Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Elanur hakkinda hayırlısı olsun inşallah ne guzel gelişmeler oluyor topigimizde.
Bakin görün dedi diyeceksiniz 28.10.2013te imzami atıyorum en son bende gelişme olur:30:
saçma bi insani bekliyorum valla ne unutabiliyorum ne kavusabiliyorum.
Ama sizin mutlu olmaniza inanin cok seviniyorum .hep mutlu olun kızlar:16::16:

canım benim sağol henüz görüşmedik çocukla bir iki gün içinde bi görüşücez hayırlısıysa olsun işallah :) nolur banada dua edin dua arkadaşlarım çok ihtiyacım var duaya her zamankinden daha çokkkkk

Hepimiz için ayrı ayrı Taha suresi (ilk 12 ayet) okudum kızlar..
Rabbim inşallah kabul etsin,kabede edilen dualardan eylesin..Hepimizin gönlüne göre dileklerini tez vakitte gerçekleştirsin;
Açttığımız elleri geri çevirmesin inşallah..AMİN..

Duygu,Elanur hayırlı haberlerinize çok sevindim canlarım,Rabbim tez vakitte tamamına da erdirsin..
Bizim dualarımız da tez vakitte gönlümüze göre gerçekleşsin,hepimiz mutlu olalım inşallah:16:

Özel günüm çok yaklaştı yarın listemizin geri kalanını da bitireceğim hayırlısı ile,aniden yakalanmak ve yarım bırakmak istemiyorum:50:

Son düzenleme:
dün listedeki ilk 7 arkadas için dua okuudm,, bugün de yorgunkalp için okudum....Ama beni hala listeye eklemediniz:(

Tatlım merak etme,Aybirgen ya da Duygu gördüğünde listeye seni de eklerler..
hem eklenmesen bile her türlü duanı ederiz;zaten yazmışsın oraya canım benim.Rabbim inşallah tez vakitte kabul eder.Amin

1. golge1004-100 tane salati Tefriciyye-21.10.2013
2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.-22.10.2013
3. alabo (esra) / 100 kevser suresi + esma ul husna-23.10.2013
4.BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-1 Yasin-i Şerif+Mübin Duası-24.10.2013
5. prenses1006(Ece)-21 taha suresi(ilk 12 ayeti)-25.10.2013
6. melancol-26.10.2013
7. buuju-27.10.2013- 21 taha suresinin (ilk 12 ayeti)
8. yorgunkalp-28.10.2013
9. aybirgen-1 Yasin-i Şerif+21 Ayetel Kürsi-29.10.2013
10. pupilla34-30.10.2013
11. Rainbyte => 41 Fatiha + 1 Esmaül Hüsna 31.10.2013
12. elanur84 => Hz. Yunus'un Duası + Esmaül Hüsna 01.11.2013
13.yaslikiz-41 salatı tefriciye -02.11.2013
14.sevgilim06- Ismi azam Duasi+5 Ihlas - 03.11.2013
15.zerenteacher(Aslı) => 5 er tane İsmi Azam + Ayetel Kürsi + Nas + Felak Ve İhlas Sureleri 04.11.2013
Dualar

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

1. golge1004
Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadınbenim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.

2. AsiNaz :
Allah'ım AsiNaz ile sevdiği birbirlerine hayırlı iseler, kalplerini birbirine daha çok ısındır, yakınlaştır. İkisinin de işlerini kolaylaştır, helalinden bol para kazanmak için hayırlı kısmetler ver. Çeyizlerini hayırlısıyla ve kolaylıkla yapabilmelerini nasip et. Aileleri de hayırlı zamanda tanışsınlar ve birbirlerini sevsinler. İki ailenin de kalplerini hoşgörü, anlayış, sevgi ve muhabbet ver. AsiNaz'a ve sevdiğinin kalbine sevgi, saygı, aşk, muhabbet, huzur ver. AsiNaz'a Şafi isminin hürmetine şifa ver. Gönlündeki derdine karşı bakış açısını değiştirmesi için hayırlı sebepler yarat. Amin.

3. alabo (Esra)
Ey öfkelendiğimde beni yatıştıran, ey felâkete uğradığımda imdadıma yetişen, ey yalnızhğimdaki dostum, ey gurbetimdeki arkadaşım, ey geçinmemi sağlayan velinimetim, ey muskillerimi çözmede yardımcım, ey fakirlikten kurtarıcım, ey çaresizliğimde sığınağım, ey şaşırıp ne yapacağımı bilemediğimde yardımcım, ey hayrete düştüğümde yol göstericim. Ey kendisinden başka ilâh olmayan Allahım, Seni tenzih ederim. İmdat diliyoruz Senden. Esranın Üniversitede istediği bölüme girmesini ve o bölümü dereceyle bitirmesini nasip et ona ve onu yalnızlıktan kurtar. Tez zamanda eşi olacak insanı çıkar karşısına. Her yönüyle gönlüne ve gözüne hitap eden birini nasip eden ona. Onları her türlü beladan ve nazardan koru.
Rabbim! Affetmediğin hiçbir günahımız, kaldırmadığın hiçbir sıkıntımızı bırakma! Rızana uygun olan her türlü dileğimizi yerine getir! Hangi amelden razı isen onu ver.
AMİN AMİN AMİN

