Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canım senin için okudum dua da ettim, Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin, en önemlisi inanmak ve inancımızla her şey güzel olacak inşallah :) Bi de o simgeler neden bende yok :)

Allah razı olsun canım duaların kabul olsun cok sagol canım dualarımız kabul olsun insallah.Allah senide sevdigin varsa sevdigine yoksada sevecegin kişiyi karsına cıkarsın tez zamanda ve hayırlısı ile evlenin insallah.insallah hersey cokgüzel olacak inanıyorum mutlu olacagız Allahın izniyle:21::21::21:

kızlar bende 3 müz için 3 tane Yasini Şerif okudum.Rabbim kabul etsin dualarımızı insallah:21::21::21:

insalalh bizde mutlu bir yuvaya kavusuruz kızlar insallah :21:

Allah razı olsun canım duaların kabul olsun cok sagol canım dualarımız kabul olsun insallah.Allah senide sevdigin varsa sevdigine yoksada sevecegin kişiyi karsına cıkarsın tez zamanda ve hayırlısı ile evlenin insallah.insallah hersey cokgüzel olacak inanıyorum mutlu olacagız Allahın izniyle:21::21::21:

Canım sevdiğim falan yok, dualarım karşıma hayırlı insanın çıkması için, ben de inanıyorum Allah'ın izniyle dualarımız kabul olacak :) Ard arda vericez güzel haberlerimizi burdan inşallah :)

Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab! "Ey kapıları açan Allah'ım! Bize hayır kapılarını aç..."

amin:21:

Allah herşeyin hayırlısını versin, eşinde. dualarınızda olmak dilegiyle kızlar. umarımhakkımızda en iyisi olur ve bizde buna razı oluruz.

kızlar okudum 4 tane :) umarım en kısa zamanda hayırlı haberleri alırız ;)

Canım Allah kabul etsin, inşallah alıcaz birbirimizden hayırlı haberler, ben de sen ve kelebek 35 için okuycam bi an önce :16:

Kelebekim35 ve bal10cukk sizin için 1 er tane yasin okudum, Allah kabul etsin, bu yasinler hürmetine hayırlı eşler nasip etsin, kolaylıklar içerisinde hayırlı evlilikler yapabilmenizi nasip etsin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar okudum 4 tane :) umarım en kısa zamanda hayırlı haberleri alırız ;)

ALLAH KABUL ETSİN CANLARIM BAL10cuk bende bugün okurum yazarım okuyunca.262 tanede tefriciye okuyacam bi arkadas için.bugün yogunum.ben kacyom okuyunca yazıcam öpyom hepinizi dualarda bulusmak dilegiyle.İnsallah hepimiz hayırlı bir sekilde evlenip hamiş kalırız öptüm canlar:21::21::21::21:

Son düzenleme:
ALLAH KABUL ETSİN CANLARIM BAL10cuk bende bugün okurum yazarım okuyunca.262 tanede tefriciye okuyacam bi arkadas için.bugün yogunum.ben kacyom okuyunca yazıcam öpyom hepinizi dualarda bulusmak dilegiyle.İnsallah hepimiz hayırlı bir sekilde evlenip hamiş kalırız öptüm canlar:21::21::21::21:

amiiin aminnnn :D

arkadaşlar ben de hayırlı bir eş evlilik için dualarınıza katılmak istiyorum. bana da dua edin lütfen.. tüm bekarlara Rabbim sevecekleri sevilecekleri hayırlı eşler nasip etsin inşallah.. ben de sizler için 313 ayetel kürsi okuyayım inşallah..

Back
X