• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

YENİ LİSTE
gulbera gulbera ----
C cansu_tr -----
O Ozzgeee ---
denizinmavisi denizinmavisi --- OKUDU
rudecute rudecute --- (Gizem)
bahar2701 bahar2701
Namaria Namaria
@Pembis Hayaller

Duhan Suresi 54. ayet 1136 defa okuyoruz

index.php

Mazeretli olanlar aşağıdaki salavatı okuyor 1001 defa
Allahumme salli ala Seyyidina Muhammedinil Fatihil Ebvab'

YENİ LİSTE
gulbera gulbera ---- OKUDU
C cansu_tr -----
@ozzge81
denizinmavisi denizinmavisi --- OKUDU
rudecute rudecute --- (Gizem)
bahar2701 bahar2701 ----- OKUDU
Namaria Namaria ----- (Kadriye ) OKUDU
@Pembis Hayaller

Duhan Suresi 54. ayet 1136 defa okuyoruz

index.php

Mazeretli olanlar aşağıdaki salavatı okuyor 1001 defa
Allahumme salli ala Seyyidina Muhammedinil Fatihil Ebvab'

Okudum cnm Allah kabul etsin
Not: Pembishayallere bildirim gitmiyordur cnm duz alintilamis sistem bilgin olsun

Hanimlar uzun süredir burada sizlerle dua ediyoruz hayirli bir yuva kurmak icin nisanli oldugumdan bazi arkadaslarin haberi vardi düğün tarihimizi aldik 8 temmuz bugün sizinle paylasmak istedim suan sadece aileler biliyor onun disinda kimse bilmiyor mutlulugumu ilk sizinle paylasmak istedim Rabbim hepimize hayirli yuva kurmayi nasip eder insallah

Hanimlar uzun süredir burada sizlerle dua ediyoruz hayirli bir yuva kurmak icin nisanli oldugumdan bazi arkadaslarin haberi vardi düğün tarihimizi aldik 8 temmuz bugün sizinle paylasmak istedim suan sadece aileler biliyor onun disinda kimse bilmiyor mutlulugumu ilk sizinle paylasmak istedim Rabbim hepimize hayirli yuva kurmayi nasip eder insallah
maşallah canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah :) hepimize göz aydınlığı eşler ve zürriyetler ihsan eylesin Rabbim

Back
X