- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.101
Rabbim hepimize sonu güzel hayırlı birliktelikler nasip etsin kızlar güçlü değilim diye düşünmeyin Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez Bakara suresindeki ayeti bilirsiniz ''Allah insana kaldıramayacağı yükü yüklemez” (Bakara, 2/286) bu ayet her zaman en buyuk dayanagım olmuştur. imtihan dünyası sabrınızı duanızı eksik etmeyin söyleyerek geçecek şeyler degıl elbet o acıyı yaşayan bilir ama Rabbim Senden ne gelirse amenna deyıp tevekkül etmek lazım değil mi ölene kadar imtihanlarımız devam edecek lütfen bırakmayın kendinizi gecenin sonu elbet aydınlık olacak. bizim için neyin hayırlı oldugunu elbet Rabbimiz bizden iyi bilir ağlayın içinizi dökün namaz kılın dua dua yalvarın ama her zaman herseyın hayırlısını dileyin hayrı bilende şerri bilende Allahtır bütün bunları önce kendi nefsime söylüyorum cunku aciziz istedıgımız hemen olsun ıstıyoruz belkide bu yaşadığımız sıkıntılar imanımızı inancımızı tevekkülümüzü artıyordur. Rabbim dünya ahiret mutluluğu yasatsın hepimizee.
Canım dogru soyluyorsun ama iş okadar karışıkki inan gücsüzüm derken kotu niyetle soylemedim çok hassasım ben dizi izlerken bile aglarım dusun elbette kaldırıcam ama kimbilir kac yıl sürcek aklımı baska işle mesgul edemiyorum o mutluyken ben üzülüyorumya ona yanıyoruö..Rabbim hepimize sonu güzel hayırlı birliktelikler nasip etsin kızlar güçlü değilim diye düşünmeyin Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez Bakara suresindeki ayeti bilirsiniz ''Allah insana kaldıramayacağı yükü yüklemez” (Bakara, 2/286) bu ayet her zaman en buyuk dayanagım olmuştur. imtihan dünyası sabrınızı duanızı eksik etmeyin söyleyerek geçecek şeyler degıl elbet o acıyı yaşayan bilir ama Rabbim Senden ne gelirse amenna deyıp tevekkül etmek lazım değil mi ölene kadar imtihanlarımız devam edecek lütfen bırakmayın kendinizi gecenin sonu elbet aydınlık olacak. bizim için neyin hayırlı oldugunu elbet Rabbimiz bizden iyi bilir ağlayın içinizi dökün namaz kılın dua dua yalvarın ama her zaman herseyın hayırlısını dileyin hayrı bilende şerri bilende Allahtır bütün bunları önce kendi nefsime söylüyorum cunku aciziz istedıgımız hemen olsun ıstıyoruz belkide bu yaşadığımız sıkıntılar imanımızı inancımızı tevekkülümüzü artıyordur. Rabbim dünya ahiret mutluluğu yasatsın hepimizee.
Dogru soyluyorsun canım ama canım yanarken malesef agzımı tutamıyorum Allahım yardım etsin guc versin bana.Canım, Ya Sabır. Hep bunu çek.
Ve lütfen ah etme. Ah gerçekten sadece sana döner.
Ya Sabır esması ile belki güç bulursun. Ya Fettah da faydalı olacaktır inşallah.
Keske bende dısarda guclu gozukebilsem halime bakan üzülüyor yasca kucuklerim akıl veriyor Allahım yardım et diyorum bitsin au icimdeki ates diye surekli sosyal medyadan ona bakıyorum napıyor diye taktıgı yok yolunu cizmisne yap biliyor musun ben öyle yapardım ayrıldığımızda. al abdestini kıl namazını secdedeyken dök içini bol bol dua et ben kaç gece ıslattım öyle seccadeyi içim yanıyordu ve kimse derdimi anlamıyordu bizim durum biraz farklıydı biz severek ağlaya ağlaya ayrılmıştık birbirimizden Rabbim hayırlısını ver ondan ayrılmam hayırlıysa içimi soğut ferahlat eğer sonum onunla hayırlıysa bu acıyı bitir bizi kavuştur derdim çok şükür çok sıkıntılar atlattım çok kavgalar ettim hem ailesiyle hem onunla hem kendimle Rabbime bin şükür o kadar sorundan sonra şuanda nişanlıyım . ama duygusal değilimdir fazla çalıştığım kişiler dışında herkes bu kız ayrılığı ne çabuk kabullendi derdi bide biz aynı yerde çalışıyorduk o daha kötüydü
Amin inşallah. Beklediğimize değsin, içimden bazen şu geçiyor, bu tabi ki şeytanın vesvesesi ama bazı insanlar hiç çabalamadan mutluluğa erişiyorlar, hemen hayat arkadaşları karşısına çıkıveriyor. Okulda, iş yerinde,sokakta, su faturası kuyruğunda bile karşılaşan duydum ben:) Benimki neden böyle oldu diyorum bazen, tabi isyan etmiyorum ama sorguluyorum işte ne bileyim... Sanırım hiç olmamasından korkuyorum. Ya hep yalnız kalırsam... hiç kimse beni sevmezse ya da kimseyi sevmezsem , naparım sonra...Allah ümitsiz bırakmasın. Bu geceki ruh halim biraz kötü sanırım.
derdi veren Allah dermanı da verecektir diyorum. Dünyada ne dertler var, seninki de dert midir , diyorum. Diyorum da diyorum işte, insana en büyük dert kendininki geliyor, benmerkezci oluyoruz çoğu zaman.
