Yok değiştirmem hoşuma gidiyor bunların saçma sapan mesajları.

Daha tüm aile bireylerinden birer mesaj daha bekliyorum. Burada bırakacaklarını sanmam. Hele o kızın böyle asilce vedalaşacağına ihtimal vermem. O da abisine çekmiş zaten. Son mseajlarına cevap vermedikçe yenisini eklemişti. Devamını bekleyeceğim. :)
Aynen öyle iş işten geçti. Beni kandırmasından ikna etmesinden geçtim artık babam girdi devreye. Şu saatten sonra pişman olup kapımda yatsa bile önce ailemi ikna etmesi gerekir ki bu da imkansıza yakın. Geç kalmış olmanın pişmanlığı da eklenir umarım üstüne.
Ayy cidden çok mutlu olurum. Bir sürü arkadaşım oldu benim burada.

Nadir güzel yanlarından biri de bu sanırım bu ayrılığın.
Cidden ben buradaki insanların ayrıntılara dikkat edişine hayran kalıyorum kimi zaman yahu. Ben bu mesajı ailesine de hata bulmaya başlamış olarak yorumlamıştım. Dışarda kalışına hiç dikkat dahi etmemiştim. Gerçi etsem bile bunu söylemek için de olsa cevap vermezdim zaten. :))
KPSS muhtemelen şu saatten sonra geçti benim için canım ama geçen seneki p3 puanımla sınav öncesi açıktan atama olursa düz memurluk deneyeceğim ben. Bir de hayallerimi süsleyen idari yargı hakimliğine asılacağım sınavdan çıkar çıkmaz. İnşallah görüşebiliriz canım koparmayalım evet irtibatı. Özelden yazayım hatta ben sana. Özellikle son cümlenle alakalı. :)