- 22 Kasım 2014
- 757
- 701
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
- #8.581
Amin canım inşallahhAyy canım benim çok mutlu oldum bak duanı görünce, amin tatlım inşallah hayırlı zamanda hepinize nasip olsun amiiin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahhAyy canım benim çok mutlu oldum bak duanı görünce, amin tatlım inşallah hayırlı zamanda hepinize nasip olsun amiiin![]()
Ben okudukça söyleyeyim 2 tane alıyım şimdilik. Olmazsa cuma akşamı eksik kalırsa tamamlarız135 ayetmis Taha suresi. Ben 3 tane okurum ama sayı tamamlanmazsa daha cok da okurum
Ben okudukça söyleyeyim 2 tane alıyım şimdilik. Olmazsa cuma akşamı eksik kalırsa tamamlarız
CUMA GÜNÜ OKUNACAK TAHA SURESI ICIN
Evinamin: 2
Esrazambak: 2
Redvelvetcake: 3
Huyluduygu: 2
Elanur84:
Frikadelle:
Yavruceylan:
Sulem:
Su an toplam 9 oldu kızlar
Harika ya ne güzel bizlere inşallah fırsat verilmiş demekki çok şükür, Allah razı olsun canım paylaşımın içinKızlar sizinle dün Mesnevi'den okuduğum bir hikayeyi paylaşmak istiyorum, dualarla ilgili:
"İmanı güçlü biri her gün dua ediyordu. Bir gün iblis ona:
-Bütün bu yalvarmalarına rağmen Allah'tan hiçbir cevap gelmiyor, neden boşuna dua ediyorsun? dedi.
Adamın morali bozuldu. Uykuya yattı. Rüyasında Hızır Aleyhisselam'ı gördü.
-Neden dua etmekten vazgeçtin? diye sordu Hızır Aleyhisselam. Adam, dualarının cevapsız kaldığını söyledi. Bunun üzerine Hızır Aleyhisselam ona:
-Senin Ya Rabbi demen, bizim sana olan cevabımızdır. Senin çare arayışın, bizim seni kendimize çekmemizdir.
Senin sevgin, bizim lütfumuzun kemendidir. Biz izin vermedikçe hiç kimse dua edemez, dedi."
Allah bize yardım etmek dilerse, bize yalvarmak ve münacatta bulunmak meylini verir.
muhteşemmiş gerçektenKızlar sizinle dün Mesnevi'den okuduğum bir hikayeyi paylaşmak istiyorum, dualarla ilgili:
"İmanı güçlü biri her gün dua ediyordu. Bir gün iblis ona:
-Bütün bu yalvarmalarına rağmen Allah'tan hiçbir cevap gelmiyor, neden boşuna dua ediyorsun? dedi.
Adamın morali bozuldu. Uykuya yattı. Rüyasında Hızır Aleyhisselam'ı gördü.
-Neden dua etmekten vazgeçtin? diye sordu Hızır Aleyhisselam. Adam, dualarının cevapsız kaldığını söyledi. Bunun üzerine Hızır Aleyhisselam ona:
-Senin Ya Rabbi demen, bizim sana olan cevabımızdır. Senin çare arayışın, bizim seni kendimize çekmemizdir.
Senin sevgin, bizim lütfumuzun kemendidir. Biz izin vermedikçe hiç kimse dua edemez, dedi."
Allah bize yardım etmek dilerse, bize yalvarmak ve münacatta bulunmak meylini verir.
Evet canım ediyoruz,hatta şu an itibariyle ben ediyorumKizlar ihlasa devam ediyomusunuz?
Kizlar ihlasa devam ediyomusunuz?
Evet canım ediyoruz,hatta şu an itibariyle ben ediyorum![]()
ben youtube dan okudum...Daha doğrusu hoca okudu, bende takip ederek okudum arapçaKızlar latincesinden mi okuyosunuz