Hayırlısı ne anlamadım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi onestopaqua
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

onestopaqua

Ziyaretçi
benim bi erkek arkadasım var ve beni gecmişimden cok kıskanıyor.ben salaklık yapıp ne var ne yoksa anlattım.iki ay oldu simdi gecenlerde yine eskiden yasadıgım bi olayı anlattım..yaptıgım bi hatadan bahsettim.eski erkek arkadasımla ilgili..ama o simdi bana sürekli.beni ne kadar cok sevdigini söylüyo fakat yapamıycagından bahsetti..hep o eskisi geliomus aklına..oturuyomus içine.. simdi ben de dedim gecti bitti..ne gelir elimden . gecmişi geri alamam.benleyken bir de sorun yok ..ama uzakta oldugunda hep bunları dusunuyo.anlamadım gitti ne yapsam ne etsem..ya da o ne yapmaya calısıyo..midem yanıyo agrıyo..cok fenayım. ya cekip giderim normalde ama bus efer deli gibi asıgım..napcam ben yaaaaaa((((((((((((((

eğer dusundugum şeyse yaptıgın hata erkekler bıraz zor kabullenır canımmm boyle seylerı yedıremezler

anladım..düşündüğün sey deil ama..öyle ileri gitme gibi bi durum yoktu.. normal sevgililer ne yasarsa onları yasadım..ama ben baska dusunuyomusum o baska..ben bunu söyledim o da yediremedi...hata yaptım diyorum ama olmuyo kabullenemiyo.. ayrıldık sanırım biz..ben kabul etsem daha iyi olucak.

eger sızı sevıyosa neden ıkıde bırde gecmısı acarak canınızı sıkıyokı..
bence sevgılınızle veya erkek arkadasınızla karsılıklı konusun bu konuyu ve kapatın bunu kapamadan bu sorunu konusmadan rafa asla kaldırmayın konusun eger cozemezsenız ayrılın daha faza uzulmeden..

ileri gıtme gbı bı durumm yoksa madem keşke solemeseydınnkaydirigubbakcemile5

valahi keske söylemeseydim.zaten ne geliyosa hep durustlugumden geliyo basıma..var ya milet neler saklıyo..benden burdaki herkese tavsiye..vala dürüst olmayın.anlatmayın her seyi öyle benim gibi arkanız da olur sizi nası olsa cok seviyo die..söyliyim!!!

hem ayrıca kar arkadasım vala cok haklısın...madem seviyo nie kapatamıyo demi?nası uzatmak nası koymak bu yaa...ömrümden ömür gitti.. cok seviyorum tamam ama ne yapabilirim ki daha.. zaten konussam da cözemeyiz biz bunu ..biliyorum ..ay cok da asıgım ay ben deli olcam..

kaybetmemek için bi çözüm var mı??

onun geçmişini siz biliyor musunuz? bliyorsanız aynı size yaptığı gibi kafasına kaktınız mı? eminim onun da yaşadığı şeyler olmuştur... kişi önce kendisine bakmalı...

Iki kisi arasinda yasanan seyler yalnizca iki kisi arasinda kalmalidir canim.
Masumane bir öpücükte olsa birak gecmisinde kalsin bunu hic kimseyle paylasma inan zarardan baska birsey görmezsin.

Iki kisi arasinda yasanan seyler yalnizca iki kisi arasinda kalmalidir canim.
Masumane bir öpücükte olsa birak gecmisinde kalsin bunu hic kimseyle paylasma inan zarardan baska birsey görmezsin.

a.s. aynennn öylee arkadasımm cok haklısınnn yasadıgın seylerı samımıı arkdasına bıle anlatmamalısın

eminim o da sütten çıkmış ak kaşık değildir...benciller erkekler bu konuda işte...

