O
onestopaqua
Ziyaretçi
- Konu Sahibi onestopaqua
-
anladım..düşündüğün sey deil ama..öyle ileri gitme gibi bi durum yoktu.. normal sevgililer ne yasarsa onları yasadım..ama ben baska dusunuyomusum o baska..ben bunu söyledim o da yediremedi...hata yaptım diyorum ama olmuyo kabullenemiyo.. ayrıldık sanırım biz..ben kabul etsem daha iyi olucak.
Iki kisi arasinda yasanan seyler yalnizca iki kisi arasinda kalmalidir canim.
Masumane bir öpücükte olsa birak gecmisinde kalsin bunu hic kimseyle paylasma inan zarardan baska birsey görmezsin.
ben acmıyorum ki konuyu...bişi konusuyoz..sonra ordan bişi cıkarıp soruyo...söylettiriyo illa..zaten gecmişi takan bi insan olsam anlatırken o kadar rahat olmam...gecmiş gecmişte kalmıştır dedim sordu söledim sordu söledim sonra da kaldım öle işte.. yoksa ben hep onume baktım...
anladım..düşündüğün sey deil ama..öyle ileri gitme gibi bi durum yoktu.. normal sevgililer ne yasarsa onları yasadım..ama ben baska dusunuyomusum o baska..ben bunu söyledim o da yediremedi...hata yaptım diyorum ama olmuyo kabullenemiyo.. ayrıldık sanırım biz..ben kabul etsem daha iyi olucak.
onun gecmişi cok temiz..anlatmadıgı bişiler yoksa...benden once tek bi kız arkadası olmuş.onlada 2 ay olmuşlar..ya beni cok seviyo bildigim acı cekiyo karsımda.biliyorum ama dayanamam takarım diyip bırakıyo işte.. bole iş mi olur ya.. seviyosan her türlü seversin ya.. gecmiş gecmişte kalmış işte daha ne buyutuyosun..ya ben de salaklık diyorum işte.. her seyi anlatmamayı bi ögrenemedim..ya zamanında ben ona dedim ki aldatıp karsıma gecsen af dilesen ben affederims eni ya dedim ..okdar seviyorum seni dedim ..bana yaptıgına bak.. ben cok astım kendimi ya.. bunlara yüz de vermiycen..hep ders cıkarıyorum işte bole...neymiş once hiçbişiyini anlatmıycan gerekirse yalan sölicen sonra da yüz vermiycekmişsin..salagım ben salak
valahi keske söylemeseydim.zaten ne geliyosa hep durustlugumden geliyo basıma..var ya milet neler saklıyo..benden burdaki herkese tavsiye..vala dürüst olmayın.anlatmayın her seyi öyle benim gibi arkanız da olur sizi nası olsa cok seviyo die..söyliyim!!!
onun gecmişi cok temiz..anlatmadıgı bişiler yoksa...benden once tek bi kız arkadası olmuş.onlada 2 ay olmuşlar..ya beni cok seviyo bildigim acı cekiyo karsımda.biliyorum ama dayanamam takarım diyip bırakıyo işte.. bole iş mi olur ya.. seviyosan her türlü seversin ya.. gecmiş gecmişte kalmış işte daha ne buyutuyosun..ya ben de salaklık diyorum işte.. her seyi anlatmamayı bi ögrenemedim..ya zamanında ben ona dedim ki aldatıp karsıma gecsen af dilesen ben affederims eni ya dedim ..okdar seviyorum seni dedim ..bana yaptıgına bak.. ben cok astım kendimi ya.. bunlara yüz de vermiycen..hep ders cıkarıyorum işte bole...neymiş once hiçbişiyini anlatmıycan gerekirse yalan sölicen sonra da yüz vermiycekmişsin..salagım ben salak
e canim madem seviyosun sen bu adami damarina bascaksin
acik acik beni seviyorsan guven bana sana bunlari unutturcam gelecek bizim gelecegimiz gecmise degil gelecege bakalim diceksin.
gecmisimde ne var ne yok anlattim artik bu konuda tek soru istemiyorum senin de beynini kemirmesin diyerek konuya son noktayi koycaksin.
yok olmaz yapamiyorum diyorsa da sen bilirsin deyip cekilceksin.
bazilarina durust olmaya gelmez malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?