- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
- Konu Sahibi huzurolsun
- #15.001
Bende okudum kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım devam ettiririm hepimiz evlenene kadar seve seve tabiki ama hangi duayı edeceğiz ne okuyacağız istişare edelim desteklerinizi bekliyorum okumalara devam edeceksin değil miKızlar ben listeyi takip edemicem artik devam etmek isteyn var miNamaria canim yardim ettin Allah razi olsun bundan sonrada devam etmek ister misin tlfdan ben bu isi beceremiyorum çünkü :)
salat mecule 51 defa hergün okunuyor onu da yapabiliriz 30 bin 8 kişiyiz 3750 oluyor çok olmaz derseniz ona da başlayabilirizSaol canim Allah razı olsun okumalara dvm ederim inşallah bir arkadaş salati meculeyi de tavsiye etmişti normalde 51 sayısı ama bana 30 bin oku demisti aklnzda oda olsun
Saol canim Allah razı olsun okumalara dvm ederim inşallah bir arkadaş salati meculeyi de tavsiye etmişti normalde 51 sayısı ama bana 30 bin oku demisti aklnzda oda olsun
Gulberayla biz ikimiz konusmustuk zaten mecule okumayi ben teklif etmistim canim sayiyi da hesaplamistim dün ben sürekli okuyorum o yüzden hep beraber okuyalim dedim ben nisanliyim cok zor bu süreç helede nişanlılık süresi uzun olunca aileleri anlamak iki tarafi idare etmek hep bu salavati okuyorum cok şükür sanki ilahi bi güç her isimizi hallediyor sessiz sedasız her isimiz oluveriyorsalat mecule 51 defa hergün okunuyor onu da yapabiliriz 30 bin 8 kişiyiz 3750 oluyor çok olmaz derseniz ona da başlayabilirizgulbera C cansu_tr O Ozzgeee
denizinmavisi
rudecute
bahar2701
Pembis Hayaller ne dersiniz kızlar ne okuyalım
Cnm ne okursaniz ben uyarim benim daha oncede bir onerim vardi ilerleyen zamanlarda uygularsak diye onuda yazayim soyleki kisa ayetlerden sayisi dusuk(7-11-21 orn) 3-4 dualik bir paket muaflarada bir salavat veya gunluk okumaya uygun bir salavati az sayida ama gunluk olarak 41 gun okuyalim demistim hem duada israr hem ayni dua ile kapiyi calma olayi olsun (bir yerlerde bununla ilgili birsey okumustum cunku )salat mecule 51 defa hergün okunuyor onu da yapabiliriz 30 bin 8 kişiyiz 3750 oluyor çok olmaz derseniz ona da başlayabilirizgulbera C cansu_tr O Ozzgeee
denizinmavisi
rudecute
bahar2701
salavatı meculeyi ben de okumuştum. Başlayabiliriz buna. Başka dua da olabilir. Sayı çok gelirse süreyi uzatabiliriz. Ya da çok okuyamam diyecek olana az sayıda veririz. Çözüm buluruz bir şekilde inşallah:)salat mecule 51 defa hergün okunuyor onu da yapabiliriz 30 bin 8 kişiyiz 3750 oluyor çok olmaz derseniz ona da başlayabilirizgulbera C cansu_tr O Ozzgeee
denizinmavisi
rudecute
bahar2701
Mesela okumak da zorlaniyorum diyenler icin ben 5bin alirimsalavatı meculeyi ben de okumuştum. Başlayabiliriz buna. Başka dua da olabilir. Sayı çok gelirse süreyi uzatabiliriz. Ya da çok okuyamam diyecek olana az sayıda veririz. Çözüm buluruz bir şekilde inşallah:)
Gulberayla biz ikimiz konusmustuk zaten mecule okumayi ben teklif etmistim canim sayiyi da hesaplamistim dün ben sürekli okuyorum o yüzden hep beraber okuyalim dedim ben nisanliyim cok zor bu süreç helede nişanlılık süresi uzun olunca aileleri anlamak iki tarafi idare etmek hep bu salavati okuyorum cok şükür sanki ilahi bi güç her isimizi hallediyor sessiz sedasız her isimiz oluveriyor