En iyisi dualara sarılmak. Bir de yaşlıların duasını alalım inşallah kızlar. Bir tanıdığım, yaşlılar 70 yaşından sonra melekleşirmiş derdi. Onların dualarını isteyelim. Olacak inşallah bir şeyler, güzel şeyler...
Yeni dualarda buluşalım tez zamanda, pazartesiye kadar başlarız inşallah. Her hayırlı duaya açığım ve hazırım:) Bir fikir ortaya atmadan edemiycem yine bağışlayın. Kenzül Arş duası okunur mu ki evlilik için, bunu değerlendirelim.Sağlıcakla kalın
Selamın aleyküm canım. Çaba göstermeden mutluluğa erisenler var benim çevremde de var. Onlar da şükür ile sinaniyorlar ama görüyorum ki bi namazlarini bile kilmiyorlar. Bu de kimin ne olacağı belli olmaz. Yakında bizi de mukafatlandirabilir Rabbim. Benim dualarim var diyorum. Yine dualarima sarilirim Rabbim inşallah kabul eder diyorum . Etmezse de şu dünya nasıl olsa bitecek. Ebedi bir hayat var önümüzde inşallah orada mutlu olurum diyorumbu durumda yıllarca yaşamaktan korkuyorum. Rabbim bu istegimizle, bekarlikla sinamasin bizleri, Rabbim evliligimizle, cocuklarimizla, sağlığımızla sinamasin böyle dua ediyorum canım. Rabbim sabır versin bizlere inşallah
Canım vardır herseyde bir hayır belki iyikide olmamis dedirtecek mutlu bi evliligin olacak o insani hatirlamayacaksin bileKeske bende dısarda guclu gozukebilsem halime bakan üzülüyor yasca kucuklerim akıl veriyor Allahım yardım et diyorum bitsin au icimdeki ates diye surekli sosyal medyadan ona bakıyorum napıyor diye taktıgı yok yolunu cizmis(
Selamın aleyküm canım. Çaba göstermeden mutluluğa erisenler var benim çevremde de var. Onlar da şükür ile sinaniyorlar ama görüyorum ki bi namazlarini bile kilmiyorlar. Bu de kimin ne olacağı belli olmaz. Yakında bizi de mukafatlandirabilir Rabbim. Benim dualarim var diyorum. Yine dualarima sarilirim Rabbim inşallah kabul eder diyorum . Etmezse de şu dünya nasıl olsa bitecek. Ebedi bir hayat var önümüzde inşallah orada mutlu olurum diyorumbu durumda yıllarca yaşamaktan korkuyorum. Rabbim bu istegimizle, bekarlikla sinamasin bizleri, Rabbim evliligimizle, cocuklarimizla, sağlığımızla sinamasin böyle dua ediyorum canım. Rabbim sabır versin bizlere inşallah
Kimbilir derim belki ama inan bu durumda dusunemiyoraun olmuyacagını donmeyecegini bile bile bekliyorsun Bu zamanım cabuk gelsin artık kalbim kaldıramıyor kızların onun resmini koydukca bende gordukce icimdeki atesi anlatmm Herkesden tek istesigim lütfen dua edin bana Allah rızası icin dua edin cok zor cokCanım vardır herseyde bir hayır belki iyikide olmamis dedirtecek mutlu bi evliligin olacak o insani hatirlamayacaksin bile
Yarina kadar bitirmis olurum sureleri insallah ama esmalar ayin 16 sinda sonra bitiyoSayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 313 adet Ayetel Kürsi Suresi 131 ya Fettah ya Selam cc okuyor inşaallah
1-gulbera -----313 sure + esma
2- C cansu_tr ---- 313 sure + esma
3-denizinmavisi ------ 313 sure + esma
4- @-Mahperi- ------------313 sure + esma
5-Sealand ---- 313 sure + esma
6-neyiseda ---- - 313 sure + esma
7-bal10cukk ----- 313 sure + esma
8- B busenebenimsenem ---- 313 sure + esma
9-Kavuncuu ------313 sure + esma
Kızlar haber bekliyorum surelerinizi okudunuz muu
10-mycherie -------------- 258 sure + esma ( okuyor)
11- M mormenekse1234 ---
12-nutella_kavanozu ----- 53 sure (okuyor)
13-talena ------- 131 sure + esma
14-umutlu2525 --- 200 sure + esma (okuyor)
15-Donusunboylemiolacakti ------
listeden çıkmak isteyen ya da listemize katılmak isteyen lütfen bildirsin.
okuyamazsanız bile lütfen bildirim yapın :)
esmaların 21 gün ya da 41 gün okunması tavsiye ediliyor okuyabilirseniz o şekilde okuyun okuyamam diyorsanız en azından 1 kerede olsa listedeki arkadaşlarımızın niyetine okuyoruz Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?