- Konu Sahibi huzurolsun
- #2.981
dün listedeki ilk 7 arkadas için dua okuudm,, bugün de yorgunkalp için okudum....Ama beni hala listeye eklemediniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elanur hakkinda hayırlısı olsun inşallah ne guzel gelişmeler oluyor topigimizde.
Bakin görün dedi diyeceksiniz 28.10.2013te imzami atıyorum en son bende gelişme olur
saçma bi insani bekliyorum valla ne unutabiliyorum ne kavusabiliyorum.
Ama sizin mutlu olmaniza inanin cok seviniyorum .hep mutlu olun kızlar![]()
dün listedeki ilk 7 arkadas için dua okuudm,, bugün de yorgunkalp için okudum....Ama beni hala listeye eklemediniz![]()
canım benim sağol henüz görüşmedik çocukla bir iki gün içinde bi görüşücez hayırlısıysa olsun işallah :) nolur banada dua edin dua arkadaşlarım çok ihtiyacım var duaya her zamankinden daha çokkkkk
dün listedeki ilk 7 arkadas için dua okuudm,, bugün de yorgunkalp için okudum....Ama beni hala listeye eklemediniz![]()
canım benim sağol henüz görüşmedik çocukla bir iki gün içinde bi görüşücez hayırlısıysa olsun işallah :) nolur banada dua edin dua arkadaşlarım çok ihtiyacım var duaya her zamankinden daha çokkkkk
insallah datlım o günlerede hayırlısı ile gelelim insallah bir sorun olmadan.yazarım tabi kuzum insallah gerek kalmadan hakkındaki hayırlı insanla mutlu yuvana kavusursun kuzum insallah aminDuygu ayakkabinin altindaki isimlerden ilk 5ten biri de ben olacagim ona göre
bu arada inşallah ben de sasiririm canım bilemiyorum![]()
cok sagol datlım insallah hepimiz mutlu oluruz bu nişan söz bunları birbirimize bulastırırız insallah devamı gelir listemizde bekar arkadas kalmaz insallah amin darısı sana kuzum sagolasınHepimiz için ayrı ayrı Taha suresi (ilk 12 ayet) okudum kızlar..
Rabbim inşallah kabul etsin,kabede edilen dualardan eylesin..Hepimizin gönlüne göre dileklerini tez vakitte gerçekleştirsin;
Açttığımız elleri geri çevirmesin inşallah..AMİN..
Duygu,Elanur hayırlı haberlerinize çok sevindim canlarım,Rabbim tez vakitte tamamına da erdirsin..
Bizim dualarımız da tez vakitte gönlümüze göre gerçekleşsin,hepimiz mutlu olalım inşallah
Özel günüm çok yaklaştı yarın listemizin geri kalanını da bitireceğim hayırlısı ile,aniden yakalanmak ve yarım bırakmak istemiyorum![]()
Canım öncelikle olumsuz düşünceleri atman lazım kafandanElanur hakkinda hayırlısı olsun inşallah ne guzel gelişmeler oluyor topigimizde.
Bakin görün dedi diyeceksiniz 28.10.2013te imzami atıyorum en son bende gelişme olur
saçma bi insani bekliyorum valla ne unutabiliyorum ne kavusabiliyorum.
Ama sizin mutlu olmaniza inanin cok seviniyorum .hep mutlu olun kızlar![]()
Canım öncelikle olumsuz düşünceleri atman lazım kafandanmerak etme Allah'ım dualarımızı karşılıksız bırakmaz, senden de çook güzel haberler duyucaz inşallah yakında:13:
Canım Allah izin verirse senin için Yasin okuyup dua ederim bencanım benim sağol henüz görüşmedik çocukla bir iki gün içinde bi görüşücez hayırlısıysa olsun işallah :) nolur banada dua edin dua arkadaşlarım çok ihtiyacım var duaya her zamankinden daha çokkkkk
Canım Allah'ım sana senin için hayırlı olanı nasip etsin, inşallah kimle çok mutlu olacaksan, hem bu dünyanı hem ahiretini kim güzelleştirecekse o nasip olur sana. Allah'ım hiçbirimizi nasip etmeyeceği bişeyin peşine düşürmesin. Ama ben inanıyorum Allah'ım cevapsız bırakmaz dualarımızı, her şey çok güzel olur inşallahh.Asli85 de beğenmiş yoksa yakinda istegim kabul mu olacak oyle mi hissediyor
Aybirgenim cok saçma bisey istiyorum adam kesin bi sekilde reddetti beni görmüyor etmiyor.
Ben sanki aklimi kuullanip bu isten vazgecmeliymisim gibi düşünüyorum:26: ondan tüm bu karamsarlik olumsuzluk
ama gucumun yettigince bu topikte umut ve dua bulmayi umuyorum. İnş cook mutlu oluruz canim sag ol yorumun icin![]()
asli85 de beğenmiş yoksa yakinda istegim kabul mu olacak oyle mi hissediyor
Aybirgenim cok saçma bisey istiyorum adam kesin bi sekilde reddetti beni görmüyor etmiyor.
Ben sanki aklimi kuullanip bu isten vazgecmeliymisim gibi düşünüyorum:26: Ondan tüm bu karamsarlik olumsuzluk
Ama gucumun yettigince bu topikte umut ve dua bulmayi umuyorum. Inş cook mutlu oluruz canim sag ol yorumun icin![]()
Canım Allah izin verirse senin için Yasin okuyup dua ederim ben![]()
canım dua arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim :) bugün görücülerim yine geldiler gençler bi görüşsün dediler .annemde kızımla bi konuşayımda öyle haber verelim dedi telefon numarası aldılar heralde yarın ararlar bir iki gün içinde çocukla görüşürüz şimdilik gelişmeler böyle canlarım Allah hepimizin gönlüne göre versin işallah :)
canım dua arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim :) bugün görücülerim yine geldiler gençler bi görüşsün dediler .annemde kızımla bi konuşayımda öyle haber verelim dedi telefon numarası aldılar heralde yarın ararlar bir iki gün içinde çocukla görüşürüz şimdilik gelişmeler böyle canlarım Allah hepimizin gönlüne göre versin işallah :)