- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
- #15.141
Ben de okudum canlarım. Rabbim dualarımızı kabul eylesin. hayırları lütfetsin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bir arkadaşımız nişanlı genel olarak hayırlı evlilik niyetiyle dua ediyoruz kişilere göre değilKızlar dua ederken istediğiniz kişinin ismini söyleyerek mi duanızı ediyorsunuz yoksa genel olarak hayırlı bir eş istiyorum şeklinde mi duanızı ediyorsunuz? Bunu merak ediyorum çünkü istediğimiz kişi belki bizim için hayırsız olabilir yani bile bile de hayırsızı çekmeyelim kendimize:)
ben okumuştumcanım bu tertibi hatta not aldım ama çalıştığım için uygulamak nasib olmadıhttp://www.estanbul.com/evlilik-duasi-313-ayet-el-kursi-97988.html#.WHFFDlOLRdg
kızlar böyle bir şey denk geldi bi bakar mısınız buna. fırsatı olan bı baksın sonra konusalım bunun uzerıne
Bu okuma usulünü ben de uyguladım canım. Hatta 3 gün okunuyor ya bu, birisi bayram gününe denk geldiydi. İş güç var gelen giden oluyor, ben 313 Ayetel Kürsiyi yetiştiricem diye baya uğraşmıştım:) Orada en fazla 3 ay okuyun diyor. Ben 1 ay mı ya da 3 ay mı yaptım onu hatırlamıyorum. Bu dua okunurken aklında birisi olmaması gerekiyormuş. Ben o aralar birisi ile görüşüyordum, ister istemez onu düşünüp hayırlısını istemiş olabilirim. Zaten görüşmem hemen neticelendi ve devam etmedik. Belki bu dua ile hayırlısı olmadığından Allah beni kurtardı hiç bilemiyorum.http://www.estanbul.com/evlilik-duasi-313-ayet-el-kursi-97988.html#.WHFFDlOLRdg
kızlar böyle bir şey denk geldi bi bakar mısınız buna. fırsatı olan bı baksın sonra konusalım bunun uzerıne
evet canım benim okuduğum günlük ayetlerde vardı hayırlı evlilik için ama işte bazen umutsuzluk feyizsizlik olunca bırakmıştım başlamak lazımKızlar bu arada Rum suresi 21.ayet karşıma çıktı da, anlamı çok güzelmiş. Okuyabiliriz bunu da.
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ ﴿٢١
Ve min âyâtihî en halaka lekum min enfusikum ezvâcen li teskunû ileyhâ ve ceale beynekum meveddeten ve rahmeten, inne fî zâlike le âyâtin li kavmin yetefekkerûn
Anlamı-Diyanet İşleri: Kendileri ile huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de O’nun (varlığının ve kudretinin) delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır.
ya cami ya vedudu okudum.. günlükte okuyorum canım:)bahar2701 canım okudum demişsin de günlük okuma mı yoksa 2244 ya Camii-Ya Vedud mu bilemedim söylersen ona göre güncelleyim canım