- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.121
canım esmalara hepımız devam edıyoruz surelerımızı bıtırelım esmaları yıne okumaya devam ederızYarina kadar bitirmis olurum sureleri insallah ama esmalar ayin 16 sinda sonra bitiyo
bana da uyarBana uyar canım.
bana uyar hayatımm :)kızlar yeni liste için dua belirleyelim mi fikri olan varsa alalım
bana yakınım tarafında bi tavsiye edildi evlilikle ilgili önce niyet edip sonra bir felak bir nas okuyup 1 tane sayıyoruz böyle 121 tane okuyoruz. sonuç aldıklarını söylediler ne dersiniz.
Niyet + Besmele Felak + besmele Nas = 1 sayıyoruz toplamda 121 tane okuyoruz
hanımlar yeni listeyi aynen devam ettiriyorum çıkmak isteyen olursa bildirsin tabi yeni katılmak isteyen olursa da bildirsin
1-gulbera ---------
2- C cansu_tr -------
3-denizinmavisi ------
4-mahperi hatun ------------
5-Sealand ------------
6- @neyisada ---------
7-bal10cukk -------
8- B busenebenimsenem ----
9-Kavuncuu --------
10-umutlu2525 ------
Kızlar haber bekliyorum surelerinizi okudunuz mu destek isteyen varsa okumalarınızda yardım edelim
10-mycherie -------------- 258 sure + esma ( okuyor)
11- M mormenekse1234 ---
12-nutella_kavanozu ----- 126 sure (okuyor)
13-talena ------- 131 sure + esma
14-Donusunboylemiolacakti ------
esmaların 21 gün ya da 41 gün okunması tavsiye ediliyor okuyabilirseniz o şekilde okuyun okuyamam diyorsanız en azından 1 kerede olsa listedeki arkadaşlarımızın niyetine okuyoruz Allah razı olsun
canım Ya Selam Ya Fettah ı 21 güne tamamlayalım ondan sonra 489 Ya Fettaha başlayalımYeni duamızda esmayı da 489 adet Ya Fettah olacak şekilde belirtelim mi kızlar?
"Her gün güneşin doğmasına az bir zaman kala (doğmadan önce) 489 defa bu esma-i şerifi okursa Allah ona kalbinde yatan niyeti verir. Aynı zamanda evlenmek isteyip de bir türlü hayırlı nasibini bulamayan kişilerinde aynı sayı ve zamanda Ya Fettah (Celle celalühü)ismini okumasında fayda vardır. "
http://www.esmaulhusna.gen.tr/ya-fettah.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?