Cnm ne okursaniz ben uyarim benim daha oncede bir onerim vardi ilerleyen zamanlarda uygularsak diye onuda yazayim soyleki kisa ayetlerden sayisi dusuk(7-11-21 orn) 3-4 dualik bir paket muaflarada bir salavat veya gunluk okumaya uygun bir salavati az sayida ama gunluk olarak 41 gun okuyalim demistim hem duada israr hem ayni dua ile kapiyi calma olayi olsun (bir yerlerde bununla ilgili birsey okumustum cunku )
Buradada okuyoruz cok sukur ama hem sayimiz az hemde periyodlardan dagiliyoruz o israr asamasini cok yakalayamiyoruz gunluk okuyup bir duanin enerjisini israrini yakalasakmi diye dusunmustum
Sayfa icinde birini beklemek yerine bir onceyi alintilayip kendi ismimizin yanina okundu yazarsak zaten gunluk ilerler alintilamadan duzenlemeyi bilmeyenler icin de bilenler yardimci olurlar ama SADECE BİR ONERİ sizlerin secimine gonul raziligim her turlu var uyarim sadece buyuk sayilarda (kisi basi 1000 lerin uzerinde okuma) secmezsek sevinirim o kadar
salavatı meculeyi ben de okumuştum. Başlayabiliriz buna. Başka dua da olabilir. Sayı çok gelirse süreyi uzatabiliriz. Ya da çok okuyamam diyecek olana az sayıda veririz. Çözüm buluruz bir şekilde inşallah:)
Cnm benimki sadece oneriydi hani dvm ettigimizde bir duamizida 41 gun dvm ettirelim seklinde ben salavati meculeyide bolusurum isterseniz once onu okuruz sonra ki duamizi gunluge cevirebilirz ben ayet-sure icin 1000 adet kismini yazdimO zaman şöyle yapsak mı kızlar okuma sayıları 1000 in üstü yorucu olabilir duada ısrarcı olmak kabul vesilesidir O Ozzgeee nin dediği gibi bir dua paketi yapalım mesela yanına da salevatı mecule ekleyelim ama 41 gün devam edelim günde 21 kere 'Kezalik ve Zevvecnahum bi Hurin iyn ayeti+ İnna Fetahna Leke Fetham Mubina+ Leyse Leha Min Dunillahi Kaşifeh' okuyalım ya da önerdiğiniz başka ayetler varsa onlardan bi paket yapalım her gün de 51 tane salatı mecule okuyalım yanına 41 gün devam edelim olur mu hem salatı meculenin bereketi olur hem ayetlerin bereketi olur hem devam bereketi olur ne dersinizgulbera O Ozzgeee
denizinmavisi
rudecute
bahar2701 C cansu_tr @Pembis Hayaller
Benim icin farketmez ama mazeretliyken ayet okunmadigi icin daha sonra hepsini okumak zor oluyorO zaman şöyle yapsak mı kızlar okuma sayıları 1000 in üstü yorucu olabilir duada ısrarcı olmak kabul vesilesidir O Ozzgeee nin dediği gibi bir dua paketi yapalım mesela yanına da salevatı mecule ekleyelim ama 41 gün devam edelim günde 21 kere 'Kezalik ve Zevvecnahum bi Hurin iyn ayeti+ İnna Fetahna Leke Fetham Mubina+ Leyse Leha Min Dunillahi Kaşifeh' okuyalım ya da önerdiğiniz başka ayetler varsa onlardan bi paket yapalım her gün de 51 tane salatı mecule okuyalım yanına 41 gün devam edelim olur mu hem salatı meculenin bereketi olur hem ayetlerin bereketi olur hem devam bereketi olur ne dersinizgulbera O Ozzgeee
denizinmavisi
rudecute
bahar2701 C cansu_tr @Pembis Hayaller
Olur canım, sen kaçar adet okunacak yaz, okuyalım. Fazla da okuyabilirim ben.O zaman şöyle yapalım :) mazeretliyken ayet okunamıyor ama devam etmek de bereket olur Salavatı Mecule 30000 bölüşelim okuma bittikten sonra 41 gün devam edelim günde 51 kere okumaya yanına da bir asma ya da kısa ayet ekleyelim mazereti olanlar salavat okusun sadece uygun mudur kızlargulbera C cansu_tr O Ozzgeee
denizinmavisi
rudecute
bahar2701
Pembis Hayaller