• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canlarim ben cumaya kadar bigisayara giremicem izindeyim listeyi duzenleyebilecek musait bir arkadas varsa okundu yazabilir mi gulbera icin Rabbim kabul etsin insallah

YENİ LİSTE

gulbera gulbera ---OKUNDU
C cansu_tr
O Ozzgeee
denizinmavisi denizinmavisi ---
rudecute rudecute --- (Gizem)
bahar2701 bahar2701 -----
Namaria Namaria ----- (Kadriye )
@Pembis Hayaller

Haydi Bismillah yeni okumamız toplamda 30.000 salavatı mecule okuyoruz kızlar kişi başı 3750 okuma olacak, süre sıkıntımız yok biraz uzun olacak :) hepimiz bitirdiğimizde bildirdikten sonra 41 gün günde 51 defa yanına 129 Ya Latif esması okuyarak devam edelim İnşaAllahuRahman.
Okunuşu: 'Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin salaten tehullu biha ugdeti ve tuferricu biha kurbeti ve tagdi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim'

Olsun canim zaten süre sıkıntımız yok gec olsun guc olmasin insaAllah:KK19:
Cnm bitirenler gunluk okumaya gecsin mi benimde 1300 kaldi insallah bir kac gune biter birbirimizi bekleyip ara vermek yerine baslayalim derim sonuctaaz az gunluk biraz devam edelim demistik

Cnm bitirenler gunluk okumaya gecsin mi benimde 1300 kaldi insallah bir kac gune biter birbirimizi bekleyip ara vermek yerine baslayalim derim sonuctaaz az gunluk biraz devam edelim demistik
Canim benim de aklima geldi bitirince gunluk 51 salavati mecule 129 ya latif gecelim ama kendimin bitirmesini bekliyodum yazmak icin :) benim de 750 kaldi o zaman kuzum listeyi duzenlesek bitiren arkadaslardan beklemek istemeyenler günlük okumaya baslasa diye yazsak olur mu

selam kızlar. nasılsınız? bu sayfayı yeni gördüm yaptığınız şeye ben de katılmak istiyorum mümkünse. beni de kabul eder misiniz? ve ne yapmamız gerekiyor?

selam kızlar. nasılsınız? bu sayfayı yeni gördüm yaptığınız şeye ben de katılmak istiyorum mümkünse. beni de kabul eder misiniz? ve ne yapmamız gerekiyor?
Aleykumselam canim . Listeyi düzenleyen arkadasimiz seni yeni listeye ekler diye düşünüyorum çünkü bu listedeki duayi bölüstuk kimimiz bitirdik kimimiz bitirmek üzere seni simdi dahil etmemiz olur mu bilemiyorum. Sen sayfayi takipte kal yeni listede okuruz birlikte inşallah

Back
X