Hayırlı uğurlu olsun;puanlarımız sıfırlanmış!

kadınlar kulübü ne yakısmadı
sahsen kimseyle rep savasım olmadı tartısmam olmadı
yas yanında neden kuru yanıyor
hiç birseyden haberimiz yokken neden siliniyor
kusura bakmayın ama kimsenin buna hakkı yok
kazen bey özelliklede sizin
sorun neydi neden silindi bilmiyorum ama
bizlerin hiçbişeyden haberi yokken replerin silinmesi haksılık
geri istiyorum :1closedeyes:

rep yüzündende tarıtısanlara şaşıyorum
kime neeee
isteyen istediğine verir
kime neeeeee
nedir bu hasetlik ksıkançlık

bayram bayram sinirlerim tepeme cıktı:kızgın:

Evet birileri, birilerini çekemedi, repini kıskandı böyle oldu...Çok çocukça :olmaz:

kadınlar kulübü ne yakısmadı
sahsen kimseyle rep savasım olmadı tartısmam olmadı
yas yanında neden kuru yanıyor
hiç birseyden haberimiz yokken neden siliniyor
kusura bakmayın ama kimsenin buna hakkı yok
kazen bey özelliklede sizin
sorun neydi neden silindi bilmiyorum ama
bizlerin hiçbişeyden haberi yokken replerin silinmesi haksılık
geri istiyorum :1closedeyes:

rep yüzündende tarıtısanlara şaşıyorum
kime neeee
isteyen istediğine verir
kime neeeeee
nedir bu hasetlik ksıkançlık

bayram bayram sinirlerim tepeme cıktı:kızgın:
işte böyle yazılar ve hakaret edici kelimeler yüzünden seviyeli bir şekilde karşılıklı fikir alışverişinde bulunamıyoruz. illa bir hakaret
ondan sonrada tartışmalar başlıyor ve cezalar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayram hediyesi böylemi olmaliydiki:gitme:
bende hic duymadim o konusmalari, neden kaldirilmasini isterlerki anlamadimbenneyaptımki
en cok haksizligida eski üyeler icin oldu yillarin birikimleri gitti:sinifsinif:, hadi ben gene neyse zati repim yoktu bana kimse vermiyordu zati:gitme:

arada tazelik iyidir. bişi olmaz yeniden toplarız -tatlicadiarzu-

bende gülsüm sultana katılıyorum.........

kurunun yanında yaşalarında yandıgını düşünüyorum..........

giden replerin peşindede degilim ama kk ya yıllardır emegi olanlara ve hakkaten ..........yorumuyla duruşuyla hakkıyla repi alanlara haksızlık oldugun inanıyorum.....
bide bu konularla hiç ilgisi olmayanlarada haksızlık oldu.....

burayada kocaman çizgimide çiziyorum kk nın duvarlarına.............
bu rep tartışması bitmez...........____________________________________
yine sorun olur yine ............olay olur yine tartişmalar olur...........

bayram bayramda can sıkmıyalım olan oldu......kazen abi bayram şekeri olarak indirim yaptı................yerimseniben
bende herkesin bayramını kutluyorum.........
ve bayram şekeri ikram etmek istiyorum.........kazen abinin affına sıgınarak tabi.......:kedi:

ilk önce kazen abi alsın......
sonra sizler buyrun kızlar...........can sıkmayın .........

bayramınız kutlu olsun....ŞenizŞeniz

.
seker1.jpg

Ortalik zaten yeterince bulanmis.....bu koskoca sitede kimse bugüne kadar repler layiki ile alinmiyor diye birsey demedi...kime ne onun bunun repinden....yok geyikten almis yok gebelik bölümünden almis yok derdim vardan.....neticede herkesin bir favori topigi var KKda.....:delphin:

Cok isteyen sildirebilir...buyursun sildirsin....sil bastan yapsin....ama konuya vakif bile olmayan üyelerin sucu ne?benneyaptımki

Yok hayir adil bir karar böyle olmamaliydi...

Üyelere danışılmadan kararlar alınmasına üzülüyorum benneyaptımki

kazen defalarca söyledi :) burası demokratik bi yer değil, dikta diye :)
krallık yani, kazen ne derse o olur. buraya gelenin ve burda bulunanın bunu baştan kabul etmesi gerekir :)
alışması zor değil, bi deneyin. öyleydi böyleydi diyip bi de buna kafa yoracağıma bölesi işime geliyo benim açıkcası, kafa yorulacak o kadar şey varken.

