Hayırlı eş için birlikte dua edelim

hmbg hmbg (Hatice)-okundu
denizinmavisi (Selin)bu listede yer almayacak
rudecute rudecute (Gizem)
umut-16 umut-16 kardeşi
megos megos (Görkem)
Namaria Namaria (Almıla)-okundu
sl_12 sl_12 (Seval)-okundu
ebruli-- ebruli-- -
K Kelebek_131 (Neslihan)-okundu
Kahlofrida Kahlofrida (Gamze)-okundu
OMRUM79 OMRUM79 -okundu
@prensespanda
Kizlar oncelikle hayirli geceler yeni duamiz icin listeyi tekrar duzenledim. Furkan suresi 74.ayeti 41 defa ve 1000 tane Ya Camii Ya Vedud esmasini okuyoruz. Ve yeni duamıza insaallah Bismillah diyelim. Kişinin temiz agizdan musluman kardesine ettigi dua en makbul dualardan biridir. İsim isim niyetlenelim. Insallah birimiz duasi birimize tutar. Allah hepimize hayirli kapilar açsın.

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ﴿٧٤﴾

Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).

(Ve o kullar): Rabbimiz! Bize gözümüzüaydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl! derler.

umut-16 umut-16 kardeşi
megos megos (Görkem)-okundu
ebruli-- ebruli-- -
OMRUM79 OMRUM79 -okundu
@prensespanda
Kizlar oncelikle hayirli geceler yeni duamiz icin listeyi tekrar duzenledim. Furkan suresi 74.ayeti 41 defa ve 1000 tane Ya Camii Ya Vedud esmasini okuyoruz. Ve yeni duamıza insaallah Bismillah diyelim. Kişinin temiz agizdan musluman kardesine ettigi dua en makbul dualardan biridir. İsim isim niyetlenelim. Insallah birimiz duasi birimize tutar. Allah hepimize hayirli kapilar açsın.

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ﴿٧٤﴾

Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).

(Ve o kullar): Rabbimiz! Bize gözümüzüaydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl! derler.

Daha once vardim listede sonra biraz elde olmayan yogunluklardan ara vermistim yeniden baslayinca benide eklermisiniz bu dua bitmek uzere sanirim

canlar ne alemdesiniz nasılsınız?
Arkdaslar yavaş yavaş yeni duaya mi başlasak acaba :))
kızlar aklınızda bi dua varmı ?
Hala okumayan 4 kisi var bilmiyorum gecedebiliriz ama donus olsa keske okuyamayiz ya da giremiyoruz diye cunku okuyanlar 15 gun bekliyor. Acaba hayirli kismet cikti da ondan mi donmuyorlar diye bile dusundum :KK48: Benim telefonum serviste cok giremiyorum bu siralar yeni dua onerisi olan varsa paylassin secelim.

Daha once vardim listede sonra biraz elde olmayan yogunluklardan ara vermistim yeniden baslayinca benide eklermisiniz bu dua bitmek uzere sanirim
Tabi canim ekleriz yeni duamiza gectigimizde

ashabı bedir ve mubinli yasin okuyabiliz eğer isterseniz başka bir şeyde okuyabiliriz önerisi olan varsa

umut-16 umut-16 kardeşi
megos megos (Görkem)
sl_12 sl_12 (Seval)
ebruli-- ebruli-- --okundu
OMRUM79 OMRUM79 -okundu
@prensespanda

(Ve o kullar): Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl! derler.

umut-16 umut-16 kardeşi
megos megos (Görkem)-okundu
ebruli-- ebruli-- --okundu
OMRUM79 OMRUM79 -okundu
@prensespanda

Kızlar bu ara çok yoğunum hastane iş arası koşuşturuyorum. Başlamıştım karıştı yeniden başladım ben de yarına biter bilginiz olsun.

Onerim Taha suresi burada internette olan usulu ilk 12 ayet 21 defa okumustuk ama hic tamamini okumadik hepimiz bir defa okuyabiliriz bir ark cikmis sanirim 11 okuma olur

Birde acikcasi ben listede varkende vardi okuma aralari cok uzun du yani duaniza baktim kisacik ama 10 gun olmus ki hala da haber vermeyenler var bu okuyan duzenli takip edeni bir yerden sonra bezdiriyor assagi cekiyor oysa duada israr ve sureklilik esas olan
bunada bir duzen getirebilsek keske o zaman cok guzel olur
Dua icinde onerim 1 taha suresi(tamami)
Veya kevser suresi (1000 de bolusebiliriz,kisi basi 313 de okuyabilirz)

Onerim Taha suresi burada internette olan usulu ilk 12 ayet 21 defa okumustuk ama hic tamamini okumadik hepimiz bir defa okuyabiliriz bir ark cikmis sanirim 11 okuma olur

Birde acikcasi ben listede varkende vardi okuma aralari cok uzun du yani duaniza baktim kisacik ama 10 gun olmus ki hala da haber vermeyenler var bu okuyan duzenli takip edeni bir yerden sonra bezdiriyor assagi cekiyor oysa duada israr ve sureklilik esas olan
bunada bir duzen getirebilsek keske o zaman cok guzel olur
Dua icinde onerim 1 taha suresi(tamami)
Veya kevser suresi (1000 de bolusebiliriz,kisi basi 313 de okuyabilirz)
Katılıyorum canım ara inanılmaz uzun düzenli olmayınca olmuyor.

Back
X