- Konu Sahibi huzurolsun
- #14.341
Listeyi ne zaman baslatacaksin
gulbera
cim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bana kalırsa yarın başlayalım diyorumListeyi ne zaman baslatacaksingulbera cim
kısa olanı okuruz canım özel bir okunma şekli var mı bilmiyorum ben açıkcasıgulbera Kenzül Arş-ın iki türlü okunma durumu var bırı cok uzun olan bırı daha kısa hangısını okuyacgız? sayılarını belırleyelım ve de furkan suresı 41 adet mi okunacak eskı lıstede 3 cuma suresı kalmıs gozukuyor ben okuayacgım bu aksam kalan 3 cuma suresı o zmn tamamalanmış olacak mı?
kısa olanı okuruz canım özel bir okunma şekli var mı bilmiyorum ben açıkcası
kalan 3 cuma suresini gecenin_resmi okuyacagım demişti ama hbr vermedi tekrar okuyabilirsen oku sen
Bencede canimcanım bana kalırsa yarın başlayalım diyorum
Ben evde okurum Arapcasindan canim eğer Arapcasini da ekleme ihtimalin varsa cuma vakti okumaya çalışırım canimkızlar duayı ekledim burdan okuyabiliriz yarın fırsatı olan okusun inşaAllah
Rabbim kabul etsin
canım burdaki netten bulabılme şansım yok engelli siteler akşam eve gidince eklemeye çalışırımBen evde okurum Arapcasindan canim eğer Arapcasini da ekleme ihtimalin varsa cuma vakti okumaya çalışırım canim
Gerek yok canim telefonumdan okuyabilirsem okurum olmazsa bende aksamm evde okurumcanım burdaki netten bulabılme şansım yok engelli siteler akşam eve gidince eklemeye çalışırım
Cnm 41 furkan ve 3 kenzul ars sela vakti okudum rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin bizleri sevindirsinyeni listemizde Kenzül Arş Duası + Furkan Suresi 74. ayet okuyoruz inşaAllah
gulbera --------
C cansu_tr ---------
O Ozzgeee (Esra) ---
@rude girl (Gizem) ---
gecenin_resmi (Esra) -----
talena (özge) -------
Emmaline -----
Kavuncuu -------------
Chemistcan (özge) -----
Elcinazra ---------
denizinmavisi (Selin) -----
Pembis Hayaller (Melis) ----
M mrsfulya ---
kızlar Furkan suresi 74. ayeti yine 41 defa okuyalım kenzul arş duasınıda 3 er defa okuyalım diyorum ne dersiniz
Kızlar zor günler geçirdimYENİ LİSTEMİZ
gulbera --------
C cansu_tr ---------
O Ozzgeee (Esra) --- Furkan + 3 Kenzül Arş Duası
@rude girl (Gizem) ---
gecenin_resmi (Esra) -----
talena (özge) -------
Emmaline -----
Kavuncuu -------------
Chemistcan (özge) -----
Elcinazra ---------
denizinmavisi (Selin) -----
Pembis Hayaller (Melis) ----
M mrsfulya ---
Furkan suresi 74. ayeti yine 41 defa
![]()
kenzul arş duasını 3 er defa okuyoruz
(arkadaslar kenzul ars duası 1435. sayfada ekli uzun oldugu için her sayfaya eklemiyorum )