onun gecmişi cok temiz..anlatmadıgı bişiler yoksa...benden once tek bi kız arkadası olmuş.onlada 2 ay olmuşlar..ya beni cok seviyo bildigim acı cekiyo karsımda.biliyorum ama dayanamam takarım diyip bırakıyo işte.. bole iş mi olur ya.. seviyosan her türlü seversin ya.. gecmiş gecmişte kalmış işte daha ne buyutuyosun..ya ben de salaklık diyorum işte.. her seyi anlatmamayı bi ögrenemedim..ya zamanında ben ona dedim ki aldatıp karsıma gecsen af dilesen ben affederims eni ya dedim ..okdar seviyorum seni dedim ..bana yaptıgına bak.. ben cok astım kendimi ya.. bunlara yüz de vermiycen..hep ders cıkarıyorum işte bole...neymiş once hiçbişiyini anlatmıycan gerekirse yalan sölicen sonra da yüz vermiycekmişsin..salagım ben salak

Ne var ne yoksa anlattım demişsiniz,bunları sorun etmiş sevgiliniz,geçenlerde yine yaşadığınız bir olayı anlatmışsınız.
Ee ne gereği var bunların ?
Ne anlamı var daha doğrusu ?
Siz geçmişi geçmişte bırakmaya çalışmadan sürekli gündeme getirmekten vazgeçmezseniz sevgiliniz sizden vazgeçer.
Ya herşeyi bırakıp sadece ikinizle ilgili önünüze bakacaksınız ya da bitireceksiniz.
Bu şekilde yürümesi hiç doğru değil zaten.

ben acmıyorum ki konuyu...bişi konusuyoz..sonra ordan bişi cıkarıp soruyo...söylettiriyo illa..zaten gecmişi takan bi insan olsam anlatırken o kadar rahat olmam...gecmiş gecmişte kalmıştır dedim sordu söledim sordu söledim sonra da kaldım öle işte.. yoksa ben hep onume baktım...

Nedir o..Sözlü mülakat gibi..:umursamaz:

e canim madem seviyosun sen bu adami damarina bascaksin
acik acik beni seviyorsan guven bana sana bunlari unutturcam gelecek bizim gelecegimiz gecmise degil gelecege bakalim diceksin.
gecmisimde ne var ne yok anlattim artik bu konuda tek soru istemiyorum senin de beynini kemirmesin diyerek konuya son noktayi koycaksin.
yok olmaz yapamiyorum diyorsa da sen bilirsin deyip cekilceksin.
bazilarina durust olmaya gelmez malesef..

her sevgili o dediğin şeyleri yaşamaz . sakın ha "her sevgili ne yaşadı ise onları yaşadık" deme. başın daha çok yanar:1ninca:

seviyorsan her türlü seversin diyorsun da

sevdiğini o halde başkasının yanında hayal etmeyi hangi yürek kaldırır? akannehir

şimdi olmasa bile ufukta ayrılık var bence

zaten asla olmaması gereken bişey yaşamış anlatmışsınız ara ara da hatırlatıyosanız bence bu ilişki uzun sürmezCADIARZU

Alınmayın ama başınıza gelen "dürüstlüğünüzden" değil "boşboğazlığınızdan"... Sorun olacağını bile bile söylemişsiniz, üstüne üstlük "dürüst olmayın, millet neler saklıyor" diyerek kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz... Geçmiş geçmişte kalmıştır denir ama yaşanmışlıklar bir sonraki ilişkiye taşınır, sonra önceki ilişkisinde "biraz daha masum olan"(ya da öyle olduğunu iddia eden) taraf diğer tarafa karşı kendini üstün görüp karşısındakine "tü kaka" der... lmaz:

Sevgisinden acı çekip size acı mı çektiriyor, fazla Türk filmi havası var bu durumda... akannehir
"Aldatıp af dilesen affederim seni" akannehir Bir önceki "boşboğaz olduğunuz" iddiamda bu kez ısrarlıyım... Bir kadın için bundan daha tehlikeli ve yersiz bir cümle olamaz... lmaz:
"Gerekirse yalan söyleyeceksin"... Hayır efendim yalan söylenmez, yalan gerekmez... "Geçmiş geçmişte kalmıştır, sen beni bu halimle gördün, böyle sevdin, sevgimiz birbirimizi gördüğümüz gün meydana geldi, o halde ikimizin geçmişi yok, geleceğimiz var" denir... Yalan yalanı doğurur, en güzel sevgiler yalanlara kurban edilir... Karşı taraf da geçmiş sorgusuna çekilmeyecek siz de... İnsan "yaşadığı anın hesabını" vermek istemiyor, birçokları "büyüyüp" anne babasına hesap vermekten kurtulmak istiyor, "öbür tarafta" verilecek hesap korkusuyla yaşıyoruz... Hayatımız hesap vermekle geçiyor, sonrası bile... şutarafagitti Sevdanızı güzel güzel yaşamak varken kuruntulara kurban etmeyin ama renginizi baştan belli edin... yerimseniben