4.BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)=Allahım Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları ve bir ömür birbirlerini sevip sayıp cok mutlu olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım.Cuma ve Cumartesi gününün güzel geçmesini, hayırlısıyla bi problem olmadan herşeyin gönüllerine göre olmasını, ailelerin birbirini sevmesini, ailelerinde duygu ve sevdigini sevmesi için kolaylık ver yardım et Allahım. Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .Amin

5. prenses1006(Ece)=Evleneceğim,seveceğim,sevileceğim ,eşim diyeceğim ,ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım, gönlüme göre hayırlı bir insanın tez zamanda hayatıma girmesini,tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..
Amin..

6. melancol

7. buuju
inançlı ekmegini kazanan sadık hayırlı bir insanla huzurlu mutlu herkesin imrenecegi aşk dolu bir yuva kurmak istiyorum

8. Yorgunkalp(makbule)
ya rabbi sana yalvarıyorum.alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum.ey çok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum.senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.ya rabbi bu yüce peygamberi şefaatçi eyle.makbulenin hakkında hayırlı olacak bir insanla kendi yuvasını kurmasını ona nasip eyle.sen herşeye gücü yetensin.ol dersin olur. Ol de olsun ya rabbim tez günden yakın vakitten hayırlı bir insanla hayırlı bir evlilik yapmasını nasip eyle.yarabbi yüce peygamberin hürmetine duamı kabul et ...amın amın amın

9. aybirgen: Allah'ım gönlündekiyle onları birbirine hayırlı eyle, Sana yakınlaşabilmekte birbirlerine vesile olabilsinler, birbirlerine olan sevgileri artsın, haramdan uzak durabilsinler, evlilik yolunda kolaylıklar içerisinde ilerlesinler ve hayırlı mutlu huzurlu bir yuvaları hayırlı evlatları olsun, Allah'ım aybirgenin sevdiğine de namazı nasip et, Senin rızan doğrultusunda yaşanan mutlu bir hayatları ve mutlu bir ahiretleri olsun, onlara dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver. Onları Senin sevdiğin razı olduğun kullarından eyle Allah'ım. Burdaki diğer bütün kardeşlerime de gönlündekileri hayırlısıyla kolaylıklar içerisinde nasip et Allah'ım. Sen hepimizi nazarlardan kazalardan belalardan koru. Amin amin amin

10. pupilla34:
Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu ekim ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum

Allah herkese yıllar sonra bile yüzlerine bakıpta iyiki varsın iyi ki sevmişim seni diyebileceğim eşler nasip etsin ,,,

Rabbim sen hayırlı dileklerimizi duyan ve bizi en güzel şekilde cevaplayansın sen bizim dualarımıza en kısa zamanda hayırlı bi şekilde cevap ver... AMİN

11. Rainbyte :
Rabbimden hayirlisiyla bu sene tum derslerimi yuksek notla geçip hayirlisiyla basarili şekilde
mezun olmayi, derslerime calismam icin de bol azim, sabir ve zihin acikligi diliyorum.
Icimdeki bitmek bitmeyen huzursuzlugun tez vakitte gecmesini ve de hakkkimdaki hayirli, icinde Allah korkusu olan, her daim bana destek olacak,
olgun, yakisikli hem kendisi hem ailesi duzgun, guzel bir isi olan,merhametli bir es istiyorum tez ve hayilei vakitte insallah
ayrica bu dua topiğindki tüm kardeslerimin gonullerinden gecenn kabul olur insallah
AMIN AMIN AMIN..

12. elanur84

13.yaslikiz
14.sevgilim06: Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin.

15.. zerenteacher:

Allahım ; Aslı'nın karşısına tez zamanda sevip içine sinebilecek , Aslının ailesini kendi ailesi gibi görecek, onları olduğu gibi kabul edecek biriyle , mutlu huzurlu bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

Son düzenleme:
canım benim sağol henüz görüşmedik çocukla bir iki gün içinde bi görüşücez hayırlısıysa olsun işallah :) nolur banada dua edin dua arkadaşlarım çok ihtiyacım var duaya her zamankinden daha çokkkkk

elanurcuğum, hakkında hayırlısı olsun inşallah.

dün listedeki ilk 7 arkadas için dua okuudm,, bugün de yorgunkalp için okudum....Ama beni hala listeye eklemediniz:(