Ortalik zaten yeterince bulanmis.....bu koskoca sitede kimse bugüne kadar repler layiki ile alinmiyor diye birsey demedi...kime ne onun bunun repinden....yok geyikten almis yok gebelik bölümünden almis yok derdim vardan.....neticede herkesin bir favori topigi var KKda.....:delphin:

Cok isteyen sildirebilir...buyursun sildirsin....sil bastan yapsin....ama konuya vakif bile olmayan üyelerin sucu ne?benneyaptımki

Yok hayir adil bir karar böyle olmamaliydi...

a.s.:lepi:

¤ decemBer ¤;9210287 .!.:
krallık yani, kazen ne derse o olur. buraya gelenin ve burda bulunanın bunu baştan kabul etmesi gerekir :)
alışması zor değil, bi deneyin. öyleydi böyleydi diyip bi de buna kafa yoracağıma bölesi işime geliyo benim açıkcası, kafa yorulacak o kadar şey varken.

Kazen in demesi ile olmadı ama, bu birkaç üyenin isteğiymiş.

¤ decemBer ¤;9210287 .!.:

askeri sistem olmuş, üç beş asker tartıştı ama tüm koğuş cezalıkaydirigubbakcemile3

Kazen in demesi ile olmadı ama, bu birkaç üyenin isteğiymiş.

olsun, son noktayı koyan yine o.
üyeleri dinleyip dinlememek ona kalmış.
buraya gerçekten emek verip üzülen bacıları anlamasam da saygı duyuyorum.
yine de naçizane boşvermelerini öneriyorum, çünkü bunun sonu yok. üzülmesinler.
buranın da başka bi sitenin de hiç bi zaman isteklerin yerli yerince ve hakkıyla karşılandığı bir platform olması imkansız.

yanlış bilgi. curly önerdi..ilk öneri curlyden geldi. sonra bazıları tamam bazıları hayır dedi

doğru bi de curly var. ben olayı bilmiyorum. ama demek istediğim anlaşılmıştır sanırım.

arkadaşlar oncelıkle aklımdakı bı soruyu sıze sormak ısterım..
rep puanı yuksek olsa ne olur az olsa ne olur?..
rep puanı eskıye gore 50 olan bırıyle 25000 olan bırı ıkı uye var tanıdıgım hıc bızaman aklımdan neden 50 lık 50 neden 250000 neden demedım...
aldıgım replerın nerdeyse hepsınız haklısın katılıyom seklınde olamısımdır..sılınsın hıcde umrumda degıl cunku ne rep dusuncemı degıstırebılcekdır nede fıkırlerımde degısıklık....
altı ustu puan tablosu ıdı ..sılınmesıne gercekdende cok ama cok sevındım cunku rep ıcın can atan bıkac kısı gordum ve sadece yazıklar olsun sanal ortamda bıle puan ıcın neler donuyo dıye ayıpladım o kışılerı..eger yapıla bılıyosa bı ıstegım daha olcaktır kazen mumkunse teşekkur butonu gerı gelsın yada komple kaldırılsın..bırbırımızı replıyelım sozcuklerıde tarıh olsun!..

sıfırlansın diye birçoğumuz söyledi bilemiyorum biz dedik diye mi gitti yoksa replerin amaç dışı kullanıldığını düşündükleri içinmi aıklama yaparlar sanırım..
benim için böylesi daha iyi.ben istemiştim çünkü..

yanlış bilgi. curly önerdi..ilk öneri curlyden geldi. sonra bazıları tamam bazıları hayır dedi

Teşekkürler, Saruboceq'in msjından dolayı böyle düşünmüştüm.

zaten bayadır repler şişmişti.
bigün baktığım 10 ken diğer gün 1000 oluyordu.
rep gücü yüksekler birbirine veriyormuş gibime geliyordu.
iyi olmuş.
iyi bir temizlik olmuş.
emeklerimin gittiğini de düşünmüyorum rep demek emek demek değildiki bu durumda.
çünkü mantıklı yorumlara değil arkadaş yorumlarına rep verilir olmuştu.
Bayramımız mübarek olsunkaydirigubbakcemile2

haydaa konuya yazdı yalanmı söylüyorum..evet dedi ki,konuda repler arasında uçurum var. repleri sıfırlayalımmı yazdı

Back
X