Umutlu_OL_
Alıntı

Alınmayın ama başınıza gelen "dürüstlüğünüzden" değil "boşboğazlığınızdan"... Sorun olacağını bile bile söylemişsiniz, üstüne üstlük "dürüst olmayın, millet neler saklıyor" diyerek kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz... Geçmiş geçmişte kalmıştır denir ama yaşanmışlıklar bir sonraki ilişkiye taşınır, sonra önceki ilişkisinde "biraz daha masum olan"(ya da öyle olduğunu iddia eden) taraf diğer tarafa karşı kendini üstün görüp karşısındakine "tü kaka" der...

Alıntı:

Sevgisinden acı çekip size acı mı çektiriyor, fazla Türk filmi havası var bu durumda...
"Aldatıp af dilesen affederim seni" Bir önceki "boşboğaz olduğunuz" iddiamda bu kez ısrarlıyım... Bir kadın için bundan daha tehlikeli ve yersiz bir cümle olamaz...
"Gerekirse yalan söyleyeceksin"... Hayır efendim yalan söylenmez, yalan gerekmez... "Geçmiş geçmişte kalmıştır, sen beni bu halimle gördün, böyle sevdin, sevgimiz birbirimizi gördüğümüz gün meydana geldi, o halde ikimizin geçmişi yok, geleceğimiz var" denir... Yalan yalanı doğurur, en güzel sevgiler yalanlara kurban edilir... Karşı taraf da geçmiş sorgusuna çekilmeyecek siz de... İnsan "yaşadığı anın hesabını" vermek istemiyor, birçokları "büyüyüp" anne babasına hesap vermekten kurtulmak istiyor, "öbür tarafta" verilecek hesap korkusuyla yaşıyoruz... Hayatımız hesap vermekle geçiyor, sonrası bile... Sevdanızı güzel güzel yaşamak varken kuruntulara kurban etmeyin ama renginizi baştan belli edin...

vala ne dediyseniz haklısınız.. sonuna kadar katılıyorum.boşbogazlıgımdan artık rengimi belli edip restimi cekene kadar,hepsine katılıyorum.. dogru demişiniz..yapcak bişi yok.aşk bazen yetmiyo işte..ya da ben ask sanıyorum,sanıyoruz..bosu bosuna uzatmanın bi anlamı yok.. ne olcaksa olur.. ne guzel demişin ya arkadasım ya"Geeçmiş geçmişte kalmıştır, sen beni bu halimle gördün, böyle sevdin, sevgimiz birbirimizi gördüğümüz gün meydana geldi, o halde ikimizin geçmişi yok, geleceğimiz var" denir..." bundan ötesi var mı ya...bu mudur? budur!!! yarın olaylar belli olcak bakalım. anlatırım..hayırlısı olsun..

Sana tavsiyem ki ilerideki iliskilein icin bir tavsiye bu..Sen sen ol ne esine nede sevgiline gecmise dair ne olursa olsun olaylari detaylica anlatma..O olaylar döner dolasir kavgalara bahane olur,huzurun kacar..Benki evliyim ve esime ailemle ilgili konulari bile ucundan anlatirim..Ne gerek vardi canim bukadar anlatmaya,onun bilmesi gerekenleri anlatsaydin olur biterdi..Simdi ne yapacaksin..?.Birak bir süre kendini frenle pek üstüne düsme,sürekli üstüne düsersen olay ask'tan cikar seni basit ve siradan görmeye baslar...Ona dürüst davrandigini,sevgi duymasan anlatmayacagini acikla,anlarsa ne ala gelir(tabiki gercekten sana ilgisi var ise)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…