- 6 Ağustos 2015
- 1.676
- 1.931
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
- #16.101
Kızlar bencede yeni bi dua belirleyelim ona baslayalim diger arkadaslarda vakit bulunca tamamlarlar insaAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum bence de gecelimKızlar bencede yeni bi dua belirleyelim ona baslayalim diger arkadaslarda vakit bulunca tamamlarlar insaAllah
Amin ,inşallah Gamzeciğim, kolaylıklar diliyorum.denizinmavisi kardesim Allah kolayliklar versin oncelikle. Elimizden geldigi kadar hep birlikte goturuyoruz. Insallah hayirlisiyla Rabbim herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin.
hmbg (Hatice)
denizinmavisi (Selin)bu listede yer almayacak
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi
megos (Görkem)
Namaria (Almıla)
@msls123 (Seval)
ebruli-- -
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze)
OMRUM79
@prensespanda
Kizlar oncelikle hayirli geceler yeni duamiz icin listeyi tekrar duzenledim. Furkan suresi 74.ayet siradaki duamız. Ancak sayı bulamadım hicbir sitede, ya biz belirleyecegiz ya da herkes istedigi kadar okuyacak. Birlikte karar verelim buna. Ve yeni duamıza insaallah Bismillah diyelim. Kişinin temiz agizdan musluman kardesine ettigi dua en makbul dualardan biridir. İsim isim niyetlenelim. Insallah birimiz duasi birimize tutar. Allah hepimize hayirli kapilar açsın.
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ﴿٧٤﴾
Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).
(Ve o kullar): Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl! derler.
Olur canım ben pek sayi bilmiyorum cunkuKuzum geçmişte okumuştuk 41 adet okuyup yanına esma eklemiştik. Yine öyle yapalım isterseniz.
Olur canım ben pek sayi bilmiyorum cunku
olur canım bence uygunEski mesajlara baktım ben de kuzum 41 kez okumuşuz. Eğer kabul ederseniz yanına 1000 adet Ya Cami Ya Vedud esmasını okuyalım. Sevgi ve muhabbet için etkili esmalardandır.
Canlarhmbg (Hatice)
denizinmavisi (Selin)bu listede yer almayacak
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi
megos (Görkem)
Namaria (Almıla)
@msls123 (Seval)
ebruli-- -
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze)
OMRUM79
@prensespanda
Kizlar oncelikle hayirli geceler yeni duamiz icin listeyi tekrar duzenledim. Furkan suresi 74.ayet siradaki duamız. Ancak sayı bulamadım hicbir sitede, ya biz belirleyecegiz ya da herkes istedigi kadar okuyacak. Birlikte karar verelim buna. Ve yeni duamıza insaallah Bismillah diyelim. Kişinin temiz agizdan musluman kardesine ettigi dua en makbul dualardan biridir. İsim isim niyetlenelim. Insallah birimiz duasi birimize tutar. Allah hepimize hayirli kapilar açsın.
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ﴿٧٤﴾
Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).
(Ve o kullar): Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl! derler.
Hatirlatin sonraki duaya ekleyelim.Ben de katilmak istiyorum