit bir duamız yok yani. Cuma suresi tavsiye ediliyor evlilik için

evet canım Cuma suresi okuyoruz. bitince yeni listede başka bir duaya geçiyoruz sabit bir duamız yok yani. Cuma suresi tavsiye ediliyor evlilik için

Bende okuyim o zaman malum yas 30 turşu olucam yakinda durum acil :KK48:
Peki ben arapca bilmiyorum ama turkce okusam olurmu bide belli bi suresi ve sayisi varmi?

Bende okuyim o zaman malum yas 30 turşu olucam yakinda durum acil :KK48:
Peki ben arapca bilmiyorum ama turkce okusam olurmu bide belli bi suresi ve sayisi varmi?
herkes 18 tane cuma suresi okuyor canım bu listede listedeki arkadaslarımızın hepsi niyetine okuyoruz. süresi herkes okuyana kadar bekliyoruz.arapcasından okumak daha güzel tabi turkçe okunuşu birebir tutmuyor cunku ama bilmiyorsan oku tabi :)

gulbera gulbera 18 Adet Cuma Suresinin Cuma günleri Sela ile Ezan vakiti arasında okunması cok hayırlıdır diye duymuştum. Okuyabilen arkadaşlar bu şekilde uygularlarsa Rabbim kabul etsin inşallah.. Herkesin temiz niyetle edilen duasını. gulbera gulbera

herkes 18 tane cuma suresi okuyor canım bu listede listedeki arkadaslarımızın hepsi niyetine okuyoruz. süresi herkes okuyana kadar bekliyoruz.arapcasından okumak daha güzel tabi turkçe okunuşu birebir tutmuyor cunku ama bilmiyorsan oku tabi :)

Maalesef arapca bilmiyorum :( O zaman beni listeye ekleme canim turkceden olmaz belki diger arkadaslarin icinde huzursuzluk yaratmasin, yinede benide dualariniza katarsaniz sevinirim :) allah herkese hayirli eş nasip etsin

Hahaha 18 bile var aslnda hem uzuldm hem sevindim ne bilim bizim yastakiler hergun birini deniyo dua falan bunlardan cok uzaklar yasi genc akli basinda insanlarin hala oldugunu bilmek mutlu etti 30 arkadaslarma sesleniyorum bence en ideal yas gec olsun ama guc olmasn :)

Maalesef arapca bilmiyorum :KK43: O zaman beni listeye ekleme canim turkceden olmaz belki diger arkadaslarin icinde huzursuzluk yaratmasin, yinede benide dualariniza katarsaniz sevinirim :) allah herkese hayirli eş nasip etsin

Canm arapça nin turkce dilinde yazilisi var ordan oku niyet cok onemli bence blmiyorm deyip kestirip atma sonucta allah niyetimizi biliyo bakiniz ne diyo biz herkesin kaderini kendi cabasina bagli kildik.

Canm arapça nin turkce dilinde yazilisi var ordan oku niyet cok onemli bence blmiyorm deyip kestirip atma sonucta allah niyetimizi biliyo bakiniz ne diyo biz herkesin kaderini kendi cabasina bagli kildik.

Onu bi onceki yazimda arkadasa sormustum turkce okusam olur mu diye arapca daha iyi olur dedi o yuzden buraya katilmayim dedim yoksa ben turkceden okuyorum bilmiyorum diye okumamazlik yapmiyorum, artik kendim okurum :)

An itibari ile 18é tamamlamış bulunuyorum.Allah kabul etsin.

Herkes çok gençmiş , ben daha büyük beklemiştim :).Yaşım 24 bn de belirteyim.

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 18 adet Cuma Suresi okuyor inşaallah

1- gulbera gulbera -----18 Cuma Suresi Okudu
2- C cansu_tr ----18 Cuma Suresi Okudu
3- denizinmavisi denizinmavisi ------ 18 Cuma Suresi Okudu

4- Yseeminn Yseeminn ---
5- mycherie mycherie --- 18 Cuma Suresi Okudu
6- Feraceli Feraceli --- 13 Cuma Suresi Okudu
7- @-Mahperi- ----18 Cuma Suresi Okudu
8- Sealand Sealand ----18 Cuma Suresi Okudu
9- @neyisada ---- -18 Cuma Suresi Okudu
10- M mormenekse1234 ---10 Cuma Suresi Okudu
12- nutella_kavanozu nutella_kavanozu ----- 18 Cuma Suresi Okudu
13- talena talena -------18 Cuma Suresi Okudu

Onu bi onceki yazimda arkadasa sormustum turkce okusam olur mu diye arapca daha iyi olur dedi o yuzden buraya katilmayim dedim yoksa ben turkceden okuyorum bilmiyorum diye okumamazlik yapmiyorum, artik kendim okurum :)
canım ben olmaz demedim arapça bilmiyorum diye okumaktan vazgeçme sakın. olmaz değil olur ama arapçadaki bazı harfler kalın bazıları ince bazıları peltek okunuyor o açıdan birebir tutmuyor yanlış anlama sakın sonuçta bende arapçadan okurken hatasız okuyamıyrm eksiğim yanlşm oluyordur bunu bil diye söyledim önemli olan niyettir ayrıca bu kadar hassas dusundugun içinde tşk ederim ;) ben çok memnun olurum katılırsan sonuçta burda dua kardeşliği yapıyoruz bilmediğimz şeyleri öğreniyoruz ;)

gulbera gulbera 18 Adet Cuma Suresinin Cuma günleri Sela ile Ezan vakiti arasında okunması cok hayırlıdır diye duymuştum. Okuyabilen arkadaşlar bu şekilde uygularlarsa Rabbim kabul etsin inşallah.. Herkesin temiz niyetle edilen duasını. gulbera gulbera
evet canım onu bende duymuştum fırsatı olan varsa en güzeli oyle okumak ama çalışırken iş yerinde biraz zor oluyor uygulamak

canım ben olmaz demedim arapça bilmiyorum diye okumaktan vazgeçme sakın. olmaz değil olur ama arapçadaki bazı harfler kalın bazıları ince bazıları peltek okunuyor o açıdan birebir tutmuyor yanlış anlama sakın sonuçta bende arapçadan okurken hatasız okuyamıyrm eksiğim yanlşm oluyordur bunu bil diye söyledim önemli olan niyettir ayrıca bu kadar hassas dusundugun içinde tşk ederim :KK66: ben çok memnun olurum katılırsan sonuçta burda dua kardeşliği yapıyoruz bilmediğimz şeyleri öğreniyoruz :KK66:

Yok canım bırakırmıyım okumayı hiç :) o zaman bende okuyim 18 tane dimi bi suresi varmi peki

Back
X