• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Birde niyetimizi nasıl yapacağız duamiza listedeki herkesin adını vererek mi yapacagiz.. Kusura bakmayin arkadaslar en doğrusu nasılsa öyle yapmak istiyorum..

Birde niyetimizi nasıl yapacağız duamiza listedeki herkesin adını vererek mi yapacagiz.. Kusura bakmayin arkadaslar en doğrusu nasılsa öyle yapmak istiyorum..
Duamın başında listedeki isimleri okuyorum,gerçek hayatta bu kişiler kimse hayırlı evlilikler nasip eyle diyorum. O şekilde başlıyorum ben canım.

Duamın başında listedeki isimleri okuyorum,gerçek hayatta bu kişiler kimse hayırlı evlilikler nasip eyle diyorum. O şekilde başlıyorum ben canım.
en güzeli bu şekilde zaten.. Birbirimize ettiğimiz dua dahada etkili olur.. bende hepimiz için okuyacağım. Rabbim karşımıza kadir kıymet bilen insanları çıkarır inş..

en güzeli bu şekilde zaten.. Birbirimize ettiğimiz dua dahada etkili olur.. bende hepimiz için okuyacağım. Rabbim karşımıza kadir kıymet bilen insanları çıkarır inş..
Amin inşallah. Şükür edebileceğimiz güzel günler görelim inşallah

gulbera gulbera ---- okudu
C cansu_tr ----- okudu

O Ozzgeee
Elcinazra Elcinazra -----132 ayetel kürsi 500 esma
Emmaline Emmaline
denizinmavisi denizinmavisi --- okudu
@pembe hayallerr--- okudu

@rude girl
M mrsfulya --- mzrt
gecenin_resmi gecenin_resmi -- 500 esma --- mzrt

bahar2701 bahar2701 -- yeni listede okuyacak

170 defa Ayetel Kürsi 3000 defa “Ya Kâfi, Ya Ganiy, Ya Fettah, Ya Rezzak”
41 defa Furkan Suresi 74. ayet

index.php
bende bitirecegim en kisa zamanda kusura bakmayin :(

gulbera gulbera canim ben Ayetel kursi ve furkan suresini okudum ama zincir esmalari yuksek sayida cekemiyorum gun gun okuyup onuda tamamlayacagimAllah izin verirse sen okundu yazabilirsin

Ben de katılabilirmiyim Nasıl yapıyorsunuz ne okuyorsunuz
tabiki katılabilirsin arkadaşlarla bir dua belirliyoruz sonra listedeki isimler/nickler için niyet edip okuyoruz.
canım seni bundan sonraki listeye dahil edelim istersen çünkü bu listemiz bayramdan önce başlamıştı senin ismine niyet etmeden okuduk. şimdi seni dahil edersem okuyanlar senin ismine niyet etmemiş olacak hak geçmesin. ama yeni listeye kadar kendin için bizim okudugumuz duları okuyabilirsin az kaldı yeni listeye yakında başlarız inşaAllah

Ben mazeretim bitti sanıp abdest aldım ama henüz bitmemiş:(
Siz beni beklemeyin sonraki duaya geçin isterseniz.
Ben yetişirim inşallah

DUA LİSTEMİZ
1-“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır” (okundu)
2-Cuma suresi (okundu)
3-kenzul ars ( okundu)
4- 19 sekine duasi (okundu)
5- 170 A.Kürsi 3000 Ya Kafi Ya Gani Ya Fettah Ya Rezzak ( okundu)
6-cevsenül kebir
7- 1001 fatiha
8- salavati kubra ( uzun bir salavat adetken okunmuyor )
9- Yasin Suresinin 58. ayeti hayırlı isteğin gerçekleşmesi için (Selamün gavlen mir rabbir rahim ) 1479 defa
10- salavatı fatih 4444 adet
11- Veysel Karani duası
12- Rahman suresi

hanımlar sırada cevşen duası var yeni listede devam etmeyecek olan varsa lütfen bildirsin okumalarımız tamamlanınca yeni listeye geçeriz inşaAllah.
1 cevşen hatmı ( herkes 1 hatim yapacak ) + Furkan 74. ayet (41 defa ) okuyabiliriz isterseniz.

hanımlar sırada cevşen duası var yeni listede devam etmeyecek olan varsa lütfen bildirsin okumalarımız tamamlanınca yeni listeye geçeriz inşaAllah.
1 cevşen hatmı ( herkes 1 hatim yapacak ) + Furkan 74. ayet (41 defa ) okuyabiliriz isterseniz.
Bana uyar canim hatim ve 74.ayeti okuyalim inşallah ben varim listede

Back
X