Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Benim aklımda yok canım, araştırayım olmazsa ben ama bir fikrin varsa söyle canım
Benimde hiç yok kuzum kısa sürede okuyabileceğimiz dualar bulabilsek hem seri hem çok okuruz diye içimden gecirdim kuzum bilmiyorum kızların aklında bi dua varmi??

Hayırlısı ile Evlenme Duası

ربنا هب لنا من لنك ذرية طيبة انك انت السميع العليم
Rabbenâ heb lenâ min ledünke zürriyeten Dayyibeh. İnneke entes semîğul alîm.
(Rabbimiz bize katından temiz bir soy zürriyet ihsan et. Muhakkak ki sen işitensin ve bilensin.)

Bu duayı bir sitede gördüm isterseniz 41 kez ya da daha fazla okuyabiliriz. Yanına da ek olarak es-semi c.c esmasını okuyabiliriz.
ES-SEMİ;Gizli açık,alçak-yüksek,küçük-büyük ,her varlığın bütün seslerini ve hareketlerini duyan,her sesi,her yalvarışı ve yakarışı dinleyip işiten.
180 kez de ya semi esmasını okuyabiliriz. Siz nasl isterseniz.

(Rabbimiz bize katından temiz bir soy zürriyet ihsan et. Muhakkak ki sen işitensin ve bilensin.)

Bu duayı bir sitede gördüm isterseniz 41 kez ya da daha fazla okuyabiliriz. Yanına da ek olarak es-semi c.c esmasını okuyabiliriz.
ES-SEMİ;Gizli açık,alçak-yüksek,küçük-büyük ,her varlığın bütün seslerini ve hareketlerini duyan,her sesi,her yalvarışı ve yakarışı dinleyip işiten.
kuzum benim duanın anlamıda çok güzel bence okuyabiliriz canımcım

Bana uyar kuzucuklar :)

Furkan suresi 74.ayet

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)

Meali:Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.

hmbg hmbg
zeynep_1987 zeynep_1987
denizinmavisi denizinmavisi
M Mavi siyah
rudecute rudecute
umut-16 umut-16 kardeşi
megos megos
N Nilda Hatun

Bir arkadaşımız bu ayeti önerdi kızlar. İsterseniz bunu okuyalım. @EbRuLi-- ve K Kelebek_131 kızlar siz de katılmak istiyoruz demiştiniz. Yeni listemiz başlıyor. Ekleyeyim mi sizi de?

12.000 adet ihlas okuyoruz. Sizler 1.714 adet ihlas okuyacaksınız, ben 1.716 adet okuyacağım. Rabbim kabul eylesin.

hmbg hmbg -okundu.
zeynep_1987 zeynep_1987
denizinmavisi denizinmavisi -okundu.
M Mavi siyah
rudecute rudecute -okundu.
umut-16 umut-16 kardeşi -okundu.
megos megos -okundu.
N Nilda Hatun -300adet okudu

zeynep_1987 zeynep_1987 ve M Mavi siyah arkadaşlarımız kaldı. Bildirim yaparlar en kısa surede onlar da. Biz yeni dualara bismillah diyelim. Herkes devam ediyordur değil mi?
Ben devam ediyorum tatlım. İnşallah burda dua eden sizler ve kız kardeşim hayırlı , sorumluluk sahibi , içinde Allah sevgisi olan kısmetinizle tez vakitte karşılaşır ve yuvanızı kurarsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun canlar. Aminnn

Ben devam ediyorum tatlım. İnşallah burda dua eden sizler ve kız kardeşim hayırlı , sorumluluk sahibi , içinde Allah sevgisi olan kısmetinizle tez vakitte karşılaşır ve yuvanızı kurarsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun canlar. Aminnn
Ay inşallah canım aminn:KK200:

12.000 ihlas hatmimizde sadece M Mavi siyah kaldı. Diğer duamıza başlayalım isterseniz.

Furkan suresi 74.ayet

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)

Meali:Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.

Bu ayetii 41 kez okuyalım. (fırsat buldukça her zaman veya namazlarımızın arkasından okumamızda fayda var)
Yanına da ek olarak 180 defa es-semi c.c esmasını okuyalım

hmbg hmbg
zeynep_1987 zeynep_1987
denizinmavisi denizinmavisi
@Mavi siyah
rudecute rudecute
@umut-16 kardeşi
megos megos
@Nilda Hatun

Back
X