hayırlısı

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
hamile olduğumu bugün öğrendim ama garip şekilde kendimi hamile hissetmiyorum.Rabb'im sağlıkla hayırla kucağıma almayı nasip etsin.bebek isteyen ve bebek bekleyen herkes için hayırlar diliyorum.

Hayırlısı olsun canım,benimde öğrendiğim 4 gün oldu :) ama dediğin gibi henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Sanırım mide bulantım başlaınca ve kalp atışını duyunca tam hamile hissedicem

Hayırlısı olsun canım,benimde öğrendiğim 4 gün oldu :) ama dediğin gibi henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Sanırım mide bulantım başlaınca ve kalp atışını duyunca tam hamile hissedicem

ALLAH sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.

Senide tebrik ederim canim,sag salim kucagina alirsin ins..Duanizi beklerim Arkadaslar

Kizlar buarada belirtilerinizide yazarsaniz cok memnun olurum..hem diger arkadaslarda okuyabilirler

Alşlah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Darısı tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin başına içlerinde de bana

Kızlar belirtiler fazlalaştıkça,göbişler büyüdükçe ve bebişlerin hareketlerini hissettiğinizde hamile olduğunuza inanacaksınız
Ama bu seferde acaba herşey normal mi diye düşünüp,dr.a gitsemde ultrasonda görsem içim rahatlasa diye düşüneceksiniz
Son 3 ay doğum korkusu başlıyor,hatta ağlamalar(doğum anında3 ay kendimi boşuna üzdüğümü anladım o da başka)
Bir bakmışsınız ki hamilelikteki paniklemeler boşunaaDD

bende dun ogrendim hic bisey hissetmedigim icin cok tuhaf bi duyguymus ama iyiki var hissetmesem de varligini bilmek yeter
benim belirilerde goguslerim elim degince aciyor bi de ara ara karin agrisi kasik agrisi karisik bisey tabi bas agrisi ve idrara surekli cikmak var

bende dün öğrendim kan tahlili ile.. karmakarışık duygular içersindeyim bi de doktor herşey yolunda dese çok mutlu olucam sanırım.. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

aynen bende böyle hissediyorum bir hafta oldu hamile olduğumu öğreneli. bu cumartesi kontrolum var ve zaman geçmek bilmiyor.

kızlar ilk kan testinde bhcg değeriniz kaçtı? benimki 113 biraz düşük geliyor bana

aynen bende böyle hissediyorum bir hafta oldu hamile olduğumu öğreneli. bu cumartesi kontrolum var ve zaman geçmek bilmiyor.

kızlar ilk kan testinde bhcg değeriniz kaçtı? benimki 113 biraz düşük geliyor bana

hepınızı tebrk edrm hamıs arkadaslar allahım hayrlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın bana ve benım gıbı ısteyenlerede en kısa zaman da bu mutlu duyguyu versın:109:

iyi dilekleriniz için sağol.RABB'im isteyenlere sağ salim nasip etsin.heycan yapmama nedenim önce ki kayıplarımın korkusu üzüntüsü.her an bekliyorum gibi (( henüz kontrole gitmedim.yurt dışında yaşıyorum biraz zaman geçsin diye düşünüyorum ama ek tahlillerimi en kısa sürede yaptırcam inşALLAH.
Hamilelikte ilk belirti kesinlike gögüs ağrısı inanılmaz ağrıyor ve gerginleşiyor.sonra sabah erken vakit midede garip hisler oluyor.uykuya meyil artıyor.ilk bunlar oluyor merak edenler için :)))

Ben aranıza yenı katıldım,bende gecen hafta hamıle olduğumu öğrendım ,ancak pazartesı gunu doktora gıttım,ultrasonda göremedım( daha cok kucuk görunmez dedı,şuan 6 haftalık.ultrasonda görunmemesı normal mı sızce?dış gebelıkten cok korkuyorum,ne bulantım var ne kusmam,hamıle gıbı hıssetmıyorum bende kendımı((cok endıselıyım(

çok küçükse ve ultrason cihazı eskiyse belki ondan görülmemiştir.siz moralinizi yüksek tutun başka doktora gidin ve bu kadar erken gebeliklerde vajinal ultrason yapılır daha net görebilmek için.umarım herşey yolunda gider.iyi haberlerinizi bekliyorum.ilk zamanlarda belirtiler pek olmuyor.bu benim kimyasal gebelik harici 3. gebeliğim ve bende bu sabah anca hissettim midede garip duygular.hem bünyeden bünyeye değişiyor.bunlara kafa yorup can sıkmayın moral yüksekliği çok önemli.
ben kendi adıma bu sefer daha hazırlıklıyım olumsuzluklara.sanki alıştım hüsran sonuçlara.herşey ALLAH'tan vardır elbet bir bildiği.isyan etcek değilim aciz bir kul olarak.belki bu sefer kucağıma almak nasip olur.ama herşey O'nun istemesiyle bunu da unutmamak gerekir.

haftaya başka bır doktora gıdıcem,ınsallah o zaman görunur ve vardır,ilk olduğu ıcın heycanlıyım galıba aklıma hep olumsuzluklar gelıyor o yuzden:)sizin de bebeğinızı Allah sağlıklı bı şekılde kucağınıza almanızı nasıp eder ıns Rabbım.

cnm herhalde biraz tecrübesiz doktora gittin sen karından gözükmüyosa genelde vajinak bakıyolar ordada gözükmüyosa bir hafta sonraya randevu veriyolar telaşlanma belki geç döllenme olmuştur ondan daha küçük olduğu için gözükmüyodur 1 2 hafta sonra gözükür allahın izni ile

esinasya, bence olumsuz düşünecelerden kurtulmalısın.iyi düşün iyi olsun.8. haftadan önce bebek kesesi çok küçük olduğundan karından ultrasonlarda görülmesi çok zordur.idrarın sıkışık olsa belki bir ihtimal.biz bu yollardan geçtik hatta kalp atışlarını duymayı bekleme 8.haftası dolmadan bir çok bebekte duyulmayabilinirmiş.sen beslenmene dikkat et kendini yorma ve pozitif düşün.ALLAH'ın izni ile bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşALLAH.

slm kızlar bende 6+5 günlük hamişim anne olmak dünyanın en güzel duygusu
karın büyüdükçe bebek hareketlerini hissettikçe o zaman anlıyosun bide tepki verince
ben mesela kızımda 6 veya 7 aylık hamişken karnıma vuruyodum yavaş tabi kızımda benim
vurduğum yere tekme atıyodu her seferinde tatlı yadimmi karnımda hiç durmuyodu
bi sağ tarf şisiyodu bi sol hepharet halindeydi zaten dayanamadı fazla 8 aylık doğdu bu arada
bende 7 aylık doğmuşum yani annesine çekmiş bakalım bu sefer nasıl olucak

dün kontrole gittim.daha önce ki kayıplarım nedeni ile erkenden kontrole başlıyayım dedim.gittiğimiz doktor yarım saat ara ile 2 kere ultrasona soktu ama bebeğimi göremedi.hatta nereden biliyorsun hamile olduğunu dedi.bebek yok dedi.yeni tahlil istedi.eşimle şok içinde teste gittik nasıl olur nasıl göremez derken test yine pozitif çıktı.aynı doktora döndük bu sefer ilaç verdi.ama eşim ve ben doktora güvenmedik ilaçları almadık.zaten hamile olduğumu öğrendiğim gün folik asite başlamıştm.en yakın zamanda başka bi doktora gideceğiz.burda vajinal ultrason yapılmıyor.bu sefer her şey yolunda gitsin diye dua ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…