- 31 Ağustos 2015
- 904
- 909
- 103
- Konu Sahibi huzurolsun
- #14.561
Birde niyetimizi nasıl yapacağız duamiza listedeki herkesin adını vererek mi yapacagiz.. Kusura bakmayin arkadaslar en doğrusu nasılsa öyle yapmak istiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duamın başında listedeki isimleri okuyorum,gerçek hayatta bu kişiler kimse hayırlı evlilikler nasip eyle diyorum. O şekilde başlıyorum ben canım.Birde niyetimizi nasıl yapacağız duamiza listedeki herkesin adını vererek mi yapacagiz.. Kusura bakmayin arkadaslar en doğrusu nasılsa öyle yapmak istiyorum..
en güzeli bu şekilde zaten.. Birbirimize ettiğimiz dua dahada etkili olur.. bende hepimiz için okuyacağım. Rabbim karşımıza kadir kıymet bilen insanları çıkarır inş..Duamın başında listedeki isimleri okuyorum,gerçek hayatta bu kişiler kimse hayırlı evlilikler nasip eyle diyorum. O şekilde başlıyorum ben canım.
Amin inşallah. Şükür edebileceğimiz güzel günler görelim inşallahen güzeli bu şekilde zaten.. Birbirimize ettiğimiz dua dahada etkili olur.. bende hepimiz için okuyacağım. Rabbim karşımıza kadir kıymet bilen insanları çıkarır inş..
canım sen ismini mi değiştirdin rude girl degıl mıydın sen :)Şükür okudum bitirdim. Allah kabul eylesin.
canım sen ismini mi değiştirdin rude girl degıl mıydın sen :)
bende bitirecegim en kisa zamanda kusura bakmayingulbera ---- okudu
C cansu_tr ----- okudu
O Ozzgeee
Elcinazra -----132 ayetel kürsi 500 esma
Emmaline
denizinmavisi --- okudu
@pembe hayallerr--- okudu
@rude girl
M mrsfulya --- mzrt
gecenin_resmi -- 500 esma --- mzrt
bahar2701 -- yeni listede okuyacak
170 defa Ayetel Kürsi 3000 defa “Ya Kâfi, Ya Ganiy, Ya Fettah, Ya Rezzak”
41 defa Furkan Suresi 74. ayet
![]()
tabiki katılabilirsin arkadaşlarla bir dua belirliyoruz sonra listedeki isimler/nickler için niyet edip okuyoruz.Ben de katılabilirmiyim Nasıl yapıyorsunuz ne okuyorsunuz
Bana uyar canim hatim ve 74.ayeti okuyalim inşallah ben varim listedehanımlar sırada cevşen duası var yeni listede devam etmeyecek olan varsa lütfen bildirsin okumalarımız tamamlanınca yeni listeye geçeriz inşaAllah.
1 cevşen hatmı ( herkes 1 hatim yapacak ) + Furkan 74. ayet (41 defa ) okuyabiliriz isterseniz.