hamile olduğumu bugün öğrendim ama garip şekilde kendimi hamile hissetmiyorum.Rabb'im sağlıkla hayırla kucağıma almayı nasip etsin.bebek isteyen ve bebek bekleyen herkes için hayırlar diliyorum.
evet bugün bebeğimi gördüm :)) 2 gün önce gittiğim doktor bebek yok.hamile değilsin derken.bugün bebeğimi gördüm 5 haftalıkmış meleğim.endişelerimden bahsettim doktora ama o her şeyin yolunda olduğunu söyledi.ben de ona inanmak istiyorum.her şey yolunda olsun bu sefer inşALLAH.
Sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum.
stres içindeyim günler geçsin hemen istiyorum.terslik çıkmazsa yarın bir kaç tahlil yaptırcam.kahverengi akıntım 3 gündür artmaya başladı hatta bugün sanki ağrım var off ya offfff.bu stres bile yetiyor.sık sık elimi karnıma koyup bebeğim benimle kal diyorum.tabi en önemlisi ALLAH'ım sağlıkla hayırla nasip etsin.ruh halinin öneminin farkındayım korkmadan yapamıyorum :,,(((((((((
benmde bebiminn kalbii durduu kürtaj oldum (( 7haftlktı bnmkidee... kader arkadsm seni cok cok ii nalıom cok zorrr gerckten allhm inşşş tekrar nasp ederrr saglklaa bebklrmizzi alırz inş kucgmaa cok isıtıom cok (
benmde bebiminn kalbii durduu kürtaj oldum (( 7haftlktı bnmkidee... kader arkadsm seni cok cok ii nalıom cok zorrr gerckten allhm inşşş tekrar nasp ederrr saglklaa bebklrmizzi alırz inş kucgmaa cok isıtıom cok (
mart başında Türkiye'ye gelicem gerekli tüm testleri yaptırcam.eşimde yaptırcak tabi.inanılmaz ruhum acıyo.dayancam biliyorum ama bu acıların beni tüketmemesi içinde çaba harcıycam.RABB'im güç versin bizim gibilere.