- 15 Temmuz 2017
- 18
- 14
- 8
- Konu Sahibi huzurolsun
- #15.961
Ne kadar da guzel bir forum...lutfen benim kizkardesimi de listeye yazar mısınız? AllAh razi olsun şimdiden...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir sonraki turumuzda hatırlatın ekleyim inşallahNe kadar da guzel bir forum...lutfen benim kizkardesimi de listeye yazar mısınız? AllAh razi olsun şimdiden...
Ağzına sağlık canım. Rabbim gönlüne göre versin.ben bugün ikinci kez çektim 1223 tane fetih
Evet bence de başlayalım cnmListe az kalmış. Yeni duamızı araştırmaya başlayalım mı.
Arkadaşlar kaç yıl önceden bu konu açılmış bayagidir okuyorum sayfaları Allah razı olsun çok yol gösterdi dua topuğu bana.Yaşım 31 ama bir türlü evlilik konusunda şansım dönmüyor çok kısmetin de açık değil.Bir mesleğim var ve dışardan fiziki olarak ta güzel olduğumu dile getiren bi çevrem var ama olmuyor işte.Nolur yardim edin hangi duaları okuyayım sizce ne yapayım? Talip olarak ta gelen giden olmuyo kısmeti kapalı derler ya öyleyim nolur yardımcı olun
Bizimle birlikte dualara katılın ben de yeniyim henüz dediginiz gibi olmayınca olmuyor ne yapalim dua dua dua baska çaremiz yok Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı kapılar açsınArkadaşlar kaç yıl önceden bu konu açılmış bayagidir okuyorum sayfaları Allah razı olsun çok yol gösterdi dua topuğu bana.Yaşım 31 ama bir türlü evlilik konusunda şansım dönmüyor çok kısmetin de açık değil.Bir mesleğim var ve dışardan fiziki olarak ta güzel olduğumu dile getiren bi çevrem var ama olmuyor işte.Nolur yardim edin hangi duaları okuyayım sizce ne yapayım? Talip olarak ta gelen giden olmuyo kısmeti kapalı derler ya öyleyim nolur yardımcı olun
Canım benim onu henüz bizlerde bilemiyoruz hem o evlendi biz de kesin evleneceğiz diye bir sey de yok yani burda duayi 10 kisi okur 9 u nasiplenir 1 i kaladabilirArkadaşlar bu başlık altında birbirimize yardımcı olalım diye tabiki katılmak isterim araniza ancak benim yazdıklarıma yukarda dikkat ederseniz ben bu grupta arkadaşlarımın evlilik için okuduklarını merak ettiğim için yazdim yani bana yorum yaparken en azından işin var ya da evlilik hatırlatsa olur takma vs.gibi nolur yorumlar yazmayın bunları çok şükür ben de biliyorum.Bana dualarla yardımcı olun mesela bu konu aybirgen rumuzlu üye tarafından 2013lerde açılmış şu an 2017.Merak ediyorum acaba bu arkadaşımız evlendi mi ya da o donemde bu baslik altina yazan diğer arkadaslarimiz evli mi artik ?Dua adi istiyorum ben nolur bunun için yazın bana cvp.