Seni ekledim canım. Hoşgeldin.

hakkında hayırlı olur insallah canım güzel haberlerle gel insallahhhhhh amin :21:bu arada mutlu oldugunu hissettim ve sevindim masallah:nazar:

Duygu ayakkabinin altindaki isimlerden ilk 5ten biri de ben olacagim ona göre:23::23:
bu arada inşallah ben de sasiririm canım bilemiyorum:5:
insallah datlım o günlerede hayırlısı ile gelelim insallah bir sorun olmadan.yazarım tabi kuzum insallah gerek kalmadan hakkındaki hayırlı insanla mutlu yuvana kavusursun kuzum insallah amin:21:
Hepimiz için ayrı ayrı Taha suresi (ilk 12 ayet) okudum kızlar..
Rabbim inşallah kabul etsin,kabede edilen dualardan eylesin..Hepimizin gönlüne göre dileklerini tez vakitte gerçekleştirsin;
Açttığımız elleri geri çevirmesin inşallah..AMİN..

Duygu,Elanur hayırlı haberlerinize çok sevindim canlarım,Rabbim tez vakitte tamamına da erdirsin..
Bizim dualarımız da tez vakitte gönlümüze göre gerçekleşsin,hepimiz mutlu olalım inşallah:16:

Özel günüm çok yaklaştı yarın listemizin geri kalanını da bitireceğim hayırlısı ile,aniden yakalanmak ve yarım bırakmak istemiyorum:50:
cok sagol datlım insallah hepimiz mutlu oluruz bu nişan söz bunları birbirimize bulastırırız insallah devamı gelir listemizde bekar arkadas kalmaz insallah amin darısı sana kuzum sagolasın:29::29::29:

Son düzenleme:
9. aybirgen: Allah'ım gönlündekiyle onları birbirine hayırlı eyle, Sana yakınlaşabilmekte birbirlerine vesile olabilsinler, birbirlerine olan sevgileri artsın, haramdan uzak durabilsinler, evlilik yolunda kolaylıklar içerisinde ilerlesinler ve hayırlı mutlu huzurlu bir yuvaları hayırlı evlatları olsun, Allah'ım aybirgenin sevdiğine de namazı nasip et, Senin rızan doğrultusunda yaşanan mutlu bir hayatları ve mutlu bir ahiretleri olsun, onlara dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver. Onları Senin sevdiğin razı olduğun kullarından eyle Allah'ım. Burdaki diğer bütün kardeşlerime de gönlündekileri hayırlısıyla kolaylıklar içerisinde nasip et Allah'ım. Sen hepimizi nazarlardan kazalardan belalardan koru. Amin amin amin

ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN İNSALLAH.GÖNLÜNDEKİYLE HAYIRLI MUTLU HUZURLU COCUKLU GÜZEL BİR YUVANIZ OLSUN İNSALLAH VE BİR ÖMÜR SÜRSÜN AMİN:21::21::21:

Elanur hakkinda hayırlısı olsun inşallah ne guzel gelişmeler oluyor topigimizde.
Bakin görün dedi diyeceksiniz 28.10.2013te imzami atıyorum en son bende gelişme olur:30:
saçma bi insani bekliyorum valla ne unutabiliyorum ne kavusabiliyorum.
Ama sizin mutlu olmaniza inanin cok seviniyorum .hep mutlu olun kızlar:16::16:
Canım öncelikle olumsuz düşünceleri atman lazım kafandan:19: merak etme Allah'ım dualarımızı karşılıksız bırakmaz, senden de çook güzel haberler duyucaz inşallah yakında:13:

Canım öncelikle olumsuz düşünceleri atman lazım kafandan:19: merak etme Allah'ım dualarımızı karşılıksız bırakmaz, senden de çook güzel haberler duyucaz inşallah yakında:13:

Asli85 de beğenmiş yoksa yakinda istegim kabul mu olacak oyle mi hissediyor:1:
Aybirgenim cok saçma bisey istiyorum adam kesin bi sekilde reddetti beni görmüyor etmiyor.
Ben sanki aklimi kuullanip bu isten vazgecmeliymisim gibi düşünüyorum:26: ondan tüm bu karamsarlik olumsuzluk:50:
ama gucumun yettigince bu topikte umut ve dua bulmayi umuyorum. İnş cook mutlu oluruz canim sag ol yorumun icin:48:

Canım Allah izin verirse senin için Yasin okuyup dua ederim ben:16:

Asli85 de beğenmiş yoksa yakinda istegim kabul mu olacak oyle mi hissediyor:1:
Aybirgenim cok saçma bisey istiyorum adam kesin bi sekilde reddetti beni görmüyor etmiyor.
Ben sanki aklimi kuullanip bu isten vazgecmeliymisim gibi düşünüyorum:26: ondan tüm bu karamsarlik olumsuzluk:50:
ama gucumun yettigince bu topikte umut ve dua bulmayi umuyorum. İnş cook mutlu oluruz canim sag ol yorumun icin:48:
Canım Allah'ım sana senin için hayırlı olanı nasip etsin, inşallah kimle çok mutlu olacaksan, hem bu dünyanı hem ahiretini kim güzelleştirecekse o nasip olur sana. Allah'ım hiçbirimizi nasip etmeyeceği bişeyin peşine düşürmesin. Ama ben inanıyorum Allah'ım cevapsız bırakmaz dualarımızı, her şey çok güzel olur inşallahh.

asli85 de beğenmiş yoksa yakinda istegim kabul mu olacak oyle mi hissediyor:1:
Ben sanki aklimi kuullanip bu isten vazgecmeliymisim gibi düşünüyorum:26: Ondan tüm bu karamsarlik olumsuzluk:50:
Ama gucumun yettigince bu topikte umut ve dua bulmayi umuyorum. Inş cook mutlu oluruz canim sag ol yorumun icin:48:

canım allah büyük neyin ne olacagını bilemeyiz olmayacak sey yok.ondan sen dualarını eksik etme elbet hakkında hayırlısı vardır.ben inanıyorum yüzünün gülecegine.dua kalbin ilacıymıs... Birbirimize dua edelim kuzum insallah allah kabul eder amin

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım .lütfen benim için de dua edermisiniz.inş dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek bana denk olacak ,benim de ona denk olacağım iyi anlaşacağım seveceğim sayacağım beni sevip sayacak ailesi ve kendisi hayırlı bir insanla hayırlı bir zamanda hayırlı bir şekilde tanışıp hayırlı mutlu güzel bir evlilik yapmak nasip olur.benim gibi isteyen tüm herkese Allah nasip eder inş.Buradaki bütün arkdaşlar tez zamanda hayırlı kişi çıkar inş karşınıza.dualarınıza beni de ekleyin.Bende sizelri eklicem inş bundan sonra.Dualarımız kabul olur inş.bu duları hep beraber okuyalım.

EVLİLİK DUALARI

KEZALİKE ZEVVECNAHÜM BİHURİN IYN 100 tane
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nahl suresi 72. ayeti :

Bismillahirrahmanirrahim.
Vallahü ceale leküm min enfüsiküm ezvacen ve ceale leküm min ezvaciküm benine ve hafedeten ve rezakaküm minet tayyibat.

Meali : Allah, size, kendinizden zevceler verdi ve size zevcelerinizden oğullar, torunlar verdi. Sizi hoş ve güzel nimetlerle rızıklandırdı.

-----------------------------------

''Rabbena hablena-min ezvacina-ve zürriyatina kurreteayn'i v vecalna lilmüttegina imama''

-------------------------------

Allahümme ya müfettihal ebvab, iftah lena hayral bab

-----------------------------------------------------

Hz. Musa’nın Evlilik Duası

Fe seka lehüma sümme tevella ilez zılli fe kale rabbi inni lima enzelte ileyye min hayrin fekıyr….KASAS SÜRESİ 24.ayet Anlamı:”Yâ Rabbi, Senin indireceğin her hayra muhtacım.”

canım dua arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim :) bugün görücülerim yine geldiler gençler bi görüşsün dediler .annemde kızımla bi konuşayımda öyle haber verelim dedi telefon numarası aldılar heralde yarın ararlar bir iki gün içinde çocukla görüşürüz şimdilik gelişmeler böyle canlarım Allah hepimizin gönlüne göre versin işallah :)

canım dua arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim :) bugün görücülerim yine geldiler gençler bi görüşsün dediler .annemde kızımla bi konuşayımda öyle haber verelim dedi telefon numarası aldılar heralde yarın ararlar bir iki gün içinde çocukla görüşürüz şimdilik gelişmeler böyle canlarım Allah hepimizin gönlüne göre versin işallah :)

hakkında hayırlısı olur inş arkdaşım.hayırlı ise olsun hayırlı deilse olmasın.Amin.

5. prenses1006(Ece)=Evleneceğim,seveceğim,sevileceğim ,eşim diyeceğim ,ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım, gönlüme göre hayırlı bir insanın tez zamanda hayatıma girmesini,tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..
Amin..

6. melancol

7. buuju
inançlı ekmegini kazanan sadık hayırlı bir insanla huzurlu mutlu herkesin imrenecegi aşk dolu bir yuva kurmak istiyorum

Arkadaşlar üçünüzün dualarını yaptım. Ayrıca ben henüz duamı yazamadım yetiştiremicem sanırım sonraki listeye hazırlarım belki. Bana içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz.

tebrik ederim,,, inşallahhh gönlüne göre gelişir her şey....)

Back
X