• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Şimdi listedeki arkadaslarin kullanici adiyla niyet ediyorsun, gulbera,cansu,ozgee81 .... ve devamini ismini okudugum arkadaslarim ve kendim icin tez zamanda hayirli yuva kurmamiz icin niyet ettim okumaya diyebilirsin ben buradaki listede 2 kisi dışındaki kisilerin ismini biliyorum onlara isimle ediyorum tabii sen kendi icinden geldigi gibi niyetini yapabilirsin benimki sadece yol göstermek icin
tamam canım cok teşekkür ederim benim de ismimi yazalım o zaman listeye isimle etmek daha makbul olur kadriye almıla diye katarsanız cok sevinirim :)

kızlar okumayı nasıl yapıyoruz birine niyetlenip mi yoksa herkes okuyunca okudum mu yazıyor nası yapıyoruz
Canim ben tek tek arkadaslarin isimlerini sayiyorum (yazmayanlardanda bildiklerim var bilmediklerime nick )
Misal ya rabbi niyet ettim yasemin gizem cansu kendim xx yy arkadaslarimla hayirli saglikli mutlu yuva kurmamiz dunya ve ahiret eslerimizi bulmamiz hakkimizda hayirli evlilekler yapip evlat sahibi olmamiz yuvamizin daim surmesi huzur sadaket mutluluk bereketli olmasi niyetiyle duami okumaya sen kabul eyle bizleri sevindir diyorum ve furkan ile basliyorum sonra ek ne varsa onu okuyorum (furkan buradaki istegimizi en net anlatan meale sahip oldugu icin ben onunla basliyorum ama sen salavat esma diger dua neyse onunlada baslayabilirsin o benim sectigim bir yontem sart yada kural degil yani

O Ozzgeee
C cansu_tr -----
O Ozzgeee ---
denizinmavisi denizinmavisi ---
rudecute rudecute --- (Gizem)
bahar2701 bahar2701
Namaria Namaria (kadriye)
kuzularım ne güzelde yardım ediyolarmışş seviom ben sizi kızlar :KK60:
Namaria Namaria canım sende hg listeye yalnız evlenene kadar listeden çıkış yok ona göre hazırla kendini :KK52:
O Ozzgeee canım olur olur hıc bısı olmaz onuda başka zaman okuruz nasip bu dualaraymış hem dedıgın gıbı dıger lıstede de varız zaten sayı cok olunca daha rahat okunur.
kızlar amacımız zorlanmadan okumak sayı tamamlamak degıl kı az olsun ıcten samimi olsun o yüzden her türlü fikre açığız aklınıza takılan rahat olunuz reca ederim :KK28:

O Ozzgeee
C cansu_tr -----
O Ozzgeee ---
bahar2701 bahar2701
Namaria Namaria (kadriye)
kuzularım ne güzelde yardım ediyolarmışş seviom ben sizi kızlar :KK60:
Namaria Namaria canım sende hg listeye yalnız evlenene kadar listeden çıkış yok ona göre hazırla kendini :KK52:
O Ozzgeee canım olur olur hıc bısı olmaz onuda başka zaman okuruz nasip bu dualaraymış hem dedıgın gıbı dıger lıstede de varız zaten sayı cok olunca daha rahat okunur.
kızlar amacımız zorlanmadan okumak sayı tamamlamak degıl kı az olsun ıcten samimi olsun o yüzden her türlü fikre açığız aklınıza takılan rahat olunuz reca ederim :KK28:
En cok beni seviyorsun anladim ben baksana kendi nick yerini bilem bana vermissin bende hepiciginizi cok seviyorum
Hayirli cumalar olsun okudum cnm

YENİ LİSTE
gulbera gulbera ----
C cansu_tr -----OKUNDU
O Ozzgeee ---OKUNDU
bahar2701 bahar2701
Namaria Namaria OKUNDU

index.php

Furkan suresi 74. ayet yıne 41 defa
100 er tane 'Allahumme salli ala Seyyidina Muhammedinil Fatihil Ebvab'

gulbera gulbera cnm ben senin de isminin oldugu liste uzerinden yazdim ama isine karismak gibi algilama sakin son 2,3sayfa ay ne okuyalim ne edelim kim geldi katildi olunca ne okundugu kime okundugu kolay ulasilir olsun dedim

gulbera gulbera cnm ben senin de isminin oldugu liste uzerinden yazdim ama isine karismak gibi algilama sakin son 2,3sayfa ay ne okuyalim ne edelim kim geldi katildi olunca ne okundugu kime okundugu kolay ulasilir olsun dedim
canım cok ıyı yapmışsın ben sayfaya gıremedım zaten elıne sağlık ısımı kolaylaştırdın ;)

kızlar 2 kişi kaldı bu listemiz hızlı ilerledi maşallah. Duhan Suresi 54. ayet 1136 defa okunmalı olarak tavsiye edilmiş sıradaki listede okuyalım mı kısa bir ayet mazeretli arkadaşlar bu listedeki okuduğumu salavatı okuyabilir

upload_2016-11-19_22-10-4.webp

upload_2016-11-19_22-10-39.webp

Kızlar hepinize hayırlı geceler. Sona kalmışım hemen bu gece okuyup bildirim yapıyorum inşallah.

Size birtakım haberlerim var. Güzel haberler ama hep bir şeyler yarım kaldığı için anlatmayacaktım aslında ama hepimize umut olsun, dualara devam edin diye anlatıcam.

Bu hafta için biriyle tanıştırıldım, dün buluştuk ilk kez. Güzel geçti, sıkılmadım yanında. Tam tamına uyuştuğumuz söylenemez ama o elektiriği aldım diyebilirim. Hayırlısı ise Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Bu tanışma olmadan önce sevgili C cansu_tr nin başka grupta paylaştığı 101 fetih suresini okuduk annemle. Onun dışında annem haberim olmadan 9999 fetih suresi ilk ayetini okumuş. Buradaki tüm dualara katılıyorum zaten. Onun dışında O Ozzgeee grup liderliği yaptığı 4444 tefriciye grubundayım. Artık hangi dua hürmetine bu kişi karşıma çıktı bilmiyorum ama ben iyi hissediyorum kendimi. Dediğim gibi belki devamı gelmeyecek ama yine de okuduğum duaları paylaşmak istedim. Rabbim hepinizden razı olsun.

Back
X