Hayırlısı olsun canım,benimde öğrendiğim 4 gün oldu :) ama dediğin gibi henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Sanırım mide bulantım başlaınca ve kalp atışını duyunca tam hamile hissedicem
ALLAH sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.
Hayırlısı olsun canım,benimde öğrendiğim 4 gün oldu :) ama dediğin gibi henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Sanırım mide bulantım başlaınca ve kalp atışını duyunca tam hamile hissedicem
aynen bende böyle hissediyorum bir hafta oldu hamile olduğumu öğreneli. bu cumartesi kontrolum var ve zaman geçmek bilmiyor.
kızlar ilk kan testinde bhcg değeriniz kaçtı? benimki 113 biraz düşük geliyor bana
Ben aranıza yenı katıldım,bende gecen hafta hamıle olduğumu öğrendım ,ancak pazartesı gunu doktora gıttım,ultrasonda göremedım( daha cok kucuk görunmez dedı,şuan 6 haftalık.ultrasonda görunmemesı normal mı sızce?dış gebelıkten cok korkuyorum,ne bulantım var ne kusmam,hamıle gıbı hıssetmıyorum bende kendımı ((cok endıselıyım (
çok küçükse ve ultrason cihazı eskiyse belki ondan görülmemiştir.siz moralinizi yüksek tutun başka doktora gidin ve bu kadar erken gebeliklerde vajinal ultrason yapılır daha net görebilmek için.umarım herşey yolunda gider.iyi haberlerinizi bekliyorum.ilk zamanlarda belirtiler pek olmuyor.bu benim kimyasal gebelik harici 3. gebeliğim ve bende bu sabah anca hissettim midede garip duygular.hem bünyeden bünyeye değişiyor.bunlara kafa yorup can sıkmayın moral yüksekliği çok önemli.
ben kendi adıma bu sefer daha hazırlıklıyım olumsuzluklara.sanki alıştım hüsran sonuçlara.herşey ALLAH'tan vardır elbet bir bildiği.isyan etcek değilim aciz bir kul olarak.belki bu sefer kucağıma almak nasip olur.ama herşey O'nun istemesiyle bunu da unutmamak gerekir.
haftaya başka bır doktora gıdıcem,ınsallah o zaman görunur ve vardır,ilk olduğu ıcın heycanlıyım galıba aklıma hep olumsuzluklar gelıyor o yuzden:)sizin de bebeğinızı Allah sağlıklı bı şekılde kucağınıza almanızı nasıp eder ıns Rabbım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?