Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Bağlantımdan bi yazamadım , kızlar Taha okuyabiliriz derlerse bende Taha okumaktan yanayım ve ne kadar çok dua okursak daha iyi olur düşüncesindeyim bende , çünkü kızlar yazmasa ben çoğu zaman unutuyorum bu dua grubumuzu , inşallah daha çok dua okuyabiliriz , çoğunluk ne diyecek beklemedeyim . Tekrar hoş geldin kuzum aramıza O Ozzgeee :KK200::KK200:

Bağlantımdan bi yazamadım , kızlar Taha okuyabiliriz derlerse bende Taha okumaktan yanayım ve ne kadar çok dua okursak daha iyi olur düşüncesindeyim bende , çünkü kızlar yazmasa ben çoğu zaman unutuyorum bu dua grubumuzu , inşallah daha çok dua okuyabiliriz , çoğunluk ne diyecek beklemedeyim . Tekrar hoş geldin kuzum aramıza O Ozzgeee :KK200::KK200:
Hosbulduk canim

Eger yavaslik liste guncellemesi ise ben heme heme hergun giriyorum liste yapan arkadasa yardimci olurum liste duzenlemesi etiketlemede falan
Maalesef son 2 duadir 2 3 kisi firemiz var yani duamiz da uzun degil ama ara cok uzuyor kimse de mahrum kalmasin istiyoruz. Sonraki duaya gecebiliriz bence

arkadaslar ben çoğunluğa uyarım dua konusunda elimizden geldiği kadar duaları sıklaştırsak daha iyi olacagını düşünüyorum birde zaman aralığı koyabiliriz çünkü duaya geç geçmiş oluyoruz

arkadaslar ben çoğunluğa uyarım dua konusunda elimizden geldiği kadar duaları sıklaştırsak daha iyi olacagını düşünüyorum birde zaman aralığı koyabiliriz çünkü duaya geç geçmiş oluyoruz
Duaya karar verip haftayi yeni duayla acalim 1 haftayla sinirlayalim veya 10 gun

Bnde katilmak istiyorum sayfayi kim idare ediyo cozemedim kizlar . sartlariniz filan var midir :)

Merhaba arkadaşlar... Ben de katılmak istiyorum.
Bnde katilmak istiyorum sayfayi kim idare ediyo cozemedim kizlar . sartlariniz filan var midir :)
Sartlarimiz bekar ve evlenmek istiyor canim:dondurma: onun disinda hos geldiniz sefa getirdiniz bu aralar ben ilgileniyorum. Ama kim girerse o da ilgileniyor dua oneriniz varsa alalim yarin pazartesi sicak sicak baslayalim

Sartlara uygunum o zaman :D Fetih suresi olabilri aslinda canim ama siz ne derseniz ben ona uyarim :) . dedigin gibi belirleyelimde baslayalim insallah :)

Sartlarimiz bekar ve evlenmek istiyor canim:dondurma: onun disinda hos geldiniz sefa getirdiniz bu aralar ben ilgileniyorum. Ama kim girerse o da ilgileniyor dua oneriniz varsa alalim yarin pazartesi sicak sicak baslayalim
Cnm bir arkadas bir dua arada digeri bir dua gelemiycem demis yeni sayimiz yukaridaki gibi Belirleyip baslayalim insallah

hmbg hmbg (Hatice)
rudecute rudecute (Gizem)
megos megos (Görkem)
Namaria Namaria (Almıla)
sl_12 sl_12 (Seval)
ebruli-- ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida Kahlofrida (Gamze)
OMRUM79 OMRUM79
@prensespanda
O Ozzgeee
I iremyt9
bcgirl bcgirl

Hanimlar herkes karara uyunca ne okuyacagimiz pek sekillenmiyor buyrun onerilerinizi belirtin yazalim cogunluk cikan duadan baslayalim sonra okunacak dualarada fikir olsun

Birde mumkun mertebe bos birakmayinki dua cok uzamasin ben daha oncede okudum bu sayfada size ozgu degil bu sayfa cok agir biraz bos birakilan kismetsiz bir sayfa yeri gelir 3 kisi bekler birileri gelsede okusak diye kismetsizler biraradayiz ondanmi diye kendi kendime espiri yapardim hep oldugum donem

Simdi onerim once bunu aşmak haraketlenmek harakette bereket vardir gerekirse baska bir sayfa acalim duzenli haber verecek arkadaslarla sure belirleyip sonra israrla duaya baslayalim ara vermeyelim yetisen ardinizdan gelir yani misal bir adet fetih okuyorsak 7-8 gun birinin adetinin bitmesini beklemeye gerek yok diye dusunuyorum zaten kisa bitince oda okur kalanlar ueni duasona baslar arada ugramakla yada bos zaman beklemekle olacak is degil istiyorsaniz gercekten zaman yaratin siz hergun kapiniza gelenemi bakarsiniz isi dusunce gelene mi????

Back
X