- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.141
Canım ben mazeretliyimhanımlar yeni listemizde felak ve nas surelerini okuyoruz
önce niyet ediyoruz aslında öncesinde 2 rekat hacet namazı kılıp öyle başlasak daha güzel olur zorunlu olmasın isteyen hacet namazı kılıp okumaya başlasın isteyen sadece niyet edip okumaya başlasın okuma şekli şöyle
Okumaya başlamadan niyet ediyoruz sonra
Besmele Felak + Besmele Nas = 1 sayıyoruz bu şekilde 121 tane okuyoruz
esmalarımız 131 Ya Selam Ya Fettah devam ediyor 21 güne tamamlayalım inşaallah
bitince okursun canımCanım ben mazeretliyim
Kızlar haber bekliyorum surelerinizi okudunuz mu destek isteyen varsa okumalarınızda yardım edelim
11- M mormenekse1234 ---
13-talena ------- 131 sure + esma
14-Donusunboylemiolacakti ------
tamam canım esmaları bizde devam ediyoruz daha zatengulbera benim sureler tamam esmalarda ayin 16sinsa bitiyo
hanımlar yeni listemizde felak ve nas surelerini okuyoruz
önce niyet ediyoruz aslında öncesinde 2 rekat hacet namazı kılıp öyle başlasak daha güzel olur zorunlu olmasın isteyen hacet namazı kılıp okumaya başlasın isteyen sadece niyet edip okumaya başlasın okuma şekli şöyle
Okumaya başlamadan niyet ediyoruz sonra
Besmele Felak + Besmele Nas = 1 sayıyoruz bu şekilde 121 tane okuyoruz
esmalarımız 131 Ya Selam Ya Fettah devam ediyor 21 güne tamamlayalım inşaallah
gün olarak değil canım listemizin niyetine bir defa 121 adet okunacak ama vaktin varsa okurum dersen hergün de okuyabilirsin :)gulbera canim bu besmele felak naslari kac gun devam ettirerek okuyiruz
Tamam canim teşekkür ederimgün olarak değil canım listemizin niyetine bir defa 121 adet okunacak ama vaktin varsa okurum dersen hergün de okuyabilirsin :)
sadece bu liste ile sınırlı kalmasın kızlar bence bu şekilde ayrıca kendiniz içinde okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?