- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
- #14.921
Dualarımı da okudum şimdi. Allah kabul etsin, hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cok sevindim hayirli olsunnn :) Allah hayırlı ise sonuna erdirsin inşallahKızlar hepinize hayırlı geceler. Sona kalmışım hemen bu gece okuyup bildirim yapıyorum inşallah.
Size birtakım haberlerim var. Güzel haberler ama hep bir şeyler yarım kaldığı için anlatmayacaktım aslında ama hepimize umut olsun, dualara devam edin diye anlatıcam.
Bu hafta için biriyle tanıştırıldım, dün buluştuk ilk kez. Güzel geçti, sıkılmadım yanında. Tam tamına uyuştuğumuz söylenemez ama o elektiriği aldım diyebilirim. Hayırlısı ise Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Bu tanışma olmadan önce sevgili C cansu_tr nin başka grupta paylaştığı 101 fetih suresini okuduk annemle. Onun dışında annem haberim olmadan 9999 fetih suresi ilk ayetini okumuş. Buradaki tüm dualara katılıyorum zaten. Onun dışında O Ozzgeee grup liderliği yaptığı 4444 tefriciye grubundayım. Artık hangi dua hürmetine bu kişi karşıma çıktı bilmiyorum ama ben iyi hissediyorum kendimi. Dediğim gibi belki devamı gelmeyecek ama yine de okuduğum duaları paylaşmak istedim. Rabbim hepinizden razı olsun.
Amin canım Allah razı olsuncanım cok sevindim hayirli olsunnn :) Allah hayırlı ise sonuna erdirsin inşallah
Cok sevindim hayirlisiyla Rabbim tez zamanda hayırlı yuva kurup hayirli evlat sahibi olmani nasip eder cok mutlu oluyorum böyle güzel haberler alinca insallah daha güzel haberleride aliriz inşallahKızlar hepinize hayırlı geceler. Sona kalmışım hemen bu gece okuyup bildirim yapıyorum inşallah.
Size birtakım haberlerim var. Güzel haberler ama hep bir şeyler yarım kaldığı için anlatmayacaktım aslında ama hepimize umut olsun, dualara devam edin diye anlatıcam.
Bu hafta için biriyle tanıştırıldım, dün buluştuk ilk kez. Güzel geçti, sıkılmadım yanında. Tam tamına uyuştuğumuz söylenemez ama o elektiriği aldım diyebilirim. Hayırlısı ise Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Bu tanışma olmadan önce sevgili C cansu_tr nin başka grupta paylaştığı 101 fetih suresini okuduk annemle. Onun dışında annem haberim olmadan 9999 fetih suresi ilk ayetini okumuş. Buradaki tüm dualara katılıyorum zaten. Onun dışında O Ozzgeee grup liderliği yaptığı 4444 tefriciye grubundayım. Artık hangi dua hürmetine bu kişi karşıma çıktı bilmiyorum ama ben iyi hissediyorum kendimi. Dediğim gibi belki devamı gelmeyecek ama yine de okuduğum duaları paylaşmak istedim. Rabbim hepinizden razı olsun.
Amin çok teşekkür ederim. Hepimizin hayırlı yuvası hayırlı evlatları olsun inşallahCok sevindim hayirlisiyla Rabbim tez zamanda hayırlı yuva kurup hayirli evlat sahibi olmani nasip eder cok mutlu oluyorum böyle güzel haberler alinca insallah daha güzel haberleride aliriz inşallah
Sayi cok gelmedi bana ayette kisa ben bin tane okuyabilecegimi düşünüyorum ama zorlanacak arkadaslar olursa bisi diyemem uyarim her şekilde
Pembis Hayaller canım ekledim senide listeye bildirim geliyordur inşaAllah